Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אתמול קרה לי מקרה מעצבן ואני לא בטוח מהי הדרך הכי נכונה לטפל בו.

נסעתי אחרי רכב שבלם בפתאומיות, הספקתי לבלום אבל הרכב גלש וכן פגע קצת ברכב.

הרכב שפגעתי בו היה מזדה 323 ומי שממכם מכיר, כשהפגוש ישן הצבע מתפוצץ מהר מאוד.

בכל מקרה, הפגוש היה מלא מכות כבר הרבה לפני התאונה ואפילו יש נייר דבק על הפנס האחורי שמעיד על מכות שהיו מאחורה.

אחת הפשרות שהגעתי עם אשתו של בעל הרכב (הבעל כפי הנראה בחול) היא שהיא קונה פגוש חדש ואנחנו מתחלקים חצי חצי מכיוון שהמכה שלי הייתה מזערית ולא מצריכה החלפה של הפגוש.

האופציה השניה כמובן היא להעזר בביטוח אבל זה נראה לי פרוצדורה מיותרת כי באמת שאני לא גרמתי נזק רציני ואני בטוח שהחלק שלי יסתכם לפחות מההשתתפות העצמית.

השאלה שלי היא האם עדיף לסגור את זה ביננו או לפנות לביטוח? אם כן אני חייב להמציא איזה מסמך כדי להחתים אותה שלא תתבע אותי בעתיד, האם למישהו יש ניסוח של מכתב שפותר אותי מכל פניה עתידית? האם היא יכולה בכלל לחתום על מכתב כזה כאשר היא לא בעלת הרכב אלה היא אשתו של בעל הרכב (היא הייתה הנהגת בזמן התאונה)?

תודה מראש,

אורן.

פורסם

עדיף לסגור את זה בניכם. רק העלות ייקור של הפרמיה ל-3 שנים תעלה לך יותר מהתיקון (וזה עוד בלי להכניס למשוואה השתתפות עצמית).

תסביר לה שמגן אחורי חדש מהחברה לא בא בחשבון כי הוא בטוח יעלה כמה אלפים. תברר עלויות בכמה פירוקיות עלות של מגן משומש לעומת אחד חלופי. תסביר לה שלא משנה מב תבחרו המצב יהיה הרבה יותר טוב מהמצב הקודם והיא כאילו יוצאת מרווחת. בנוסף תסביר לה שגם אם תפעילו ביטוח לא יאשרו לה מגן חדש אלא מפירוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ברור שמפירוק איך יביאו לה אחד חדש?

עצה לפותח הנושא, גש לפירוקייה, תמצא טמבון חדש ולאחר מכן גש עם הנפגעת לבעל מקצוע ושלום על ישראל.

פורסם

מניסיון עם טמבון קדמי

צביעה + שיפוץ של הטבון תעלה בסביבות ה-600 שח.

טמבון מפירוקייה יעלה 350 שח (במקרה המאוד מאוד הטוב!!). צבע לכל הטמבון 350 שח.

(המחירים הם באיזור רמלה, ממה שבדקתי על הרכב שלי, יונדאי לנטרה 99).

אני את השיקולים שלי עשיתי. ויצא צביעה+שיפוץ נחמד ביותר. לא יודע מה יהיה לאורך זמן.

• תוכן חדש...