Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מצאתי כמה דברים שכנראה שאני ארכיב

רדיו דיסק Sony MEX-BT3600U שכבר מורכב

מגבר JBL CS-60.4

רמקולים JBL CS-60.4

וסאב (שלגביו אני עדיין מתלבט ובינתיים יחובר גם למגבר הנ"ל) Sony XSLB10S (שבא עם תיבה) או COMP CVR12 של Kicker שבא בלי תיבה

אשמך לדעות של מבינים והמלצות האם כדי להשקיע במערכת הזאת או שאפשר למצוא משהו יותר טוב במחיר הזה

תודה

פורסם

רשמת דגם של מגבר במקום של הרמקולים.

הייתי ממליץ לך ללכת על סאב שהמגבר שלך יהיה מסוגל להגביר באופן ראוי, כדוגמת ה- C12 של קיקר, ולא ה CVR.

לא ציינת כמה זה עולה לך אז אי אפשר לדעת על מה להמליץ באותו מחיר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש סיבה מיוחדת שבחרת דווקא בקומפוננט הזה?

ורק שתדע שהמגבר לא יזיז את הסאב הזה,עדיף לך לקחת את הדגם היותר "פשוט" של קיקר שזה C12 עם תיבה אטומה\פתוחה לפי הרצון שלך.

Scan Speak

פורסם
יש סיבה מיוחדת שבחרת דווקא בקומפוננט הזה?

האמת לא, מישהו המצליץ לי. מתווך מחירים הזה יש את ה טמפו והפולס של מורל. הם עדיפים?

ורק שתדע שהמגבר לא יזיז את הסאב הזה,עדיף לך לקחת את הדגם היותר "פשוט" של קיקר שזה C12 עם תיבה אטומה\פתוחה לפי הרצון שלך.

המגבר הזה זמני. בעתיד הוא יהיה רק של הקומפוננט.

כמה הC12 יותר "פשוט"? מה ההבדלים העיקריים שלהם? ומה ההבדל בין תיבה אטומה ופתוחה?

אני די חדש בכל העסק הזה :)

פורסם

JBL או מורל- צריך לשמוע כדי לבחור, למורל צליל יותר "רך" וה JBL יותר "חד". היה לי GTO6507 למשך שנתיים כמעט ברכב, וושמעתי את הטמפולס באינספור ווריאציות, ולדעתי הטמפולס של מורל עדיפים.

ה C12 הוא סאב חלש יותר, ההספק המומלץ בשבילו הוא 150RMS בעוד ההספק המומלץ ל CVR הוא 400RMS, המגבר שלך מספק בגישור 160RMS ולכן עדיף לבחור ב C12.

אם אתה מתכוון להוסיף מונובלוק בעתי ואתה רוצה סאב שיהיה יותר טוב, ויהיה טוב להגברה עתידית גם אם זה אומר שעכשיו הוא לא יישמע הכי טוב- הייתי הולך על הרץ אנרג'י, סרווין ווגה HED.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ממליץ לך בתור התחלה את מה שאמרו כאן,מורל קומפוננט,מגבר 60.4,סאב קיקרC12,אחרי שאתה תבין איך המערכת בנויה תתקדם..

בקשר לתיבה פתוחה\סגורה ממליץ לך לקרוא ב FAQ .

Scan Speak

פורסם

בקשר לקומפוננטים לפי דעתי JBL מנצח.

בקשר למגבר,הCVR סאב עוצמתי ולא ממש נציל 86DB מה שאומר שהוא דורש הגברה בריאה וקרובה ככול היותר ל400RMS.

לכן עדיף לך ללכת על ה-C12 או P1 . והאלה תוכל להתקדם לאט לאט.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

• תוכן חדש...