Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ICECOLD - לא נראה לי אתמול ב7:00 בערב באיילון כשהמהירות היתה 30 קמ"ש במקסימום הבחור מאחורי בסמארט רצה שאני אזוז לנתיב ימני יותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקרים כאלה זה משהו אחר ולא על זה מדובר פה, אני פשוט נוסע רגיל ולא אכפת לי, אם הוא נתקע בי->טמבון חדש מצב של WIN-WIN, בכול מקרה בישביל זה יש כריזה "סמארט תעצור בצד, כן כן אתה תעצור בצד עכשיו" ואני ממשיך לנסוע HAHA!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

עצתי?

תרכיב משהו שנראה כמו קצה של מנוע סילון של מטוס ושים לידו בענק סטיקר:

"זהירות- להבה פורצת ללא אזהרה".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מכיר את התופעה.

יש לי רכב סטנדרטי לחלוטין, ולא רכב ספורטיבי, ובכל זאת מכיר את התופעה.

כשאני נוסע בלילה, הם עוברים לנתיב הימני, רואים שאני צעיר ("אובייקט פוטנציאלי"), נוסעים במהירות של 70 קמ"ש, מחכים שתעקוף...

אחרי שאני עוקף וחוזר לימין, הוא מתחיל להידלק מהמהירות ומתחיל לחיות בסרט שאני משחק איתו...

אני פשוט ממשיך לנסוע רגוע עד שדרכינו יתפצלו... בכבישי ישראל זה לא לוקח הרבה זמן.

לא שווה שתיפול רבע שערה מגופך בשביל איזה ילד משועמם שפורק כעסיו בכביש.

Xbox12341

פורסם

אם כבר עקיפות זה עוד יותר מרגיז כשאנשים עושים שטויות על הכביש ואז אתה צריך לעקוף אותם והם מתלהבים וחושבים שזה רייס.

לפני כמה ימים בכביש בין רמלה לראשון לציון (לכיוון ת"א), בשעת לילה נסע בנתיב הימני אדם זקן במהירות סופר נמוכה, אני למשל שנוסע שם בערך 70-80 השתגעתי כי הוא נסע ממש לאט, אז החלטתי לבצע עקיפה, מפחיד לסוע מאחורי בנאדם כזה שלא יודע מה הוא רוצה מחייו.

כשהוא ראה שעברתי נתיב ונסעתי לצידו הוא החליט שזה רייס ולא נתן לי לעקוף, הייתי צריך להגיע למהירות קצת קיצונית כדי לעקוף את האידיוט הזה O_ם

מה הקטע של האנשים האלו?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בהחלט מעצבן מאוד,ויותר מזה זה גם מלחיץ!

אני אישית בכאלה מקרים מוריד את מהירות הנסיעה לאט לאט עד שעוקפים אותי,אגב אני חייב לנסות את השיטה של הווישרים :-D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן גם אני שונא שנדבקים לי לתחת, בד"כ זז ימינה ונותן לעקוף.

כשאני ממהר מאוד ובנאדם לא קולט את הרמז אחרי כמה איתותים עם האורות וצפירות אז אני נצמד לתחת או עוקף מימין אם יש אפשרות, עם מישהו יוצא לעקיפה איטית אני אז מחכה בסבלנות כן זה מעצבן שעוקפים במשך חצי דקה משאית אבל אני מחכה בסבלנות.

משהו שהייתי עושה בעבר אבל כבר לא כי זה מאוד מסוכן, כשמישהו נצמד לי לתחת אני פשוט בולם, בעדינות, ואם הוא לא קולט תרמז אז נותן מכה קלה בבלמים ,תוך שנייה תופס 7-8 מטרים מרחק ממני.

אבל אני כבר לא עושה את זה כי זה ממש מסוכן, כמו שאמרתי הכי טוב פשוט לתת לעקוף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אלי נצמדים רק באיזור של פסי האטה ולא בשום מקום אחר.

אנשים לא מבינים שיש רכבים שצריכים לעבור פס האטה על 5 קמ"ש, אז ראבק קצת סבלנות!

היה פעם איזה נהג מונית שממש הגזים, אז נתתי ברקס די רציני. הקפה של הנוסע שלו נשפך על שניהם

ולפי התגובה והתנועות החדות שהם עשו כנראה הוא היה רותח :lol:.

באשר לסתם חבר'ה (הרוב בכלל לא ערסים) שרוצים ללחוץ איתי, בעיקר בשעות הלילה הקטנות בסופ"שים,

זה תלוי במצב רוח שלי ובסוג הרכב שלהם...

80% מהזמן אני משתדל להתעלם, יש כאלה שממש מבקשים יפה שאני ילחץ טיפה (אם זה מה שעושה אותם מבסוטים אז למה לא), ויש כאלה שדורשים את זה כדי לסתום להם את הפה ולהוריד להם את האגו מול כל החברים הערסים שלהם (X5, סיויק, גולף MK4).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני גם ממש לא אוהב שנצמדים אלי, ואין לי רכב בלוק ספורטיבי, סיויק רגילה.

מה שאני עושה אם זה בלילה, זה להפעיל את הפנסי ערפל האחוריים, ומידי פעם לתת לחיצות על הברקס שרק מפעילות את האור מאחורה ולא באמת בולמות את האוטו. לאחר 10 שניות הנהג מאחור תופס מרחק בגלל הסינוויר ובגלל שהוא חושב שאני עם ברקס לחוץ כל הנסיעה.

בשעות אור היום אני מנסה פשוט להתחמק , כי אני לא אוהב לשטוף את החלון עם ווישרים כשהוא נקי :|.

פורסם

לפני יומיים היה לי מקרה כזה. מרגיז מאוד. :evil:

ניסיתי וינקרים, ווישרים, פנס ארפל אחורי - בלי תוצאות.

עברתי לימין כדי לתת לו לעקוף, הטמבל גם עבר לימין אחרי.

התעצבנתי, עברתי מהר לשמאל, בלמתי ומהר חזתי לימין אחריו, נצמדתי אליו עד כמה קרוב שיכולתי ונסעתי אחריו בערך 2 ק"מ(כביש מהיר) במטרה להלחיץ אותו. למרות שהוא נלחץ גם אני נלחצתי כי הבנתי שאם האידיוט בולם חזק אני יצא אשם.

מזה המסקנה היא שהכי טוב לתת לטמבלים לעבור ולא להרוס לעצמנו מצב רוח.

אבי

פורסם

לא תמיד שיטת ה"לעבור ימינה ולהאט" עוזרת.

לפני כמה חודשים בראשון לציון, אני עומד ברמזור כשהמקום בנתיב שלידי פנוי כשאני קולט במראה ערס עם שברולט קורסיקה 2 דלתות (משהו הזוי) מגיע בטיסה ובולם בשניה האחרונה בנתיב הפנוי תוך שהוא מסתכל לי על הפנים במבט של ערס משועמם.

2 שניות אחר כך מגיע המשחק עם דוושת הגז.

אני מתעלם ומחכה לירוק.

איך שמגיע הירוק - הערס טס, עוקף אותי ונדחף מלפני בנסיעה איטית - כאילו הוא אומר: "אחשלו לא שיחקת איתי? עכשיו אני עושה צרות".

אני מנסה לעקוף - אי אפשר. מאיט - אי אפשר.

אני מתקרב לצומת שבו אני חייב לפנות שמאלה ואז אני מאבד את הסבלנות - לוחץ על הגז ועף קדימה.

הלסת נופלת לערס בקורסיקה ואני שומע מאחורי חריקת צמיגים כשהוא מנסה נואשות לעקוף מימין ולחסום אותי.

אחרי הפניה הבנאדם רודף אחרי בחצי מהעיר תוך כדי זה שאני מנסה להעלם, לפנות בדרכים צדדיות ולהתעלם.

בסוף איכשהו הוא מגיע לידי ומתחיל לדפוק בזעם על החלון תוך מלמולי ערסים לא מובנים שכוללים בעיקר את המילים אחי, בן זונה ועוד כמה פנינים.

אז נשברתי.

שיחקתי עם דוושת הגז - השארתי לו עשן ונעלמתי בכביש 431 כשהערס הופך לכתם מתרחק במראה.

ואז 5 דקות אחרי מתקשר אלי קצין הרכב ואומר שמישהו התקשר לחברה להתלונן ששיחקתי איתו משחקים בכביש

:lol::lol::lol:

פורסם

דרך אחת זה פשוט לבלום חזק, מנסיון שלי הניצמד מתחיל לתפוס מרחק או עוקף ועף משם.

מה שטוב באוקטביה שהיא סליפרית מושלמת ולא ממש משחקים איתי יותר מדי.

גם הבעת ההפתעה שהם מקבלים כשאני משאיר להם אבק מצחיקה ביותר.

אך לרב אין טעם או חשק ודלק להתייחס לכל הקולטים/סופר לנסרים וכו'.

סעו בזהירות,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...