Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ה-GTi חוזרת - פיז'ו מציגה 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב קצת "מיני ואני" לדעתי, אותה טעות שעשו (שוב, לדעתי) עם הגולף 5...

היו צריכים לעשות אותה קצת יותר קרבית.

Auto Emoción

• תגובות 110
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתייחס רק לעיצוב: גועל. אני מהדור שאהב את כל הדגמים של פז'ו (להוציא אולי את 607) עד ה - 206 כולל.

ב 307 זה כבר התחיל להיות לי מוזר.

ה- 308 הראשונה שראיתי ישר הזכירה לי את 307 + הפרצופים בביטלג'וס:

12519w7.jpg

לקחו 307 (לא כ"כ) תמימה, קשרו לה את הגריל לקיר, שילבו לאחורי ונתנו גז :shock:

מי יתן והיא תתנהג.

ליאור.

פורסם

לפי מה שרוני כתב בנט קאר, בקרת היציבות ניתנת לניתוק מלא כמו ב 207 GTI. מבחינתי זה פלוס רציני. אני מסכים עם כספר בנוגע לעיצוב. אולי היא לא נראית קרבית אבל לדעתי בתור רכב שאמור להיות גם משפחתי הם עשו עבודה לא רעה בכלל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
סליחה, אבל הGTI חוזרת? מי אמר שהיא הלכה לאיפשהו

שPSA ימשיכו לייצר 107, זה כנראה גבול המעטפת ההנדסית שלהם בימינו.

כן , הייתה גם איזה 205GTI שהראתה לגרמנים את גבול המעטפת , אבל אנחנו שוכחים מה שלא רוצים לזכור.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כן , הייתה גם איזה 205GTI שהראתה לגרמנים את גבול המעטפת , אבל אנחנו שוכחים מה שלא רוצים לזכור.

שים לב ל"בימינו". הייתה גם 405 T16, אז מה? ב10 שנים האחרונות, החברה הזו היא שיעור באיך להשתין על הbrand values שלך. בלי ה206 שתייצר להם ערימות כסף, מצבם היה בכי רע.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בוא לא נשכח את האונס המזעזע שעשתה פולקסווגן למותג GTI עם הגולף MK4 (וקצת MK3). לשמחתנו היא התעשתה בזמן

וה-MK5 כבר הייתה הרבה יותר משכנעת. מי יודע, אולי פיז'ו תעתיק מפולקסווגן לא רק את האונס, אלא גם את השיקום :-P

פורסם

לדעתי יש כאן כמה בעלי mk4 שיחלקו עליך לגבי האונס וברצינות עכשיו תוכל לומר לי בבקשה מה כל כך מבחיל אותך בgti של פיז'ו?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני בטוח שאם נחפש, נמצא גם כמה בעלי טראבאנט שמאוד מרוצים מהרכב. :lol:

בכל מקרה, השלכה של נהיגה ב 308 רגילה על איך תהיה ה GTI זה רציני בערך כמו שמישהוא שנהג רק על B3 1600 אוטומטית/מגאן 1600 אוטומטית/לאנסר 1600 אוטומטית יגיד שהוא מעריך שה EVO/R25R/STI זה חרה אוטו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בוא לא נשכח את האונס המזעזע שעשתה פולקסווגן למותג GTI עם הגולף MK4 (וקצת MK3). לשמחתנו היא התעשתה בזמן

וה-MK5 כבר הייתה הרבה יותר משכנעת. מי יודע, אולי פיז'ו תעתיק מפולקסווגן לא רק את האונס, אלא גם את השיקום :-P

הגזמת לגמרי.

ה MK4 לא כזה גרוע, אולי הכתבים שבחנו אותו לתקופות קצרות לא ידעו להוציא לו את המיץ . להזכירך הרכב הזה ניפק את אחד המנועים הטובים, החזקים והאמינים בקטגוריה שעד היום גרסאות שלו רצות ברכבים הקונצרן.

(טופ גיר נאלצו לצלם לא מעט טייקים כדי להוציא אותו קטן במבחן הדורות הלא משכנע שלהם).

היה לי אותו "רק" 3 שנים אז נראה לי שיש לי זכות לחוות דיעה.

הMK5 רכב מעולה בכל קנה מידה, הרבה יותר מ "יותר משכנעת". הוא נמצא מספר ליגות מעל ה MK4 מבחינת מנוע והתנהגות כביש, אבל ה MK4 לא כזה זוועה כמו שמנסים להציג אותו . ולא, כבר מכרתי את הMK4 לפני חודש ,אני לא מנסה לבנות לו שוק- תמצאו תירוץ אחר :D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

5 דלתות, אואההה זה באמת לא "רכב ספורטיבי" (מעניין כמה יש לעגלה ששמה sti? או זאת ששמה EVO....)

זה באמת טיעון יוצא דופן.

לגבי עיצוב, זה עניין של טעם. לי יש אחת מליס ואני חושב שהיא פשוט יפהפיה. מכוערות לא חסר.

אבל מה לעשות שאני איש כזה קטן, לא נהג מרוצים, לא בעל GTI , אבל סתם חובב רכב שאוהב לקרוא נתונים וביקורות ולהתעניין.

אז תאמרו לי בבקשה חביבים, איך באמת פסלתם על הסף רכב ספורט מודרני של יצרן מכובד מאד מבלי שישבנו הענוג של אף אחד מכם ישב במושב הנהג? האם על סמך חיזוי עתידות כלשהוא? אולי נהיגה באחת כזאת בפלייסטישן סיפקה את התשובה?

ואולי זה סתם כי מדובר על זרם של חובבי יצרן מסויים שדי היפראקטיבי פה בפורום (ובטח אני אקבל תגובות זועמות), שמבחינתם

כל דבר אחר מלבד אותו מותג הוא ,איך אמרו פה מתי שהוא, "שממה מוטורית". שיבושם.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
5

אז תאמרו לי בבקשה חביבים, איך באמת פסלתם על הסף רכב ספורט מודרני של יצרן מכובד מאד מבלי שישבנו הענוג של אף אחד מכם ישב במושב הנהג? האם על סמך חיזוי עתידות כלשהוא?

כרגיל, חוזים את העתיד על בסיס העבר וההווה. בעוד העבר של פיז'ו מבטיח, ההווה יורק לך בפרצוף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
5 דלתות, אואההה זה באמת לא "רכב ספורטיבי" (מעניין כמה יש לעגלה ששמה sti? או זאת ששמה EVO....)

זה באמת טיעון יוצא דופן.

4. לשתיהן.

לגבי עיצוב, זה עניין של טעם. לי יש אחת מליס ואני חושב שהיא פשוט יפהפיה. מכוערות לא חסר.

אתה היחידי, תאמין לי.

אז תאמרו לי בבקשה חביבים, איך באמת פסלתם על הסף רכב ספורט מודרני של יצרן מכובד מאד מבלי שישבנו הענוג של אף אחד מכם ישב במושב הנהג? האם על סמך חיזוי עתידות כלשהוא? אולי נהיגה באחת כזאת בפלייסטישן סיפקה את התשובה?

פיז'ו כבר לא "מכובדים", הם סתם עוד יצרן budget, לפחות מאז שהם הפנו גב לערכי המותג שלהם והתחילו לייצר חיקויי גולף. זה כמו שב.מ.וו יעבירו את כל הליין שלהם להנעה קדמית היברידיות ועוד יגידו שהמותג M מת (ע"ע פיז'ו והGTI).

ואולי זה סתם כי מדובר על זרם של חובבי יצרן מסויים שדי היפראקטיבי פה בפורום (ובטח אני אקבל תגובות זועמות), שמבחינתם

כל דבר אחר מלבד אותו מותג הוא ,איך אמרו פה מתי שהוא, "שממה מוטורית". שיבושם.

לא תשמע ביקורות כאלה על רנו, אותם לוקחים ברצינות (הרבה יותר מVW). זה לא שVW הם יצרן מוצלח במיוחד, פשוט יצאו להם כמה דברים טובים - עדיין יש אולי 3 רכבים בכל הקונצרן שהייתי שם עליהם את הכסף שלי לעומת המתחרים שלהם (מתוכם אני נוהג על אחד).

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

תתקן את הטעות, הגרסת STI העיקרית ששווקה עד עכשיו (דור נוכחי) היא בעלת 5 דלתות. לפי מה שהבנתי עכשיו נחשפה גם גרסת 4 דלתות, או שמה היא כבר נמכרת?

ובקשר לעיצוב, זה עיניין של טעם וריח. אין ספק שהיא מעוצבת מאוד, לי אישית קשה להתחבר אליה, אבל מכוערת היא לא.

2008-subaru-wrx-sti-spec-r1.jpg

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אה כן, יש את הSTI הזו. מעניין אם אני היחידי ששכח ממנה ;)

• תוכן חדש...