Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מיצובישי כריזמה שנת 98 75,000 ק"מ.

בגיר קיים שמן חום בהיר,ולדברי מוכר הרכב נראה לו (?) שב-60,000 ק"מ הוחלף השמן גיר.

אז כך...

אני יודע ששמן גיר הוא אדום,מה אמור להיות השמן הזה? (ולא,הוא לא שמן גיר אדום שנשרף,הוא חום בהיר בהיר ונראה חדש).

האם החלפת שמן גיר יכולה לגרום לגיר למות? (פעמיים קרה לי שהלחפתי ברכב שברשותי שמן גיר ומיד אח"כ הלך הגיר,יכול להיות שיש קשר?)

ממש אודה למי שיתייחס.

פורסם
ברשותי מיצובישי כריזמה שנת 98 75,000 ק"מ.

בגיר קיים שמן חום בהיר,ולדברי מוכר הרכב נראה לו (?) שב-60,000 ק"מ הוחלף השמן גיר.

אז כך...

אני יודע ששמן גיר הוא אדום,מה אמור להיות השמן הזה? (ולא,הוא לא שמן גיר אדום שנשרף,הוא חום בהיר בהיר ונראה חדש).

האם החלפת שמן גיר יכולה לגרום לגיר למות? (פעמיים קרה לי שהלחפתי ברכב שברשותי שמן גיר ומיד אח"כ הלך הגיר,יכול להיות שיש קשר?)

ממש אודה למי שיתייחס.

דבר ראשון כשמחליפים שמן גיר בשיטה הרגילה דרך פקק הריקון מוחלף לא יותר מ60 אחוז מהשמן בגיר כך שאחרי זמן קצר השמן מתכהה.

דבר שני אם המוכר לא בטוח שבטיפול האחרון הוחלף השמן אז לדעתי הוא לא הוחלף.

דבר שלישי במיצובישי כריזמה יש לשים שמן גיר סינטטי מלא שעונה לתקן מיצובישי SP2 אחרת אם תשים שמן גיר פשוט הגיר עלול להיהרס.

דבר רביעי שמן גיר למיצובישי יכול להופיע בשוק בצבע אדום או צהוב.

דבר חמישי רצוי להחליף פילטר גיר במידה ויש. אם אין אני ממליץ לך לעשות החלפת שמן גיר במכונה במוסך שקיים דבר כזה. כך שכמעט כל השמן יוחלף ואתה תזכה לשטיפה של הלכלוך שקיים בגיר.

ולגבי הרכבים הקודמים שנהרס לך הגיר ציין דגם שנה וק"מ שזה קרה, והאם אתה בטוח שלא היו לך בעיות לפני בגיר ברכבים הקודמים ורק כשהחלפת את השמן הגיר נדפק סופית?

פורסם

בעצם..זה קרה לי כבר 3 פעמים.

וולבו 850 glt מנוע 2500 ,אז הלך הגיר ממש קרוב להחלפה,ופעמיים נוספים בפורד אקונוליין דיזל 7500 טורבו-פעם אחת הוחלף הגיר באחריות ופעם שניה על חשבוני.

יכול להיות שאין קשר,אבל אני פשוט רועד להחליף שמן גיר,החששות שלי,הם סתם??

פורסם
בעצם..זה קרה לי כבר 3 פעמים.

וולבו 850 glt מנוע 2500 ,אז הלך הגיר ממש קרוב להחלפה,ופעמיים נוספים בפורד אקונוליין דיזל 7500 טורבו-פעם אחת הוחלף הגיר באחריות ופעם שניה על חשבוני.

יכול להיות שאין קשר,אבל אני פשוט רועד להחליף שמן גיר,החששות שלי,הם סתם??

לא ידוע לי על בעיות בגירים אוטומוטיים של כריזמה. הם מאוד אמינים וטובים. רק אל תשכח את העובדה שיש לטפל בהם ע"פ הוראות היצרן.

אם היית אומר לי מיצובישי סופר לנסר אז הייתי מבין אותך אבל זו כריזמה שהגיר שלה הרבה יותר מוצלח מהסופר לנסר.

כמו כן כן אם הלך לך הגיר בפורד אקונוליין בתקופת האחריות ואחכ"כ שוב לא בתקופה האחריות כנראה שהגירים של האקונוליין לא אמינים בדומה לגירים של הצרפתיות הרנו והפג'ו והסיטרואן משנת 2000 ומעלה.

פורסם

אין שום בעיה להחליף שמן גיר בכריזמה.

החלפתי פעמיים בעברי ולא היו שום בעיות לאחר מכן.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
  • תוכן חדש...