Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה ספיריט 2.0 מול ג'טה 1.4 TSI 122 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ראשית רציתי לומר שהפורום הזה מדהים ומעניין ולמדתי בו הרבה.

תקופה ארוכה אני קורא אנונימי והחלטתי להצטרף לפורום.

אין כמו תיזמון נכון ולכן הצטרפותי לפורום נובעת בעיקר בגלל רכב חדש דנדש מהסוכנות שאני מתכוון לקנות.

אשמח בבקשה לייעוץ ממיטב המוחות.

מי שהגיע אצלי לגמר:

מאזדה ספיריט 2.0 מול ג'טה 1.4 TSI 122 כ"ס.

שני הרכבים עולים כמעט אותו הדבר.

שיקול מרכזי הוא בגאז גדול (בגלל זה ויתרתי על החלום לרכישת גולף).

מעבר לזה די מוכרים לי היתרונות של כל אחד מהרכבים:

ג'טה - יתרונות: מהירה יותר, 9.8 מ 0 עד 100, בגאז גדול יותר 530 ליטר, מערכת DSG, שם, TSI, חסכונית בדלק.

חסרונות: פחות מאובזרת,ירידת ערך גדולה יותר, קשה יותר למכור, שנתיים אחריות.

מאזדה - יתרונות: מאובזרת בטירוף, עיצוב יפה יותר, מנוע 2000, פחות ירידת ערך, יותר קל למכור

חסרונות: קצת פחות מהירה: 10.8, בגאז קטן יותר: 430 ליטר, קצת פחות חסכונית בדלק.

מה דעתכם ? במה עדיף לבחור ?

האם פיספסתי או לא דייקתי ביתרונות ובחסרונות.

בימים הקרובים אמור לעבור נסיעות מבחן על 2 הרכבים.

תודה לכל העונים.

פורסם

כמו שאתה רואה הג'טה מצויידת במנוע מתקדם יותר ויעיל יותר, ה-DSG גיר מעולה. המאזדה לעומת זאת מצויידת במנוע גדול וותיק, גיר אוטומטי רגיל 5 הילוכים. אתה יודע מה היתרונות ומה החסרונות של שני הרכבים פחות או יותר. לפי דעתי, תחכה לנסיעת המבחן, תראה איך תתרשם משתיהן ואז תחליט.

פורסם

ההשוואה בלינק היא לגולף.

אם הייתי צריך לבחור לא הייתי חושב פעמיים ובוחר בגולף , הבעיה שאני צריך תא מטען גדול יותר.

למרות מה שקראתי והידיעה הכללית של היתרונות והחסרונות ובמידה ואהיה מרוצה משני הרכבים באותה המידה בנסיעת המבחן עדיין סקרן לגביי מה אתם הייתם מחליטים או במילים אחרות: "מה אתם הייתם עושים ?"

פורסם
ההשוואה בלינק היא לגולף."

ג'טה זה גולף עם תחת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שקלת גם את ההונדה סיוויק ? לדעתי אמינה וסחירה יותר מהמזדה-3 (כך גם באמריקה שם הסיויק והמזדה-3 הן המכוניות הקומפקטיות הכי מומלצות אך הסיויק יותר פופולרית לאין ערוך). הסיויק בגרסה הבסיסית עולה בערך אותו דבר אך מאובזרת הרבה פחות מהמזדה.

פורסם

אני חושב שכדאי לך לשקול את האוקטביה של סקודה עם אותו המנוע כמו בג'טה אך במחירה של הג'טה תוכל לרכוש את דגם האלגנס המאובזר יותר שכולל פנסי ערפל, מראות מתקפלות, חישוקי מגנזיום, חיישניי רוורס מקוריים, שליטה על המערכת מההגה ועוד.

אם רק הג'טה מהמאזדה בגמר אני הייתי הולך על המאזדה. נראית טוב ומאוד מאובזרת. הג'טה עומדת לקבל בקרוב מאוד דגם אירופאי חדש שיחליף גם את זו שנמכרת בארץ, כדאי לשקול אם לחכות לדגם החדש.

בהצלחה.

• תוכן חדש...