Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד מפנה את הנתיב בדיוק כמוך וכמו כל בן אדם בר דעת. המקרה שאני מדבר עליו הוא מסוג מאוד ספיציפי וצריך להיות עיוור כדי להכחיש שמדובר בבריונות, זה לא קטע כזה שאתה מקבל הבהוב קל, מבין שההוא מחכה לעבור, ממשיך את העקיפה, עף לימין, הוא עובר וכולם מבסוטים... אני מדבר על הדביל שנצמד אליך מאחורה, מהבהב עם האורות בלופ אינסופי ונצמד אליך בצורה מסוכנת... במילים אחרות אם היה לו באמת מק"כ על האוטו הוא עוד מעט היה יורה לך בגלגלים וזורק אותך לתהום כדי שתעוף כבר :lol:

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מה קשור אלי ישי לדיון הזה?

הוא היה צריך להכנס לכתבה ואז לשים לינק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3981090,00.html

מערב פרוע הולך במדינה הזאת...

לכל דבר יש פיתרון אבל צריך אומץ כדי ליישם...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

כן קורה! מאז שיש ברשותי את החמוד שלי פיאט 500, אני מרגישה שאנשים יותר מסתכלים על הרכב מאשר על הכביש! שזה פשוט פחד. ותמיד יש את הרכבים הישנים האלה שמתחילים לשחק איתי משחקי אגו שזה בכלל מביא לי את הסעיף.

פעם אחת היה מקרה של מישהו שפשוט 2 דק' שלמות לא הסתכל על הכביש והוא נוהג והוא ממש לא מוריד את העיניים מהרכב שלי.

רציתי לצעוק לו עיניים על הכביש!!!

פורסם

מי מסתכל על פיאט 500 בכלל?! אלא אם כן את נראית ככה...

2009-fiat-500-barbie-edition-model-588x437.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אבל אותי יותר מעצבן תופעה מסוכנת אחרת

בכבישים מהירים שיש למשל 5 נתיבים ואחרי כמה מאות מטרים 2 נתיבים מישתלווים שמאלה (2 הנתיבים מישלתבים מכביש אחר)

אני מגיעה נוסע כחוק בנתיב הימני ואז מגיעה לקטע שכביש אחר מיתחבר לכביש שלי ומצד שמאל אני רואה במראה מכוניות מגיעות

רגע לפני שהכביש שלהם ניגמר ומישתלב עם הנתיב הימני שלי פיתאום הם ניזכרים ודווקא שניגמר הכביש אני רואה איזה מטומטם שרוצה לעקוף עובר לשוליים ומנסה לעקוף אותי מצד הימין שלי וכמעט מוריד את שנינו מהכביש!

זה לא פעם או פעמיים זה פשוט תופעה שאנשים מפגרים רוצים לעקוץ מצד ימין למרות שניגמר להם הכביש! ולמזלי אני תמיד מיסתכל במראה ומנסה להישאר בחיים.

קורה לי כמעט כל יום בקטע כביש מסויים, אני תמיד נותן לעקוף ללחוצים, מוריד רגל מהגז, מאט טיפה ומאפשר להם להכנס לפני. הבעייה שלפעמים מגיע טור של לחוצים כאלה מאחור וכולם מנסים לעקוף מימין ואז פתאום אחד מהם מגלה שלא נשאר לו יותר נתיב כי הוא כבר עבר את ההשתלבות. אין מה לעשות, רק להתפלל

פורסם

בהשתלבויות אני עובר לנתיב השמאלי ומאפשר לבאים מימין להשתלב. הבעיה היא שיש קטע כביש חד נתיבי מסויים שאני עובר בו לעתים קרובות ובו המשתלבים, למרות שיש להם תמרור "תן זכות קדימה" דווקא מאיצים ונדחפים, עעד כדי מצב של דחיפת הנוסעים בדרך הראשית אל מעבר לקו הפרדה רצוף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי זה קורה כל הזמן

מכל מיני רכבים מ גטס עד לפורשה בוקסטר שניסה להתחרות איתי

לי יש SLK במצב טוב מאוד - ומשום מה כל ערס עם סיויק מרגיש שהוא חייב להתחרות איתי

ואני מוכרח להודות רק כשבוקסטר ניסה את זה אז הייתי מוכן לשחק

בדרך כלל אני זז ימינה

פורסם

הלחוצים לפעמים נצמדים גם בנתיב הימני.

אחת הבעיות שקורות גם מידי פעם, כשאני נוסע בנתיב הימני עדיין יש כאלה שמרגישים שאני נוסע לאט מידי עבורם נצמדים ומתחילים לאותת עם האורות הגבוהים. למה הם לא עוקפים ? לפעמים אין להם אפשרות כי הנתיב השמאלי זורם מהר יותר וצפוף ... לא יודע.

קרה לי גם עם משאיות שהחליטו שהנתיב הימני הוא הנתיב המהיר.

אני חושב שהשיא היה כשירד גשם שוטף חזק עד כדי כך שנסעתי בנתיב הימני 10 קמש פחות מהמותר. משאית קלה שהגיחה מאחורי לא אהב את צורת הנהיגה שלי ונדבק מאחור תוך הפעלת אורות וצופר במשך מספר קילומטרים. לך תבין ...

פורסם
אני תמיד מפנה את הנתיב בדיוק כמוך וכמו כל בן אדם בר דעת. המקרה שאני מדבר עליו הוא מסוג מאוד ספיציפי וצריך להיות עיוור כדי להכחיש שמדובר בבריונות, זה לא קטע כזה שאתה מקבל הבהוב קל, מבין שההוא מחכה לעבור, ממשיך את העקיפה, עף לימין, הוא עובר וכולם מבסוטים... אני מדבר על הדביל שנצמד אליך מאחורה, מהבהב עם האורות בלופ אינסופי ונצמד אליך בצורה מסוכנת... במילים אחרות אם היה לו באמת מק"כ על האוטו הוא עוד מעט היה יורה לך בגלגלים וזורק אותך לתהום כדי שתעוף כבר :lol:

וזה הכי גרוע כשזה קורה בכביש עם נתיב אחד לכל כיוון וגדר הפרדה ביניהם. אם מותר לנסוע בכביש כזה 70 ואתה מעיז לא לעבור את המהירות המותרת, תצפה להתקפה אלימה של אורות וציפצופים תוך היצמדות קרוב קרוב מאחור כי יש כאלה שרגילים לעבור את ה 100 בכביש הזה. ומדובר על כביש אמיתי ומקרים שקרו.

ומה קורה אם אני מחליט לא לנסוע במהירות המותרת - 70 אלא רק 60 כי תנאי הדרך לא טובים ?? פשוט יהרגו אותי.

• תוכן חדש...