Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייד חדש. מיילסטון או W995?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהרגתי את הטלפון שלי אני מתלבט בין השניים המוזכרים בכותרת. המיילסטון נהנה אמנם ממע' הפעלה פתוחה, מקלדת מלאה ואפשרויות רבות אבל הוא מסך מגע (מפחד שהוא עדין מידי) וחשש מבאגים.

השימוש העיקרי יהיה לשיחות כמובן (הכרחי טלפון שממלא את יעודו הבסיסי בצורה מעולה), יומן, ספר טלפונים ואם זה יהיה המיילסטון אז גם ניווט וגיבוי של הדוא"ל.

השאלה היא איך המיילסטון ביחס ל SE מבחינת נוחות תפעול ועמידות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מהיכרות קצרה עם המיילסטון, הוא לא מרגיש שברירי או עדין אלא דווקא די מוצק. הבנתי שה-N900 של נוקיה כבר הגיע לארץ, אז אולי שווה לבדוק גם אותו.

פורסם

לW995 מצלמה מעולה, רמקוליים איכותיים, נגן מוזיקה נוח, סלולה חזקה ומשקל\ גדול סבירים.

הוא עושה את כל מה שטלפון מולטימדיה סביר אמור לעשות בימינו טוב מאוד חוץ מגלישה באינטרנט, את זה האיפון עושה יותר טוב.

יש אחד כזה בבעלותי ואני מאוד מרוצה.

המיילסטון הוא סמארטפון שונה לחלוטין מה995, אתה צריך סמארופון?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

את ה 995 אני מכיר טוב (זה מה שרצחתי היום). יש למיילסטון יתרונות עבורי כמו דוא"ל, אפשרות להעביר קבצים למחשבים באמצעות WIFI ולמעשה הוא מקטין את הצורך שלי להיגרר גם עם מחשב נייד. השאלה איך הוא כטלפון שזה עדיין נשאר השימוש המרכזי.

לגבי מכשירים אחרים, אני פתוח להכל בתנאי שזה מסלקום כי בקצב הריגת המכשירים שלי לא כדאי לי לקנות בחנות פרטית (בממוצע פעמיים בשנה אני הורג מכשיר).

פורסם
את ה 995 אני מכיר טוב (זה מה שרצחתי היום). יש למיילסטון יתרונות עבורי כמו דוא"ל, אפשרות להעביר קבצים למחשבים באמצעות WIFI ולמעשה הוא מקטין את הצורך שלי להיגרר גם עם מחשב נייד. השאלה איך הוא כטלפון שזה עדיין נשאר השימוש המרכזי.

לגבי מכשירים אחרים, אני פתוח להכל בתנאי שזה מסלקום כי בקצב הריגת המכשירים שלי לא כדאי לי לקנות בחנות פרטית (בממוצע פעמיים בשנה אני הורג מכשיר).

האם ניסית אפשרות זו ? איזה סוגי קבצים ניתן לשמור בתיקייה על המכשירים שנחשבים סמראטפון ?

איזה כייף לי :)

פורסם

כמכשיר המבוסס על אנדרואיד הוא אמור להיות מסוגל לעשות את זה (עוד לא ניסיתי בפועל). אני צריך להעביר קבצים לא גדולים כמו PDF, מסמכי WORD וקבצי DWG.

פורסם

קבצים מסוג PDF,WORD ניתן לפתוח אותם בכול מכשיר מסוג סמארטפון כאשר הקובץ מצורף להודעת מייל.

בכדי לשמור את הקובץ בתיקייה בסמרטפון תצטרך לרכוש תוכנה צד שלישי שיודעת להוריד את המייל מהשרת ולשמור את הקובץ בתיקייה נפרד.

ככה זה באייפון וגם במילסטון. אני מאמין שזה נכון גם לגבי שאר המכשירים מכיוון שרובם מיועדים לעבוד מול שרתים כמו GOOGLE DOC או MOBIL BOX וכדומה.

תמונות ווידיאו ניתן לשמור על גבי המכשיר בתיקייה נפרדת.

איזה כייף לי :)

פורסם

הם לא באותה קטגוריה בכלל, מילא אקספריה X10.

מיילסטון חד משמעית.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אולי לא באותה הקטגוריה אבל את שניהם אני יכול לקבל ללא עלות.

פורסם

טוב, אז אחרי שעתיים עם המיילסטון הודעתי להם שיבוא לקחת אותו ולהביא במקומו 995.

המכשיר אמנם תותח אבל כטלפון הוא לא נוח ומסורבל.

• תוכן חדש...