Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי שיש חסימות וכאלה, אבל תאמין לי שאם רוצים אפשר לסדר הכל.

233 לYES MAX רגיל + ממיר רגיל זה מחיר סביר , זה למעשה מה ששילמתי קודם (229)

השירות שלהם אחלה, גם במעברי דירה והכל ממש כיף לעבוד מולם.

בוא נראה מה יהיה בהתקנה עכשיו.

הבורר ועספור מורידים בHD מהאינטרנט ורואים בסטרימר :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק מורידים מה שרוצים באיכות טובה ורואים כמה פרקים ברצף :-)

לגבי מחיר סביר == מחיר טוב או שאולי הייתי אמור לקבל מחיר עוד יותר נמוך ?

תודה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הכל עניין של כמה בא לך ללחוץ עליהם .

לדעתי 220 זה הגבול התחתון לדיל כמו שלך אבל למי יש זמן וכח לכל המשחקים האלה כדי לחסוך 10 שקלים בחודש.

במקרה שלי זה היה לחסוך יותר והמטרה היתה לקלוע לתחום בין כספר לרועי שזה מבחינתי מחיר הוגן, עד שבשלב מסויים הציעו לי מספר בטווח, החלטתי שאני עוצר, סוגר איתם ומתקדם הלאה.

איך יש לך VOD? זו אופציה רק בממיר TOTAL ואתה אמרת שיש לך מקס רגיל.

אגב, המחיר הושג כאשר אני באמצע תקופת התחייבות ולא בסיום תקופה, לא היתה לי סבלנות לחכות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל, טיפשות טיפשות פשוט במערכות CRM שלהם לנציג "כל יכול" יש אופציות שלא פתוחות לנציג רגיל או "מנהל משמרת".

מה שכן חבל שהם לא מעדכנים את הפרוצדורה [הם מאמינים שאנשים רבים יוותרו על הבלאגן בזכות הבירוקרטיה ודי צודקים].

אני קיבלתי חבילה של ממיר יס מקס + ממיר רגיל + VOD וכל הערוצים פתוחים חוץ מהפרימיום ב 233 ללא התקנה.

עכשיו אני משפץ את הדירה ולכן ביקשתי הקפאה של המנוי לשלושה חודשים,

כמובן שגם על זה הם רוצים תשלום,

לאחר איום בניתוק [שדי התכוונתי לבצע כי מבחינה כלכלית ניתוק וחזרה יעלו לי יותר זול] הם נתנו לי זיכוי ל 10 סרטים בהזמנה,

וערוץ לוגי [שבד"כ סגור וכרוך בתשלום נוסף]. לשנה במתנה,

כל העסק די החזיר את מחיר הניתוק לשלושה חודשים.

רוב הערוצים שיש בהוט יש ביס חלקם מצריכים תשלום נוסף.

אני יכול להגיד שלאחר 3 ימים כבר התמכרתי ליס והבנתי למה כל מי שיש לו יס טוען שהסדרות יותר טובות,

אין מה לעשות גם ביס יש שידורים חוזרים אבל ההיצע כל כך הרבה בהשוואה להוט שמצאתי את עצמי לא מעט מזפזפ ומסכים כל פעם עם השיר של ברוס ספרינגסטין " fifty eight channels and nothing on ".

שלא תבין אותי לא נכון מדי פעם אני מוצא את עצמי לא מבין מה יש לראות אבל הפעמים האלו קורים הרבה פחות מבהוט.

את הסדרות המעניינות שיש בהוט אני מוריד כמו כולם מהאינטרנט [הבורר ,עספור ,קליפורניקיישן].

בשקלול הכללי יס יצאו לי יוצר זולים מהוט אם לוקחים בחשבון את 8 ערוצי ה HD שהם נותנים לעומת 2 מהוט.

בהוט הייתי אמור לשלם 222 ש"ח על אותה עסקה וביס 233 [שוב כשביס יש לי יותר ערוצי HD].

מה שמצחיק לאחר הניתוק מהוט התקשר אלי נציג שהבטיח שאם אני חוזר להוט אני מקבל את כל הטריפל ב 200 ש"ח ,

עניתי לו שאם הוא היה מתקשר לפני שיס חיברו את הממיר עוד היה סיכוי אבל שוב אחרי שצפיתי בשידורים במשך שלושה ימים כבר הבנתי את ההבדל.

אגב בינתיים השירות של יס לא רע , ובהוט השירות היה גם טוב הבעיה היתה במשך הזמן שחיכיתי לתשובה מהמענה כשהתקשרתי [עד 40 דקות בהוט ולעומת 10 דקות ביס]. השירות של הטכנאים בהוט ממש טוב ומהם דווקא הייתי מרוצה.

ביס מה שעצבן אותי לגבי השירות הוא המענה האוטומטי שאם לא שמת לב ויש לך הזמנה לטכנאי בפעם הבאה שאתה מתקשר סדר המענה האוטומטי משתנה ואם לא שמת לב אז אתה יכול לבטל את הקריאה של הטכנאי [ואז לך שוב לסוף התור וההזמנה החדשה שלך זזה כבר בכמה ימים למועד אחר].

מה גם שהממיר של יס נתקע לי מספר פעמים בשבועות הראשונים ובסוף נשרף לו הלוח אם [כן מסתבר שגם ממירים אני יכול לשרוף].

הגיע טכנאי והחליף את הממיר אחד באחד בלי להחליף את ההארד דיסק [מה שאומר שכל ההקלטות מהממיר הישן הלכו לפח ומה שלא ראיתי כבר לא אראה].

מי שמעוניין לדעת באחד הפעמים ניסיתי לגבות את התוכן של הממיר המקליט והקבצים שיש עליו הם בתוך DATABASE שאני חושד כ DBASE [אם משהו מכיר אשמח לדעת איך אני מוציא את ה BLOB מתוכו כדי לשמור את הסרטים].

והFILESYSTEM עליו דרך אגב הוא NTFS.

יום טוב.

איפה לפי דעתך התמונה יותר איכותית, ביס או בהוט?

פורסם

בהחלט ביס,

לאימי יש הוט וכל פעם שאני מגיע אליה אני ממש רואה את ההבדל.

אני לא יודע אם הדבר נובע מהממיר הספציפי שלי שעושה UPSCALING בצורה אוטומטית [כל הממירים החדשים של יס שתומכים בHD].

אבל לאימי גם יש ממיר HD מהוט [לא מקליט] ובהחלט לא רואים אותו הדבר.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מפרסמים עכשיו את המבצע של 2 טלויזיות LED- אחת 24' ואחת 42' תמורת 99 ש"ח לחודש בהתחייבות ל36 חודשים.

מישהו יודע על אילו טלויזיות מדובר?

האם המבצע משתלם?

פורסם

טלויזיות פח זבל, תתקדם הלאה וקנה לעצמך טלויזיות על פי שיקולים ענייניים ולא על פי מבצעים.

טלויזיות HISENSE.

חבר שלקח את המבצע כבר שלח את ה42 אינץ' לתיקון אחרי שחצי מהתמונה בטלויזיה הפכה לאסופה של ג'יבריש.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי יש HD בנפח 500MB ואני ממש ממש לא קרוב לניצול שלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא יודע כמה יש ביס מקס רגיל, אבל אצלנו הוא מלא.

אנחנו שלושה אנשים שמקליטים בממיר יס מקס אחד וזה מה שיוצא.

• תוכן חדש...