Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FITCH

אני חוזר בי.

היום חזרה אליי הנציגה ניסיתי להוריד עוד באמת שאין לאן כבר ,

נתנה לי מחודש הבא חודשיים מתנה SPORT5 HD , 2 התקנות ללא עלות

NTV חצי שנה חינם (פרימיום) , ממיר טוטאל + ממיר מקס = 248 שקלים לחודש + עוד 2 ערוצי פרימיום רוסית יוצא לי סה"כ 270 לחודש.

ופתחה גם את YES RADUGA חינם.

אבל הכי אני מבסוט ממנה , שהיום היא התקשרה וקבעה לי טכנאי אישית למחר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דווקא ברמת השירות אני מאוד מרוצה מהשירות של יס לעומת העצבים שחטפתי בהוט.

אמנם הם צריכים לשפר את זמני ההמתנה אבל מעבר לזה השירות וגם מהירות הגעת טכנאי היו די מהירות בפעמים שהתקשרתי.

טוב שם טוב משמן טוב

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני מספר ימים סגרתי איתם על הדיל עם YES. האמת שהתקשרתי לא כדי לסגור אלא כדי לשאול אם משהו השתנה בהצעה שלהם לפני שאני "מתקדם עם חברה אחרת"...

הנציגה היתה מאוד נחמדה ושידרה הרבה אמינות כשאמרה שזו ההצעה הכי טובה שאפשר להציע לי ולכן בהחלטה של רגע החלטתי להתקדם כדי להשאיר את הסיפור הזה כבר מאחורי.

פרטי הדיל:

• מקס HD total
  • מקס רגיל
  • חבילת TOP שאמורה לשדרג במשהו את הבסיס+5 חבילות שיש לי היום (לא התעמקתי, לא קריטי עבורי)
  • התחייבות ל- 18 חודשים
  • 25 ש"ח זיכוי בתכני VOD כל חודש (נראה כמה רלבנטי זה יהיה...)
  • 249 ש"ח לחודש
  • עלות התקנה 159 ש"ח שאותה לא הצלחתי לבטל (לא ניסיתי יותר מדי) אבל קיבלתי פיצוי של 3 סרטים (שווה לבערך 65 ש"ח ובזה אני כן משתמש)

הבעסה העיקרית היא מועד התקנה רחוק מאוד (3 שבועות) בשעות שאני יכול (או על הבוקר או הכי מאוחר בערב).

נתראה עוד שנה וחצי.

כפרה עליך קספר. התקשרתי ליס, הזמנתי ניתוק, וכשהם התקשרו פשוט ציטטתי להם את החבילה שלך, שורה אחר שורה, לא כי אני מבין גדול בעלויות טלוויזיה בלווין אלא כי אתה לא נשמע לי פראייר. בכל מקרה, זה לא התקדם לשביעות רצוני ולכן הניתוק הושאר.

היום התקשרה אלי רב-נציגה ונתנה לי את מה שאתה מקבל, רק 19.90 זיכוי במקום 25 ש"ח בVOD אבל עלות החבילה היא 237 ש"ח לחודש.

שיא שלילי חדש?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הסתיימה גם הסתיימה.

סך הכל אני מאוד מרוצה מYES, השידור באיכות טובה למדי והתכנים הכי טובים שאפשר לקוות להם.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

יש כאן אנשים מדהימים, אחלה מחירים הוצאתם מהם. כל הכבוד!:wink:

אני מבקש בבקשה חוות דעת על הצעת שימור שקיבלתי:

HOT

טריפל, בסיס + 6 חבילות.

500 דקות טלפון נייח + 500 דקות טלפון נייד.

תשתית במהירות 2.5-12. לא משנה כמה תבחר, הכל נכנס בטריפל.

ממיר HD 1. ממיר VOD ללא שירות ה VOD.

מקבל את ה VOD בהנחה ל 3 חודשים ב 6.90. במקום 16.90.

זיכוי של 50% מכל הטריפל לחודש הראשון. במקום 315 היא אמרה 150.

ביטול דמי התקנה של הטלפון (כרגע בבזק).

כל זה במחיר הרגיל שמוצא לכל לקוח: 315.

בסה"כ מה הוצאתי? זיכוי על חודש ראשון (לך תדע אם זה אמיתי?).

VOD בהנחה ל 3 חודשים.

וביטול דמי התקנה (שטויות, כל לקוח קיים / חדש יכול לבטל את זה).

לא הסכמתי, תיאמנו ניתוק יום ראשון, אתמול יום שני התקשר

עוד אחד מקשרי לקוחות, שאל אם יכול להציע משהו - לא תודה, בוא נתאם איסוף ציוד.

יום חמישי אמור להגיע טכנאי לאסוף את הציוד.

אם עד אז יתקשרו ויציעו הצעה טובה יותר משקיבלתי בשימור - בשמחה. אם הטכנאי (שלרוב הוא "משמר שטח") יציע הצעה טובה - בשמחה.

אם לא, לא נורא.

יש פה מישהו שמשלם על טריפל כמו שהצעתי פחות מ - 315?:?:

פורסם

2 ממירי HD ,

1 ממיר MAGIC

3 VOD

אינטרנט 12MB

טלפון 500 דקות נייד\נייח

כל הערוצים חוץ מפרימיום.

305 ש"ח

(דרך ועד עובדים....) + הרבה הצקות להנחה (אני לא תימני) + הייתי לקוח YES

פורסם

נודע לי לפני כמה דקות שחבר קיבל הצעה ל:

1. MAX TOTAL (ממיר אחד)

2. 20 ש"ח זיכוי VOD

3. בסיס + 3 חבילות

ב - תחזיקו חזק - 180 ש"ח לחודש. מה שכן, זה צריך להיות מנוי עסקי. לרוץ ולפתוח תיק במע"מ ;)

פורסם

היום סגרתי עיסקה חדשה עם הוט.

אינטרנט 2.5 עם אפשרות הרחבה עד 12 MB

בסיס +3 חבילות [אין לי צורך ביותר]

ערוצי פרימיום גוניור,בייבי ואגו.

2 ממירי מגי'ק

ממיר 1 HD.

סה"כ 240 ש"ח לחודש בהתחייבות ל 18 חודשים.

התקנה חינם ללא ויכוח.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

רן, שאלה קטנה: האם אתה לקוח חדש או לקוח קיים?

תודה.

ד"א, זה לא טריפל מה שעשית נכון? או ששכחת להוסיף את סעיף הטלפון.

פורסם
כפרה עליך קספר. התקשרתי ליס, הזמנתי ניתוק, וכשהם התקשרו פשוט ציטטתי להם את החבילה שלך, שורה אחר שורה, לא כי אני מבין גדול בעלויות טלוויזיה בלווין אלא כי אתה לא נשמע לי פראייר. בכל מקרה, זה לא התקדם לשביעות רצוני ולכן הניתוק הושאר.

היום התקשרה אלי רב-נציגה ונתנה לי את מה שאתה מקבל, רק 19.90 זיכוי במקום 25 ש"ח בVOD אבל עלות החבילה היא 237 ש"ח לחודש.

שיא שלילי חדש?

רועי, ה237 שקל זה אחרי קיזוז ה20 שקל זיכוי VOD ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
רן, שאלה קטנה: האם אתה לקוח חדש או לקוח קיים?

תודה.

ד"א, זה לא טריפל מה שעשית נכון? או ששכחת להוסיף את סעיף הטלפון.

לא מדובר על טריפל.כמו כן לקוח קיים שהסתיימה ההתחייבות על חבילת הטלויזיה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
נודע לי לפני כמה דקות שחבר קיבל הצעה ל:

1. MAX TOTAL (ממיר אחד)

2. 20 ש"ח זיכוי VOD

3. בסיס + 3 חבילות

ב - תחזיקו חזק - 180 ש"ח לחודש. מה שכן, זה צריך להיות מנוי עסקי. לרוץ ולפתוח תיק במע"מ ;)

נראה לי שזה 180 ש"ח+ מע"מ...חברה בע"מ או לא? :-D

אגב, אחרי שבוע ומשהו עם המקס טוטל...אני מאוד מרוצה.

ראיתי לפי יומיים את הסרט "נוטוריוס" ב- HD...תענוג! כל שיר העיר את הילדה :twisted:

ההפתעה הנעימה זה ה-VOD שיש בו כמות סבירה של תכנים בחינם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כיאה לשוק הטלקום בישראל, שום דבר לא עובד חלק.

מאז שהותקן המקס טוטל התחילה בעיה בקו הטלפון של HOT (חולק שקע משותף בקיר ליד הראוטר)

טכנאי של HOT הוזמן ובדיעבד מסתבר שהוא פשוט ניתק על דעת עצמו את חיבור ה-VOD (כל השאר מבחינת יס עובד)

טלפון זועם ל-HOT ביום שישי בערב והנציג מתנצל ומבטיח שיחזרו אלי ממחלקה מיוחדת ביום ראשון עד 10 בבוקר...

יום ראשון, השעה 12 והטלפון של מצלצל...טלפון זועם ל-HOT ולאחר איומים (שהתכוונתי לממש) בניתוק מגיע היום בערב טכנאי בכיר שמודה שזה מה שנציג HOT עשה ושאין לו מושג איך לסדר את ה-VOD בחזרה.

טלפון ליס...תואם טכנאי בעלות של 159 ש"ח לימים הקרובים...

מעבר להחזר של 159 ש"ח עבור הטכנאי של YES, הוט הולכים לעבוד קשה כדי לשמר אותי.

חוצפנים!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...