Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשליח אני נותן בין 5-10 שקלים טיפ ,אם גובים ממני דמי שירות גם ככה,אז שהשליח יבקש העלאה במשכורת מהבוס שלו,ממני הוא לא יראה טיפ, במסעדה בין 10 ל15 אחוז מסך ההזמנה, באמצע השבוע בעבודה יש לי בחירה בין חדר אוכל לכל מיני מסעדות, בחדר האוכל מן הסתם לא נותנים טיפ, ובמסעדות בשעות הצהריים במסגרת העבודה אני גם לא נותן טיפ ,מבחינתי זאת ארוחת צהריים כמו בחדר האוכל.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בד"כ 5-10 ש"ח,לשליחי מזון מהיר(פעם הייתי כזה)

היה אחד שהתקשר אליי וביקש שאני ארד למטה,בכוונה לא הבאתי לו טיפ ואפילו לא אמרתי תודה,והוא עוד עשה פרצוף :mm_surpri

אז זה תלוי בשליח ואופן הגעת המשלוח..

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

ולמה למלצר מגיע?

המלצר הולך למבטח מביא לך את האוכל, מביא לך מפיות וחשבון.

וגם ארוחה של 200 שקל או יותר לכמה חברה זה לא משהו בשמיים.

אז משאירים לו 20/30/50 ש"ח על חצי שעה - שעה "עבודה", שנטו הוא משקיע בך 3 דקות.

שליח יוצא אלייך בכל מזג אוויר, מסכן את עצמו ולא מגיע לו טיפ? וואלה יופי.

פורסם

אני מסכים עם המגיב שמעלי. אשמח לדעת למה מגיע לשליח טיפ. בכל אופן, בגלל שמקובל אני נותן עוד 5 ש"ח לשליח כטיפ.

מי שאמר ששליח עובד יותר קשה ממלצר חי בעולם משלו. מלצר עושה הרבה יותר משליח, עובד קשה פי כמה, יותר זמן, ואשכרה גם עושה בשבילך הכל.(מלצר טוב) עם מלצר חרא, אתה לא תהנה לא מהאוכל, לא מהשהות במסעדה\בית קפה ותצא מהמקום בהרגשה מגעילה. כל השהות שלך במסעדה תלויה בשירות שאתה מקבל.(כמובן שגם איכות המנות חשובה) שליח - מה הוא עושה? מקבל את ההזמנה במסעדה שלו, ומגיע לבית שלך על קטנוע. הוא לא קשור לאוכל ושירות הוא לא נותן חוץ מלהביא לך את האוכל או קודם להתקשר לשגע אותך איפה אתה גר ואפילו להוריד אותך שתחפש איפה הוא חנה כדי שהוא יביא לך אוכל שהוא לא קשור אליו...

מלצר טוב, נחמד, שעושה מה שמבקשים ממנו עם חיוך ולא עושה פרצופים מקבל ממני 20%.

(ולא קשה לנחש שהייתי מלצר בעברי)

Mazda 2 2013

פורסם

5 - 10 שקלים תלוי מה זמין לי באותו רגע ומה גודל המשלוח.

השאלה שלי היא אחרת : מה אתם עושים אם אין לכם שקל בארנק, הזמנתם את ההזמנה בכרטיס אשראי ומגיע שליח.

קרה לי בשבוע שעבר, אמרתי לשליח שרציתי לתת לו משהו אבל אין לי כרגע מזומן ושבפעם הבאה יקבל כפול.

אחרי שסגרתי את הדלת שמעתי אותו מקלל אותי ובועט במעלית.

עם כל הכבוד, שילמתי על ההזמנה ההיא איזה 20 ש"ח משלוח. אין לו זכות להתנהג ככה. זה הוציא לי את החשק להזמין מהם שוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

משלם לשליח כמו שאני משלם למלצר שעשה את עבודותו באופן הממוצע (כאשר אני עם בת הזוג לרוב)- 12%.

במסעדות שבהם אנחנו יושבים מספר אנשים עם הזמנה גדולה ושירות הולם ביחס לכמות, זה מגיע גם ל-20% ומעלה.

לא משאיר סכומים כאלו לברמנים בפאבים שגובים 35 שקל על בקבוק קרלסברג.

פורסם

לברמן אני בחיים לא אזרוק יותר 5 ש"ח, למלצרות? לא פחות מ10% אלא אם מדובר על קטסטרופה שירותית. נקמיצ'י, בוא תעשה פיק שישי איתי במסעדה בתוך מלצר, תבין מה אנחנו עושים מעבר ללשים אוכל על שולחן.

מבלי להכנס לפרטים מדויקים, מלצרות זה שירות, וכשליש המחווייה במסעדה. עיצוב וכמובן אוכל הם משתנה לא פחות חשוב. לא יודע מה איתך, אני בא למסעדה לא על מנת לשבוע, אלא על מנת לחוות חוויה שאני לא יכול לחוות במטבח בבית, בין אם מדובר בריזוטו סרטנים פה, או סטייק פורטר עסיסי שם. מלצר טוב ישפר פלאים את החוויה בין עם זה בלהתאים יין נכון למנה, לדעת לדאוג לבקשות שלי, לענות על שאלות על מנות ולשאול מה קורה מדי פעם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
ולמה למלצר מגיע?

המלצר הולך למבטח מביא לך את האוכל, מביא לך מפיות וחשבון.

וגם ארוחה של 200 שקל או יותר לכמה חברה זה לא משהו בשמיים.

אז משאירים לו 20/30/50 ש"ח על חצי שעה - שעה "עבודה", שנטו הוא משקיע בך 3 דקות.

שליח יוצא אלייך בכל מזג אוויר, מסכן את עצמו ולא מגיע לו טיפ? וואלה יופי.

בחלק מהמסעדות(בשר בעיקר), יש את המושג פיקולו,

שזה בד"כ מישהו בגיל 16-19, שכל תפקידו, זה להביא לך את המנה מהמטבח, לשולחן,

הוא לא רואה מזה שקל(מקבל 20 לשעה קבוע), והמלצר, שומע את צליל הכסף.

----

פורסם

הגזמתם, תמיד צריך לתת טיפ!

אצלי כמה מהיותר פופולאריים הם: אלכסון הוא אסון, אם שותים לא נוהגים וכו'.

הטיפים האלה תמיד שימושיים :lol:

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

אם השליח הפנים את הבקשה לא לצלצל באינטרקום כי זה מעיר את הילד - הוא מקבל כפול.

אם לא - הוא מקבל צעקות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני נותן לו טיפ לחיים - להחליף מקצוע.

כמו דאריש ופרנקוס גם אני חושב שזה דיון מיותר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

קרה לי בשבוע שעבר, אמרתי לשליח שרציתי לתת לו משהו אבל אין לי כרגע מזומן ושבפעם הבאה יקבל כפול.

אחרי שסגרתי את הדלת שמעתי אותו מקלל אותי ובועט במעלית.

עם כל הכבוד, שילמתי על ההזמנה ההיא איזה 20 ש"ח משלוח. אין לו זכות להתנהג ככה. זה הוציא לי את החשק להזמין מהם שוב.

הרגת אותי. בתור אחד שהיה מהצד השני אני יכול בכיף להזדהות עם השליח. עדיף היה לשתוק, היה חושב שאתה סתם קמצן. זה כמו יריקה בפרצוף, האמירה הזאת "בפעם הבאה".

• תוכן חדש...