Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההודעה הזאת מופנית לבעלי הרכבים הפחות שיגרתיים שקיימים על הכביש.

האם גם לכם התופעה הזאת מוכרת? אתם נוסעים לכם בנסיעה מנהלתית שיגרתית רגילה, ולמרות שאתם נוסעים על רכב לא שיגרתי בא לכם לנסוע רגוע ולא עם רוח קרבית (כשאני אומר לא שיגרתי זה יכול החל ממיאטה ועד איביזה טורבו ושאר המכוניות בעלות אופי ספורטיבי או שנראות לא רגיל).

ואז בא לכם איזה עגלה \ ערס \ אידיוט (הקיפו את הנכון) שמחליט להתחיל להצמד לכם סליחה על הביטוי "לתחת", לחתוך אותכם בזוויות שונות, ברמזורים להצמד אליכם כמה שיותר כדי לסמן לכם שהוא "בעניין" ולעשות קולות וורום וורום עם האוטומטית שלו.

אז כן ברוב הפעמים זה קל להתעלם מאותם אידיוטים, אבל לפעמים ובעיקר בלילה זה הופך להיות בלתי נסבל, כשמתחילים להצמד לך לתחת ולחיצה חזקה יותר על הדוושה גורמת לו רק להתלהב יותר ולנסות ל"עקוף" אותך.

הבעיה העיקרית היא שזה גורם לך להקלע למצבים מסוכנים למרות שאינך הגורם להם ולקחת החלטות מסוכנות.

בתור אחד שמתעסק עם גרפיקה חשבתי להכין מדבקה מושקעת בסיגנון של "עוף לי מהתחת" ולהתחיל למכור כאן בפורום.

מה אתם חושבים על התופעה ועל הרעיון?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן יודע על מה אתה מדבר,

הכי קל זה פשוט לזוז להכי ימני ושיסע לשלום.

לי זה קורה לא מעט והכי מעצבן שבאמת מגיע איזה אידיוט כזה ואני לרוב עם אוטו מלא ומחכה שאני ילחץ איתו עם אנשים באוטו.

עד כמה שזה מפתה לפעמים אני זז הצידה ולא לוקח סיכון על אנשים אחרים שנוסעים איתי כמובן.

לרוב כשאני לבד אני מחכה לרמזור, לוחץ איתו עד הרמזור הקרוב או רק עד ה100-120 קמ"ש שיבין את הפואנטה ואז מוריד רגל מהגז עובר לנתיב היותר ימני וממשיך בשלי.

כי אין מה לעשות גם אתה איפשהו רוצה קצת מההנאה הזאת כי לא סתם הבאת את אותו הרכב אני מאמין.

פורסם

תדליק אותו עוד קצת, תן לו לעקוף ואז שיחטוף את כל הלייזרים והדבורות בשבילך.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני מכיר את הבעיה גם כן - הפתרון? כאשר מציצים לי יותר מדי לתוך הרכב כשנוסעים במקביל אליי אני פשוט מגביר קצת את הלחץ על הדוושה הימנית , אם המצב לא מאפשר אני מתעלם ומוריד קצב כדי שהבחור יאבד עניין {ערסים ונודניקים מאבדים סבלנות במהירות של 70-80 בכביש מהיר} .

אם זה קורה בכביש מפותל - אני משתמש רק בדרך הראשונה שציינתי :lol:

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

אם יש אפשרות לתת לאותו נהג לעקוף אני עושה את זה, אם הכביש חד נתיבי, או לפני שיירה של רכבים, פשוט אין ברירה: כדי להקטין את הסיכוי לנזק במקרה שאדרש לבלום חזק פשוט מוריד את המהירות. נניח נסעתי 80, עוזב גז עד 60, לא עוזר עד 40 וכד'. לפעמים 4 וינקרים. תלוי ממצב.

הרוב בד"כ מבינים את הרמז, אלה שלא מבינים פשוט זוחלים במהירות איטית מאוד.

כאשר היה לי BMW סדרה 7 שחורה היו מאט מאוד מקרים כאלה. עכשיו עם גולף אנשים מתנהגים באופן חצוף יותר. כאן בארץ הכל עובד ע"י פחד, רואים רכב מפחיד, חושבים שם נוסע מפיונר. רואים גולף אומרים נוסע סתם מישהו ומרשים לעצמם יותר. היחידים שהיו נדבקים ל-BMW היו ליסינגאים למניהם על מזדה 3 וקורולה שתמיד רצו להיות הראשונים ברמזור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב לדעת שאני לא לבד במערכה, אין הסטיקר הזה יהיה ל-היט.

פורסם

תשלח הודעה פרטית לפותח השרשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=348136

אני מניח שאחד מיני רבים הורדת מהתחת שלך בעצם שליחת ההודעה.

את התופעה אני מכיר אבל לאו דווקא מהמתלהבים אלא סתם מאנשים לחוצים בזמן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

:roflmao:זה היה טוב..

אצלי גם קורה לעיתים רחוקות שאני לחוץ בזמן ומכניס טיפה רוח קרבית לנהיגה, אבל לא מפחיד בעקיפות מסוכנות או חותך בצורה שתסכן את הנעקף, המקסימום זה להצמד לעגלות שנמצאות בנתיב השמאלי במהירות 70 כאשר הכביש הוא בעל 3 נתיבים ואז זה כבר הופך להיות סגירת חשבונות :lol:

פורסם

שהייתי נוסע בS-350 של אבא לא הרבה היו נדבקים לי לתחת, אני לא זוכר שמישהו חתך אותי ואני לא זוכר שמישהו היבהב לי עם אורות מאחורה או משהו בסגנון, עם הסיויק למרות שיש לה מראה ערסי :D אנשים חותכים\נצמדים ומה לא ... בא לי למכור אותה עם הכסף הזה לבטח בביטוח נהג צעיר שוב את הרכב של אבא ולקנות שוב את השקט על הכביש :)

אכן תופעה מעצבנת הקטע עם ההדבקות לתחת במיוחד בכביש מהיר, אם בנאדם מסוים נדבק לי לתחת אני מאט עד כדי זחילה אם הוא לא מבין את הרמז, סדרת ברקסים מדודים יגרמו לו כבר לעבור נתיב או לתפוס מרחק =)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אין יותר מרגיז מזה.

במיחד כשבפקקים מתקרבים ונצמדים לך לאמא של התחת.

אני פשוט עובר נתיב ונותן שיעקפו או אם אין אפשרות פשוט משלש את המקום שלי מקדימה ומאט עד שאני ארגיש בטוח במקרה שאני אצטרך להאט.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא מאמין שאף אחד לא מכיר את השיטה.

כשנצמדים לכם לתחת- פשוט תפעילו את הוישרים , המים ישפריצו אוט' לשמשה של ההומו מאחור.

ב99.9% הוא ייקח איזה 40 מטר אחורה - מניסיון!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

זה שנצמדים לך לתחת לא אומר שרוצים פתיחות, מה שזה אומר זה שתזוז קבינימט ימינה ותביא לעקוף כי בחיאט זה שאתה בשמאלי על 110 באיילון לא אומר שאתה יכול לקחת בעלות, כי אני עם הרכב ליסינג של המשטרה רוצה לנסוע שם 140, בסדר?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
לא מאמין שאף אחד לא מכיר את השיטה.

כשנצמדים לכם לתחת- פשוט תפעילו את הוישרים , המים ישפריצו אוט' לשמשה של ההומו מאחור.

ב99.9% הוא ייקח איזה 40 מטר אחורה - מניסיון!

עומר, תודה.

עכשו אני יודע איך לבצע שטיפה חינם לרכבי :twisted:

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...