Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אור ס. כאשר אין רכבים בנתיב הימני, תחזור ימינה.

גם אני לפעמים משייט בנתיב הכי שמאלי במהירות טיפה יותר גבוהה מהמותרת, כי מה לעשות, הרכבים בימני נוסעים לאט יותר, אבל ברגע שאני רואה מאחוריי נהג שמעוניין לעקוף, אם אני רוה שיש זמן לעבור לימין ולתת לו לעקוף אני אתן לו.

רק שנהגים יבינו שאני באמצע עקיפה, ממש לא בא לי לבצע עקיפה ב-140-150 קמ"ש, שלא ייצמדו אליי באצמע עקיפה, הוא נוסע מהר, הוא צריך להבין שיש גודש והוא לא לבד בכביש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל פעם מעירים לי בנסיעה "למה אתה חוזר כל פעם לימין, תשאר בשמאל וזהו" ואז מגיעים ההסברים.

אני מבין שהתופאה הזו לא קיימת רק אצלי:wink:.

:beerchug:

:ok:

פורסם

האמת שאני לא מנסה לצאת צדיק.

אם הכביש פנוי אני בכיף אשאר בשמאלי גם לאחר העקיפה.

אך אם אני מזהה מרחוק רכב שמגיע מהר, אני בזריזות עובר לימני עד שהטייס יעבור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אבל אתה חייב להבין שעם כל הקטע הילדותי הזה שלך של להציק למישהו שמעצבן אותך

קטע ילדותי?? ילדותי זה מי שלא יכול להתאפק ולהבהב עם האורות כמו איזה דביל רק כי אני נוסע 120 ולא 140, עלה בדעתך שיש מצב שאני אפילו צודק?? זה הרי יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, גם אם תיסע על 180 יבוא מישהו שנוסע על 220 ויהבהב לך עם האורות כדי להראות לך שיש לו יותר גדול... זה ילדותי!

יום אחד אתה תיפול על הבן אדם הלא נכון

אני שם פס על ה"בן אדם הלא נכון" ככה תמיד הייתי ותמיד אשאר, לכוח מגיבים ביותר כוח...

ואחרי שהוא יצליח (ומתישהו הוא יצליח. אתה לא שומאכר) לעקוף אותך, הוא יעצור ויחסום אותך, יצא החוצה וידקור אותך. אני חושב שממש חבל להפוך לחלק מהסטטיסטיקה העגומה של האלימות בישראל רק כי אתה במצב רוח למשחקים.

לא אומר שאני איזה ברוס-לי, מצד שני כדי שבן אדם יצליח לדקור אותי, הוא יצטרך הרבה מזל... ונכון, תאמר שאני בכל זאת מסתכן, נכון מה לעשות, אני מעדיף להתייצב מול האיום התורן במקום להוריד את הראש כל פעם מחשש מהפוטנציאל שיורידו את ראשי... אם אנחנו חיים במדינה עלובה מבחינת חוקיות אז מי שדפוק פה זה אנחנו ואולי הגיע הזמן שנתעורר. אם האדם ההגיוני והרציונלי אמור לפחד כל הזמן להגיב למישהו שנמצא בהכנה לערס אז אנחנו בבעיה... האם נראה לך שבמדינה מסודרת אנשים מהבהבים ככה עם האורות בצורה בריונית וחסרת אחריות?? האם מישהו שמהבהב ככה חושב על זה שאולי ברכב שמקדימה נוהגת מישהי לחוצה קצת שרק עכשיו קיבלה רשיון וכולה בפחדים גם ככה, האם הוא חושב שהסינוור שלו יכול להיות אפילו מסוכן?? מאיפה הבריונות הזאת? מאיפה התרבות הזאת?? סינוורים, צפירות, תנועות ידיים של "תעצור בצד", זה גן חיות...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
כל פעם מעירים לי בנסיעה "למה אתה חוזר כל פעם לימין, תשאר בשמאל וזהו" ואז מגיעים ההסברים.

אני מבין שהתופאה הזו לא קיימת רק אצלי:wink:.

אותי פעם שאלו למה אני תמיד נוהג בימין.

פורסם
קטע ילדותי?? ילדותי זה מי שלא יכול להתאפק ולהבהב עם האורות כמו איזה דביל רק כי אני נוסע 120 ולא 140, עלה בדעתך שיש מצב שאני אפילו צודק?? זה הרי יכול לקרות לכל אחד מאיתנו, גם אם תיסע על 180 יבוא מישהו שנוסע על 220 ויהבהב לך עם האורות כדי להראות לך שיש לו יותר גדול... זה ילדותי!

אני שם פס על ה"בן אדם הלא נכון" ככה תמיד הייתי ותמיד אשאר, לכוח מגיבים ביותר כוח...

לא אומר שאני איזה ברוס-לי, מצד שני כדי שבן אדם יצליח לדקור אותי, הוא יצטרך הרבה מזל... ונכון, תאמר שאני בכל זאת מסתכן, נכון מה לעשות, אני מעדיף להתייצב מול האיום התורן במקום להוריד את הראש כל פעם מחשש מהפוטנציאל שיורידו את ראשי... אם אנחנו חיים במדינה עלובה מבחינת חוקיות אז מי שדפוק פה זה אנחנו ואולי הגיע הזמן שנתעורר. אם האדם ההגיוני והרציונלי אמור לפחד כל הזמן להגיב למישהו שנמצא בהכנה לערס אז אנחנו בבעיה... האם נראה לך שבמדינה מסודרת אנשים מהבהבים ככה עם האורות בצורה בריונית וחסרת אחריות?? האם מישהו שמהבהב ככה חושב על זה שאולי ברכב שמקדימה נוהגת מישהי לחוצה קצת שרק עכשיו קיבלה רשיון וכולה בפחדים גם ככה, האם הוא חושב שהסינוור שלו יכול להיות אפילו מסוכן?? מאיפה הבריונות הזאת? מאיפה התרבות הזאת?? סינוורים, צפירות, תנועות ידיים של "תעצור בצד", זה גן חיות...

גיבוב של שטויות!

אם אני נוסע 180 ומישהו בא מרחוק יותר מהר- מה אתה חושב? שאני אתקע לו בנתיב?! ממש לא. אני אזוז בשניה שאני יכול. כי הוא רוצה לנסוע יותר מהר ממני, וזה לא זכותי למנוע את זה ממנו. אני אזוז, אתן לו לעקוף, גם אם זה אומר שאני אצטרך להאט קצת כשאני בנתיב הימני, ואז כשהוא יעבור אני אחזור שמאלה ואמשיך במהירות שלי.

אף מהירות בעולם לא "קונה" לך את הנתיב השמאלי. מצדי תיסע בבוגאטי ויירון על 407 קמ"ש, אם אני בא מאחוריך בויירון SS על 430- אני מצפה שתזוז.

ט-ו-ב א-ח-י. אתה יודע איך מגיבים ליותר כוח?

באקדח.

ברוס-לי או לא ברוס-לי- נראה אותך בורח מכדור.

לגבי הקטע המסומן באדום- במדינה "מסודרת" איך שאתה קורא לזה (לא יודע מה זה) לא נוהגים מלכתחילה בנתיב השמאלי מלבד לצורך עקיפה. אז אין צורך להבהב כמו משוגע.

באירופה לדוגמה, אם בכל זאת מישהו נתקע לך בנתיב ולא פינה אותו כשראה אותך מרחוק, מספיק הבהוב קטן ומהיר בשביל "להעיר" אותו והוא זז מהר מאוד. כי ככה זה במדינה עם תרבות נהיגה. מבינים את משמעות החוק ומבינים שהנתיב השמאלי הוא לצורך עקיפה בלבד.

ולגבי הקטע הכחול- זה פשוט גובל בטמטום מה שכתבת פה.

על הז*ן שלי הנהגת החדשה! מצדי שתתאמן בפלייסטיישן לפני שהיא יוצאת לכביש!

לחוצה או לא (עזוב שאם היא לחוצה בכביש היא בכלל סכנה על 4 ועדיף שתעוף משם כמה שיותר מהר, לא משנה כמה היא חדשה) היא לא צריכה לחפש שום דבר בנתיב השמאלי. הוא לעקיפה. זה נגד החוק לשהות שם. אתה מבין מה אומר המשפט הזה? מי אתה שתחנך מישהו בזה שתעבור על החוק ככה? מי מינה אותך להיות מחוקק, שוטר ושופט?

בברכת יום טוב ואל תתקע לי בנתיב,

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני מציע שננסה להפריד פה את ענייני החוק מענייני הנוחות והחוקים שאנו מעדיפים לזקוף לזכותנו או לא.

הנתיב השמאלי מיועד לעקיפה בלבד !!!

הוא נוסע בנתיב השמאלי 100 ומפריע לך ?

זה אומר שאתה נוסע בנתיב השמאלי 110 ויותר, אז גם אתה עבריין.

אני בכל אופן, לוקח עכשיו שינוי גישה ומתחיל לפנות את השמאלי למי שרוצה, נראה איך זה מתקדם

(הבעיה היותר גדולה, היא שאני מודע לזה שציבור הנהגים בקארספורום אשר הם אדיבים ומאותתים ולא מהווים סיכון לכלל האוכלוסיה, אינם רוב בכביש ולכן הדבר לא ככ תופס, אבל אולי אם נתחיל אנחנו משינוי בקטנה, זה יתפס לאט לאט גם בשאר האוכלוסיה)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

נכון, שניכם עבריינים.

אבל אחד שומר על תרבות מוטורית ולא מפריע לתנועה והשני שהתנחל בשמאלי לא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מסכים איתך, הבנתי את זה במהלך השבת האחרונה ולכן אני מנסה ופועל כדי לשנות את העבריינות שלי למצב תקין שלא מפריע לאחרים.

אבל יש פה כל מיני יפי נפש שהם כאילו לא עבריינים.

אז תנו לי לחדש לכם:

שמאלי או לא שמאלי, וינקר או לא וינקר

כ-ו-ל-ם, כלומר כל ציבור הנהגים, עושה עבירות תנועה, לפעמים בתת מודע ובהיסח דעת.

שיקום אחד שיגיד שהוא לא עושה עבירות תנועה בשום מצב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
גיבוב של שטויות!

אם אני נוסע 180 ומישהו בא מרחוק יותר מהר- מה אתה חושב? שאני אתקע לו בנתיב?! ממש לא. אני אזוז בשניה שאני יכול. כי הוא רוצה לנסוע יותר מהר ממני, וזה לא זכותי למנוע את זה ממנו. אני אזוז, אתן לו לעקוף, גם אם זה אומר שאני אצטרך להאט קצת כשאני בנתיב הימני, ואז כשהוא יעבור אני אחזור שמאלה ואמשיך במהירות שלי.

אף מהירות בעולם לא "קונה" לך את הנתיב השמאלי. מצדי תיסע בבוגאטי ויירון על 407 קמ"ש, אם אני בא מאחוריך בויירון SS על 430- אני מצפה שתזוז.

מממ... נראה לי שפיספסת את הנקודה שלי... מעולם לא אמרתי שאם הנתיב הימני פנוי אני לא אזוז ימינה ומיד... אתה לא קורא כמו שצריך וסתם מתלהם, אם לא שמת לב כתבתי גם שאני נוהג בצורה הכי אדיבה שאפשר תמיד ואני עושה בלאגן רק לבריונים שמתנהגים בבריונות. כמובן שאם הימני פנוי אני אעוף לשם מיד, הבעיה היא שאותם אדיוטים שמהבהבים עם האורות בלופ אינסופי בד"כ עושים את זה כשאני עוקף על 120 נניח טור מכוניות מימין שנוסע לאט יותר (נניח 100-105) ולא יכול לחזור ימינה עד שאני לא אעבור את כל הטור... אבל האדיוט מאחורה חייב להבהב כי הוא על איזה ג'יפ\אקורד-שחורה-ערסים\BMW-פשע\סתם-מעצבן-עם-מאזדה-3-שחושב-שהאוטו-שלו-הכי-מהיר-בעולם, הוא לא מבין שאם הוא עוקף על 140 וגם אני עוקף אבל רק על 120 כי פשוט לא בא לי לנסוע מהר יותר. אז ורק אז אני יכול לתפוס עליו קטע, אתה יודע למה?? כי זו התנהגות בריונית, זה הכל. ואתה רוצה לשמוע עוד משהו? בד"כ זה קורה בדיוק ככה, אלה שמהבהבים בעצבנות זה תמיד אלה שמנסים להראות לך שהם עוקפים יותר מהר ממך... אם מישהו מהבהב כשהנתיב הימני פנוי, מה שבד"כ לא קורה לי אלא אם "נרדמתי" בשמאלי בטעות, זה בד"כ יהיה הבהוב יחיד שאחריו אני מיד עף ימינה. אני תמיד נוסע בימין אלא אם תנאי הדרך מחייבים נסיעה משמאל, אני לעולם לא יעכב מישהו סתם ככה מלבד המקרה המאוד ספיציפי האמור לעיל.

כנ"ל דרך אגב לגבי מישהו שנוסע בשוליים כדי לעקוף את כולם בפקק ומנסה להדחף על חשבוני, בחיים אני לא אתן לו! כי הוא אדיוט ואם אני יכול אני גם יעשה לו דווקא... ככה אני, תאהב את זה או לא... הכי אדיב בעולם כל עוד לא מתעסקים איתי, הכי בנ*ונה כשמנסים לטפס עליי.

ט-ו-ב א-ח-י. אתה יודע איך מגיבים ליותר כוח?

באקדח.

ברוס-לי או לא ברוס-לי- נראה אותך בורח מכדור.

מממ... גלוק 19 טוב? כמה זמן אתה מוציא כדור ראשון או 5+5 עם החלפה באמצע? :lol:

לגבי הקטע המסומן באדום- במדינה "מסודרת" איך שאתה קורא לזה (לא יודע מה זה) לא נוהגים מלכתחילה בנתיב השמאלי מלבד לצורך עקיפה. אז אין צורך להבהב כמו משוגע.

באירופה לדוגמה, אם בכל זאת מישהו נתקע לך בנתיב ולא פינה אותו כשראה אותך מרחוק, מספיק הבהוב קטן ומהיר בשביל "להעיר" אותו והוא זז מהר מאוד. כי ככה זה במדינה עם תרבות נהיגה. מבינים את משמעות החוק ומבינים שהנתיב השמאלי הוא לצורך עקיפה בלבד.

בדיוק, וגם אני כמו 98% מהנהגים בארץ ממושמע לחוקי התרבות, כמו שכתבתי לעיל, כל עוד תנהג כמו בן אדם (בלי קשר למהירות, אני לא רואה בזה מדד לכלום אתה יכול לנסוע על 300 אם בא לך...) אין לי שום בעיה איתך, יש בערך 2% אדיוטים שעושים את כל הבלאגן...

ולגבי הקטע הכחול- זה פשוט גובל בטמטום מה שכתבת פה.

על הז*ן שלי הנהגת החדשה! מצדי שתתאמן בפלייסטיישן לפני שהיא יוצאת לכביש!

לחוצה או לא (עזוב שאם היא לחוצה בכביש היא בכלל סכנה על 4 ועדיף שתעוף משם כמה שיותר מהר, לא משנה כמה היא חדשה) היא לא צריכה לחפש שום דבר בנתיב השמאלי. הוא לעקיפה. זה נגד החוק לשהות שם. אתה מבין מה אומר המשפט הזה? מי אתה שתחנך מישהו בזה שתעבור על החוק ככה? מי מינה אותך להיות מחוקק, שוטר ושופט?

אני לא שוטר ולא שופט, סתם מישהו שייקח לפעמים את החוק לידיים כי זרועות החוק אימפוטנטיות לעיתים במדינתנו הקטנה, מה לעשות?? עצוב אבל זאת עובדה... בארה"ב יש פי 7 יותר אסירים ביחס למ"ס אזרחים כמובן... זה הכל בגלל הסובלנות כלפי בריונות, זה הכל... אז כשזה בא אליי אני אחנך גם אחנך אם בא לי... מי הוא הבנ*ונה שיתנהג כמו בריון?? למה אתה לא שואל את זה?? תתפלא לשמוע אבל מותר לנסוע בכביש מהיר גם על 80, אם מותר 100 או 110 זה לא אומר שמישהו חייב, ואם מישהו תקוע בשמאלי כי הוא צריך עוד מעט לפנות שמאלה, גם אם הוא נוסע על 80 מי אתה שתהבהב עם האורות כמו בריון?? קצת סבלנות ותרבות והתחשבות לא תזיק חביבי, זה מה שהתכוונתי מדינה מתוקנת...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

היה מי שהזכיר את אירופה, אז יש לי הערה:באירופה, או לפחות במדינות שבהן התנסיתי בנהגיה בכבישים מהירים, אף אחד לא ישאר בנתיב השמאלי אלא בעת עקיפה. מה שכן - אם הוא מפריע למישהו שרוהצה לנהוג יותר מהר אותו נהג ממהר יתקרב מאחור תוך סימון במהבהב השמאלי (אך לא עד כדי קרבה מסוכנת) וימתין בסבלנות עד שהנתיב יתפנה- בבלי להבהב באורות הגבוהים (אני מדבר על צפון אירופה, בדרום ייצמדו יותר ולפעמים גם יהבהבו פעם, אבל לא יותר מכך).

לגבי הגישה האישית שלי: אם מישהו רוצה לעקוף אותי - בבקשה. אבל אם אני עסוק בעקיפה אני אשלים אותה בבטחה, ואחזור לנתיב הימני כאשר הדבר יהיה בטוח, בלי להדחף לתוך שיירה. עקרונית אני מקפיד על הנהיגה בנתיב הימני, אבל אף אחד שאינו שוטרלא רשאי לגרום לי לסטות לנתיב שאינו פנוי, וכמובן שאני גם מכבד אמבולנס וכבאית בנסיעת חירום , אבל גם מי שימיני רואה ושומע אותם וצפוי לאפשר את פינוי הנתיב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שני הסנט שלי.

נסיעה באופן חוקי ו"בסדר" אינה דבר מסובך מדי.

מדי יום נוהגים מאות אלפי נהגים (חלקם מנוסים וחלקם פחות) בכבישי ישראל, הם יוצאים בשלום וחוזרים בשלום.

על אותם נהגים שנוהגים כחוק התקשורת אינה מדווחת, התקשורת מדווחת על התאונות שהן, באופן יחסי, מעטות.

עניין שמירת מרחק הוא נושא כאוב. תאונות קטלניות רבות יכלו להיות פחות קטלניות (ואולי אף נמנעות) אם נהג

הרכב מאחור היה שומר על חוק "שמירת מרחק".

את פסיכולוגיית ההיצמדות לרכב מלפנים אני עשוי להבין. ראשית, אני מודה שלעיתים אני חוטא באותו חטא שאני מגנה

אולם ההבדל ביני לבין נהג שנצמד לרכבים מקדימה דרך קבע הוא שאני מבין את חומרת המעשה והוא מלגלג על החוק.

פסיכולוגיה בגרוש - ההיצמדות הזו, לתפיסתי, עשוייה להתפרש אצל הנהג ברכב מלפנים כאמירה בסגנון: "פנה לי את הדרך

אני ממהר ... נו?!?!" (אקט ההיבהובים המפורסם). יש כאן אלמנט של לחץ שכביכול הרכב מאחור מפעיל על נהג הרכב מלפנים.

אישית, אני מפנה את הנתיב השמאלי כמעט תמיד. אינני רוצה לחסום למשתמשי הדרך האחרים את הנתיב המהיר משום

שתפקידי בכביש הוא לא לחנך. למעשה, התפקיד היחיד שמוטל על כתפיי כאשר אני משתמש בדרך הוא לכבד את משתמשי

הדרך האחרים ולנהוג עפ"י החוקים והתקנות. אם אדם מעוניין לבצע עבירה, בייחוד בפורמט התחבורתי, אין צורך לנסות

למנוע ממנו לבצע את העבירה ולו מהסיבה הפשוטה ביותר - סיכון עצמי.

לסיכום רבותיי, אם פלוני מעוניין לנסוע במהירות של 180 קמ"ש בנתיב השמאלי, אני אעדיף לעבור לנתיב הימני ואף להאט

על מנת שהוא יוכל לחלוף על פניי. הסיכון, אפילו המינימלי ביותר, לא שווה את זה. נקודה למחשבה.

פורסם

לא פספסתי את הנקודה שלך, ידידי. אתה פשוט אומר שאתה מפנה את הנתיב למי שמתאים לך. אם מישהו מהבהב לך כשאתה באמצע עקיפה זה באמת לא בסדר ולא לעניין. אבל זה לא אומר שאתה צריך "להתלבש" עליו אחרי זה. רוב הסיכויים הם שהוא אחרי 16 מכוניות שנתקעו לו על השמאלי ולא הבינו מה הוא רוצה כשהוא הבהב להם, ואתה פשוט עוד אחד בדרך. הוא לא בהכרח שם לב לכך שאתה באמצע עקיפה. בעיקר אם הפרש המהירויות בינך לבין הרכב הנעקף כ"כ קטן.

בכל מקרה, הבהב לך? תתעלם, תסיים את העקיפה שלך בביטחה, וחזור לימני. אל תעשה דווקא.

לגבי מתגנבי הפקקים- גם אני דופק אותם בכל הזדמנות ולא נותן להם להידחף לפני. שיחכו בתור כמו כולם. אבל זה לא הנושא עכשיו.

לא לא מספיק טוב. אם במקרה יש לי מק"כ 0.5 מורכב לגג הרכב שלי? מה תעשה? D:

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.

• תוכן חדש...