Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

עזרה בבחירת GPS


rafigordon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש GPS עבור רכב (בלבד). חשוב לי מאוד הניווט בעזרת קול. אני לא מתכוון **בכלל** להשתמש

בניווט בעזרת מפות.

אני לא רוצה להסתכל כמו פורפרה לכל הכיוונים בכביש ראשי ועמוס שאני לא מכיר כשאין לי כל כך אפשרות להוריד את הראש להביט במסך.בטיחותי יותר ככה. ובדרך כלל אני נוהג לבד כל שאיו מישהו לידי שיכול להסתכל.

 

אני אהיה זקוק ל- GPS בתדירות מאוד נמוכה - משהו כמו פעם בחודש או פעם בחודשיים.

כך שאני מחפש משהו זול בסביבות 400-600 ש"ח.

ראיתי באתר של officedepot מכשיר של Apex

GPS-4313

ראה קישור בהמשך.

המכשיר כולל תוכנת IGO מקורית.

שמחירו כ-540 ש"ח. ביקורות שראיתי באינטרנט אומרות שהחיווי הקולי טוב אך לא רואים טוב במפות. כך

שזה מתאים לי. מישהו מכיר או יכול להמליץ על מכשיר אחר ? (שוב, הפרמטר העיקרי כאן הוא החיווי הקולי)

 

שאלה נוספת (וסליחה על הבורות): מהיכן מכשיר כזה מקבל מתח ? האם משקע המצית?

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000xyp6dxv1LjJKP0wGDjaFzPs:12bbi68k5?id=4342168&pr=QJ5&N=2%2032756

 

 

בברכה,

רפי

פורסם

מכשירי המיו MIO לדגמיהם השונים מצוינים

לדעתי אין צורך במסך גדול, מספיק אפילו מסך 3.5

כדאי כמובן לקנות עם מפות אירופה ואז מכשיר קטן יותר נכנס לכיס וגם עוזר לחזור לרכב שהושאר בחנייה

פורסם

1. מתוך נסיון בניווט עם GPS - קנה מכשיר עם מסך גדול ככל האפשר (לפחות "4.3). הסיבה העיקרית לכך שאין ברירה אלא להסכל במפה - לא פעם תקבל הוראה "בעוד 200 מטרים פנה ימינה" - ותגלה שיש 2 פניות במרחק 50 מ' זו מזו, רק באמצעות המפה תדע אם הכונה לפניה הראשונה או לשניה. כמוכן במכשיר שיש לי מופיעה לעתים ההוראה "פנה פנית פרסה" אבל בהצצה במפה מתברר כי מדובר בפניה חדה, לעתים ימינה.

2. יש יתרון לרכישת מכשיר מתוצרת מותג מוכר אשר יתמוך בהתקנת מפות של מדינות אחרות - עיקר השימוש שאני עושה ב-GPS הוא בחו"ל (בסביבות שבועיים בשנה), בארץ אני משתמש בו אולי 3-4 פעמים בשנה. כמובן שאם צרכיך שונים ואינך צופה שימוש בחו"ל בתוך שנה-שנתיים הנושא לא רלוונטי.

3. אם אתה עושה שימוש מועט אולי עדיף לך להתחבר לשירות הניווט של חברת הסלולר לצוך אותם ניווטים מזדמנים ולהתנתק אח|כ.

4. אם יש לך במקרה טלפון סימביאן עם נקלט GPS צפוי כי תוכנת ניווט לישראל תהיה זמינה בתוך מספר חודשים חינם, אולי כדאי להמתין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

מחזק את מה שאמר sperial. קשה להסתמך אך ורק על שמיעה. ההוראות הן לא תמיד חד משמעיות וברורות ויש צורך להשתמש במפה. לפעמים ישנן גם טעויות, הוראה קולית אומרת ימינה ומפה מראה שמאלה. בכול מקרה אתה מביט למסך רק כאשר יש צורך, בדיוק כמו שאתה מסתכל במראה.

מהתוכנות אני ממליץ על IGO.

בהצלחה.

פורסם

ההמלצה שלי כל GPS שלא משווק ע"י רונלייט... עד היום מחכה לעדכון של המפות (שנתיים), ועכשיו רוצים שאני אסע אליהם 150 ק"מ בכדי לעדכן מפות!!! שירות מתחת לכל ביקורת ומפות גרועות.

פורסם

לפני כשנה חיפשתי מכשיר ומאחר שרציתי משהו טוב קניתי את אחד הדגמים היקרים שהיו אז. mio 505 (אני מקוה שאני לא טועה לגבי הדגם) וקיבלתי אכזבה עצומה מהרגע שהדלקתי אותו. המכשיר נתקע כל הזמן בחיפוש אחר קליטה, וזה מסתדר רק לאחר שמאפסים את המכשיר. וגם אז לוקח לו המון זמן עד שהוא מציג מסלול.

 

כמו''כ תוכנת הניווט מתבלבלת ויכולה לומר לך שעה לפנות ימינה והדבר היחיד שיש שם זה גדר בטחון.. בהרבה מצבים היא מראה משהו אחד ומשמיעה משהו אחר.

 

לחצן החזרה לתפריט ממוקם במקום שבו אתה מניח את האצבע כמעט בכל פעם שאתה מחזיק את המכשיר וגורם לך לצאת ולהכנס מחדש..

 

המסך מגיב לפעמים ברגישות יתר ולפעמים גם לא יגיב לאגרופים..

 

המכשיר נקנה ברשת באג ושם המוכר הסביר לי שבדגמים האלו היתה בעיה אולם הם עברו עדכון תוכנה והכל בסדר, כשחזרתי אליו הם לא הסכימו לטפל בבעיה אלא שלחו אותי למעבדה של החברה בהרצליה ע''מ לסדר את הבעיה וגם לאחר שהם ''עדכנו תוכנה'' עדיין לא זז כלום.

 

בקיצור אסכם, קניתי מכשיר ב1450 ש''ח ולא נהניתי ממנו אפילו פעם אחת!

 

בלי קשר קיבלתי מחבר במתנה gps של חברת fugicom עם תוכנת הניווט של igo. (להערכתי עולה באזור ה700ש''ח)

ולא נתקלתי אפילו לא פעם אחת בבעיה ומאז אני משתמש רק בו.

 

בקיצור אל תחפש דווקא את היקר, ואצטרף לדעות שמעלי שכן עדיף מכשיר בעל מסך גדול.

×
×
  • תוכן חדש...