Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי כמה שאתה מדבר שטויות במיץ עגבניות.

לעיתים רבות אני נוסע במהירות 100-110 בשמאלי, רואה שמישהו יושב לי על הזנב ולא זז בכ"ז, אני לא מזמין משחק ולא מחפש בעיות, אז מה כן ?

אני נוסע יותר מהר משאר התנועה בנתיבים הסמוכים, זה שאני בשמאלי לא מחייב אותי לטוס במהירות שתסכן את הרשיון שלי, מי שחושב את עצמו לגאון ומסמן לי לזוז, שיעקוף מימין ויסע לשלום תוך סיכון הרשיון שלו.

כמו כן, אני חושב שאני נהג מאוד רגוע והגיוני/נורמלי, אבל אני לא מוכן לזוז מהשמאלי אם אני נוסע יותר מהר מכולם, ללא קשר למהירות התנועה שלי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת רוב הנהגים כן מפנים נתיב אבל נשים זה סיפור אחר.

אני עד עכשיו נתקלתי לרוב בבחורות שנתקעות על הנתיב השמאלי כי הן מפחדות לעבור נתיב לימין וזה פשוט מעצבן

אור - אם אתה נוסע מהר יותר מכולם באותו כביש ואז בא מישהו ונוסע יותר מהר ממך אז למה שלא תפנה את הנתיב השמאלי ? אתה עושה דווקא ? אף אחד לא ביקש ממך שתסכן את הרישיון שלך ותטוס בשמאלי אבל אתה לא יכול להתקע בשמאלי ולהאט את כל התנועה מאחוריך , פשוט עבור לימין.

פורסם

אור הייתי חייב להגיב לך, מה שאתה עושה בעיניי לפחות זה אגואיסטיות מוחלטת ואתה לא פחות גרוע מאלו שנצמדים.

ההחלטה שלך היא לא באמת בגלל החוק, זה נראה ונשמע נטו אגו שאתה לא רוצה לעבור לנתיב הימני (כאילו זה בושה ומוריד לך מהכבוד שמישהו עוקף אותך) אם אני נוסע בשמאלי על 120 ומישהו מאחורי מגיע במהירות גבוהה יותר אז כן אני יזוז לימני יתן לו לעקוף ובמידה והימני עמוס יחזור לשמאלי שוב.

לפי דעתי תשקול שוב את הגישה שלך לגבי הנתיב השמאלי, אף אחד לא אמר שאתה לא נוהג טוב או שזה נכון לנסוע על 130/140 אבל באותה מידה זה כמו שתסע 100 בשמאלי (כי זה יותר מהר מהימני שנוסע כרגע על 90) זה עדיין לא מצדיק את זה.

פורסם

כמו כן, אני חושב שאני נהג מאוד רגוע והגיוני/נורמלי, אבל אני לא מוכן לזוז מהשמאלי אם אני נוסע יותר מהר מכולם, ללא קשר למהירות התנועה שלי.

למה אתה לא זז ימינה ? :evil:

לא רוצה לנסוע 90 רוצה לנסוע 110, מי שרוצה לנסוע יותר שיעשה הוא עבירה, אני לא אמור לסבול.

אני רוצה לנסוע קצתיותר מ110 , אז למה אתה נתקע בשמאלי וגורם לי לעקוף מימין?

אתה לא רוצה לסבול ?! גם אני לא רוצה לסבול מטיפשות של נהגים אחרים

פורסם

אם מישהו רוצה לעקוף את אור מימין כשהוא נוסע על 110... סימן שלבחור העוקף יש בעיה קשה.. בואו נתחיל מזה :|

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

Bamba, תסביר את עצמך בבקשה לטובת העייפים בשעות האלו :wink: אתה לא הולך להגיד לי שאתה לעולם לא נוסע על 120 ועוקף רכבים שנוסעים על 110?

בכל אופן, הסיטואציה שאייל תיאר נכונה כמו כן מה שרשמתי, ובנוסף למה שיעקפו אותו מהמימני?

פורסם

אור , תשקול שוב את הגישה שלך לגבי הנתיב השמאלי , בדיוק כמו ש Tricepz הציע .

אתה לא צריך לנסוע יותר מהר , רק לפנות את הנתיב (איתות ואז לזוז ימינה ).

אם מישהו רוצה לעקוף את אור מימין כשהוא נוסע על 110... סימן שלבחור העוקף יש בעיה קשה.. בואו נתחיל מזה :|

הבעיה הקשה היא נהג שתקוע בנתיב השמאלי .

זה יכול להיות אור או כל "נהג מחנך" אחר , (הטיפוס אגואיסט , הטיפוס שעומד על עקרונות ויש סתם נהגים בהלם) .

אבל מה זה משנה ?

כי בסוף הוא מאלץ נהגים אחרים להסתכן בעבירה ועקיפה מימין.

as simple as that

פורסם
אוי כמה שאתה מדבר שטויות במיץ עגבניות.

לעיתים רבות אני נוסע במהירות 100-110 בשמאלי, רואה שמישהו יושב לי על הזנב ולא זז בכ"ז, אני לא מזמין משחק ולא מחפש בעיות, אז מה כן ?

אני נוסע יותר מהר משאר התנועה בנתיבים הסמוכים, זה שאני בשמאלי לא מחייב אותי לטוס במהירות שתסכן את הרשיון שלי, מי שחושב את עצמו לגאון ומסמן לי לזוז, שיעקוף מימין ויסע לשלום תוך סיכון הרשיון שלו.

אני מצטער אור, ואני יודע שאמרתי לך את זה כמה וכמה פעמים, אבל אתה פשוט אידיוט!

מי אתה, שתחנך אותי בכביש? מי אתה שתחליט שלנסוע 110 במקום של 90 זה מותר, אבל יותר מזה לא. אם לך זה מספיק- יופי. תתפוצץ לך. לי לא. אני רוצה 140. מי אתה שתמנע את זה ממני? למה אני צריך לעקוף אותך מימין ולהסתכן עוד יותר? סגלל שאתה שר התחבורה ומחליט ש110 זה מספיק? אולי לך!

חוץ מזה, מר שוטר, שגם להישאר בנתיב השמאלי זו עבירה. ולא משנה איך תנסה לסובב את זה- אתה עובר הרבה יותר עבירות ממני בזמן שאתה לא מאפשר לי לעקוף אותך.

אתה נשאר בשמאלי לא לצורך, אתה נוסע מעל המהירות המותרת (כן, גם 110 זה לא חוקי), אתה מהווה הפרעה לתנועה, ואתה מסכן נהגים אחרים- אתה מכריח אותי לעקוף מימין.

בקיצור, עדיף שתרד מהכביש כמה שיותר מהר, אם ע"י שוטר ואם בדרך קצת יותר כואבת.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני יכול לשאול משהו?

אור, מה קורה אם אתה נתקע מאחורי זקן שנוסע על 90 קמ"ש חוקיים בנתיב השמאלי ?

אתה עוקף מימין ועושה לו "לייק" :mm_yeah: ?

נ.ב.

עכשיו אתה תוקע אנשים על 110 . מה יקרה עוד כמה שנים ? אתה תזדקן ותתקע נהגים על 60 קמ''ש ,

בדיוק כמו הזקנים החמודים שמחזיקים את ההגה חזק חזק ,

גם הם מנסים לחנך את כל הנהגים , גם הם בטוחים שהם צודקים ,רק שהם קצת יותר איטיים ממך .

פורסם

במובן מסוים אני מבין את אור (אם אני מבין נכון).

אם אני נוסע על 110 בלילה בכביש החוף ואני באמצע עקיפה או סדרה של עקיפות, ולא ממש יכול לעבור נתיב כי אני פשוט אתקע שם, ואז מגיע איזה אידיוט מאחורי ומתחיל עם האורות (כשאני בעקיפה!), אני לא אעשה שום מאמץ לעזור לו לנסוע יותר מהר.

יותר מזה, סביר להניח שכשאני אסיים את העקיפה ואפעיל את האיתות ימינה, החלאה יעקוף אותי מימין בכל מקרה.

מצד שני, אם אני נוסע בשמאלי ויכול לזוז ימינה בלי להיתקע מאחורי רכב שנוסע על 80, אני תמיד אעשה את זה.

פורסם
לא רוצה לנסוע 90 רוצה לנסוע 110, מי שרוצה לנסוע יותר שיעשה הוא עבירה, אני לא אמור לסבול.

פרחח ישראלי מצוי.

מסלול שמאל מיועד לעקיפה. סיימת את העקיפה חזור למסלול הימני גם אם מהירותך גבוהה מהמהירות "החוקית" ואפשר ל"שומרי חוק" אחרים שנוהגים ב 110+ לעקוף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מצטער אור, ואני יודע שאמרתי לך את זה כמה וכמה פעמים, אבל אתה פשוט אידיוט!

מי אתה, שתחנך אותי בכביש? מי אתה שתחליט שלנסוע 110 במקום של 90 זה מותר, אבל יותר מזה לא. אם לך זה מספיק- יופי. תתפוצץ לך. לי לא. אני רוצה 140. מי אתה שתמנע את זה ממני? למה אני צריך לעקוף אותך מימין ולהסתכן עוד יותר? סגלל שאתה שר התחבורה ומחליט ש110 זה מספיק? אולי לך!

חוץ מזה, מר שוטר, שגם להישאר בנתיב השמאלי זו עבירה. ולא משנה איך תנסה לסובב את זה- אתה עובר הרבה יותר עבירות ממני בזמן שאתה לא מאפשר לי לעקוף אותך.

אתה נשאר בשמאלי לא לצורך, אתה נוסע מעל המהירות המותרת (כן, גם 110 זה לא חוקי), אתה מהווה הפרעה לתנועה, ואתה מסכן נהגים אחרים- אתה מכריח אותי לעקוף מימין.

בקיצור, עדיף שתרד מהכביש כמה שיותר מהר, אם ע"י שוטר ואם בדרך קצת יותר כואבת.

1+...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יותר מזה, סביר להניח שכשאני אסיים את העקיפה ואפעיל את האיתות ימינה, החלאה יעקוף אותי מימין בכל מקרה.

מצד שני, אם אני נוסע בשמאלי ויכול לזוז ימינה בלי להיתקע מאחורי רכב שנוסע על 80, אני תמיד אעשה את זה.

בדיוק! גם אם אני עוקף בשיא האלגנטיות תמיד יהיה את האידיוט התורן שנצמד לתחת וחותך אותי מימין בהזדמנות הראשונה גם אם אני מפעיל איתות ומתחיל חזרה לימין.

פורסם

אתה הוא זה שמבצע עבירה.

אסור לסוע בנתיב השמאלי משום שהוא משמש לעקיפה.

וגם אם אתה נוסע 110 זה לא פותר אותך מלחזור לנתיב הימני.

אתה עבריין תנועה שלא מתחשב בזולתו ועוד עושה זאת מתוך עקרון ובמודע.

חלק מתרבות מוטרית היא לוותר קצת לאגו ולאפשר מסלול שמאלי מהיר לעקיפות.

זאת לטובת הנוסעים בדרך והתנועה בכלל.

ואתה ממש לא אמור "לסבול", אתה אמור לסוע כמו בן אדם בנתיב הימני ורק לעקוף דרך השמאלי.

כשמגיע מאחוריך רכב הנוסע מהר ממך חזור לימני ותן לו לעבור, אם תתיקל ברכב בימני שנוסע פחות ממך עקוף אותו דרך המסלול השמאלי וחוזר חלילה.

די לאגו!!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...