Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה ארעו לי כמה מקרים שונים בהם החניה הפרטית שלי בבניין נתפסה על ידי מכונית (אפילו לא ע"י מישהו מהבנין או אורח שלו). מדובר על מכוניות זרות לגמרי, אנשים שמבקרים אצל רופא השיניים בבניין ליד ואפילו שני בעלי מקצוע חצופים שבטח עמדו בחניה כל היום. מה אתם הייתם עושים? נראה לי שמעשה נקמנות רק יגרור השחתה של הרכב שלי בהמשך מכיוון שהם תמיד יכולים לחזור לחניה ולראות את הרכב שחונה שם ולעשות לו נזק.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפתרון הכי טוב שראיתי הוא עמוד ברזל בגובה חצי מטר שמחובר לציר.

את הציר תומך מנעול שמחזיק את העמוד ככה שהוא מאונך למדרכה/חניה.

כול הדבר הזה מותקן בחניה וככה אי אפשר לחנות.

נראה כמו משהו כזה:

__I_

מקווה שההסבר מובן.

אין לי מושג מי מתקין כאלה דברים וכמה זה עולה אבל מדובר באחלה פתרון.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
חוסם אותו עם האוטו (:

פתרון לא טוב, במיוחד אם לאותו בן אדם יש טנדר או ג'יפ עם הילוך כוח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

+1 לפרקש

הפתרון הנפלא הוא עמוד שחוסם את החניה ברגע שאתה יוצא מהחניה אתה מרים אותו, נועל עם מנעול ושלום על ישראל.

פורסם

אני פעם חניתי בחניה "פרטית" הייתה סככה כזאת לרכב, לא כתוב פרטי או מספר או משהו, כשיצאתי מהחניה איזה מישהו דפק לי מבט של (היית בא 5 דקות מאוחר יותר והאוטו שלך היה יוצא מפה בגרר)

וזה לשמחתך. פעם חניתי בלי לשים לב כשחסמתי קצת את שער החניה של איזה בחור ליד הבית של חבר שלי,

כשיצאתי אל הרכב חיכו לי בפתחי המנעול של הדלת חתיכות עץ שלא הצלחתי להכניס את המפתח ולפתוח את האוטו,

וגם לא הצלחתי להוציא אותן מהמקום, מה שהכריח אותי להחליף את המנעולים עצמם.

(למזלי הרכב היה שרייד 93, והאפשרות לפתוח את הבגז עם המפתח ולהכנס משם לתא נהג, נפלאה )

פורסם

רשום לך "חניה פרטית" ? אם לא, שים שלט או תרשום על הרצפה.

פתרונות אחרים הם להזמין גרר או למצוא את האדם ולהזהיר אותו לא לחזור על המעשה.

בכל אופן הפיתרון הכי יעיל יהיה כמובן כלי כלשהו שימנע את כניסת הרכבים כמו עמוד נשלף וכו' אבל הדבר דורש השקעה כספית.

פורסם
אם החניה רשומה בטאבו - מתקשרים 100. לא תאמין כמה מהר החניה תתפנה.

אז אני לא מאמין כמה מהר החניה תפונה, מספר פעמים בלתי מבוטל שחייגתי 100 והמענה שקיבלתי הוא להגיע לתחנה הקרובה ולהגיש תלונה על פלישה לשטח פרטי חוץ מזה, אסור להם להתקשר לחוצפן כי זה שטח פרטי ולא ציבורי, זה בדיוק מה שבא לי לעשות באחד בלילה אחרי העבודה , ללכת ולהגיש תלונה.

הנה לכם הבירוקרטיה הנפלאה של מדינתנו המתקדמת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...