Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע החלטתי לבטל את הניתוק ולשבת על הגדר עד ה22 לחודש, המועד בו תיכנס לתוקף ההוראה שלא ניתן לחייב לקוח מעל 18 חודש (עד היום YES חייבו ל3 שנים) , מה שאמור לטרוף את הקלפים . - לא מתאים לי להתחייב לממיר מקסHD ל3 שנים כשברור לכולם שזה מוצר לא מושלם, קצת בעייתי ודיי איטי.

כמו שאתה יודע, מהשרשור השני, דיברתי עם גברת רמה בשימור לקוחות לגבי זה.

היא רמזה לי עבות, כי ברגע שההתחייבות תרד ל-18 חודשים, האדונים ביס יז%$נו אותנו במחיר החבילה. לכן כדאי כרגע להקפיא הצעה עכשוית, ולראות מה קורה בעתיד הקרוב.

משכנתא זה קל

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה שיעור מס' 2 במכירות - תגיד "יש מחיר מבצע אבל אם אתה קונה עכשיו. אם אתה יוצא מהחנות ההצעה לא תקפה יותר".

שיעור מס' 2 בצרכנות נבונה לא לקנות את בולשיט הזה.

יש חיים גם בלי יס ובלי הוט - אז שלא יאמו עלינו!!!!

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה לכם על התגובות =]

אני חייב לציין שיש כאן משתמשים עם חבילות שלא יצא לי לשמוע עליהן אף פעם, אלו מסוג החבילות שברגע שאתה מספר לנציג מכירות הוא מגכח ולא מאמין.

כרגע יש אצלי בבית 6 ממירים, אחד מהם של YES MAX.

המטרה שלי להשיג שני ממירים של HD ואחד של MAX במחיר נורמלי עד 300 ש"ח - לפי דעתי זה מחיר סביר ביותר לעומת הדברים שהוט מציעה באותו מחיר (טלפון + תשתית לאינטרנט + טלויזיה).

מחר אני אתקשר ל-YES ואבדוק מה אפשר להוציא מהם, נקווה לטוב :wink:

פורסם

ACEJIN

תנסה להתנתק , ברגע שלא יגיעו למחיר שאתה רוצה , פשוט תתנתק מהם על אמת , תחכה שבוע בערך אפילו פחות 3-4 ימים

תתקשר שוב למוקד שירות למרות שאתה לקוח שרק התנתק ויש תקופת צינון הנציג שעל הקו ישמח לחבר אותך בחבילה חדש עם "אישור מנהל" כי בשבילם זו מכירה חדשה.

ככה זה גם בבזק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

עדכון:

שכחתי לעדכן לפני זה, אבל התקשרתי ל-YES ביום חמישי שעבר ובקשתי להתנתק עקב חבילה לא אטרקטיבית ויקרה מאוד.

העבירו אותי ישירות למחלקת קשרי לקוחות, וזה המבצע שהציעו לי:

- 280 ש"ח, חבילת בסיס + כל החבילות עם הערוצים הנוספים (לא פרימיום).

שני ממירים של YES MAX ועוד ממיר אחד של MAX HD

התחייבות לשלוש שנים

מה אתם אומרים? עדיין לא סגרתי על כלום. אתם חושבים שאפשר להוציא מחיר נמוך יותר?

פורסם

זה לדעתי מחיר טוב.

השאלה אם אתה צריך את כל הממירים האלו או שאתה מעדיף להוריד עלויות?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

שאלת כמה אנחנו משלמים - אז הנה:

219 ש"ח שני ממירים, אחד יס מקס טוטאל, אחד יס מקס, 4 חבילות ושימוש ב-VOD עד ל-19.90 על חשבונם. ההתחייבות לשנתיים.

חבילה מוזרה, אני יודע אבל קיבלנו אותה אחרי שטכנאי שלהם עשה פאשלה במהלך ההתקנה ובאמת שהיינו מוכנים להתנתק.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אני בהחלט צריך את הכמות הזאת של הממירים, בסה"כ 3 ממירים MAX/HD ועוד 4 ממירים רגילים שעליהם אני לא משלם כמובן.

Arilou - איך לעזעזל מקבלים חבילה כזאת במחיר כזה..?! קיבלת את החבילה הזאת כשהיית לקוח חדש או לקוח קיים?

אני עדיין חושב שזאת חבילה שלא משתווה במחיר ובתכולה שלה לחבילות אחרות של HOT.

פורסם
עדכון:

שכחתי לעדכן לפני זה, אבל התקשרתי ל-YES ביום חמישי שעבר ובקשתי להתנתק עקב חבילה לא אטרקטיבית ויקרה מאוד.

התחייבות לשלוש שנים

מחיר מצויין.

הכי טוב שאני הגעתי זה 265 עם מקס רגיל בפיקדון (קיים) ,מקס טוטאל חדש וממיר רגיל שכבר קיים.

כמובן אותן חבילות ערוצים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל - לפני כמה זמן הציעו לך את החבילה שציינת? אם אני לא טועה בנושא הקודם שפתחת היית עדיין בהתחייבות.

אני גם חשבתי על המקס טוטאל, אבל לפי הביקורות שקראתי הוא די איטי ולפעמים אפילו נתקע. חוץ מזה, צריך לחבר אותו לראוטר והוא צורך הרבה מהרוחב פס.

אתם אומרים לא כדאי לנסות ולהוריד? אני קראתי כאן תגובות של משתמשים שמשלמים הרבה פחות ומקבלים אותו דבר :x

פורסם
עדכון:

התחייבות לשלוש שנים

זה כולל את כל ערוצי הספורט למיניהם? (הבנתי שהחבילה של הערוצי ספורט עולה 100 שקל?)

אייל,אצלך יש את כל ערוצי הספורט?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אתה בטח מתכוון לערצי הספורט שנמצאים בקטגוריה של פרימיום, והחבילה לא כוללת את הערוצים האלו.

חבר'ה תמשיכו בבקשה לשתף את החבילות שלכם :wink:

פורסם

אוקי..

אנחנו משלמים 320 ש"ח.

יש לנו את כל הערוצים,גם את כל ערוצי הספורט למיניהם,

אין לנו את ערוצי האירוטיקה.

יש לנו YESMAXHD אחד.

ו3 ממירים רגילים.

יקר?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

כשאתה רושם שיש לך את כל הערוצים אתה לא מתכוון גם לערוצי פרימיום, נכון..?!

במידה ואין לך את כל ערוצי הפרימיום (אני כמעט בטוח שאין) אז לפי דעתי החבילה די יקרה, למרות שאני לא ידוע מה העלות של כל ערוצי הספורט - נראה לי שאלו הערוצים הכי יקרים אז אולי המחיר סביר.

• תוכן חדש...