Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע חזרתי מערב ממש לא מעודד.

אמא שלי התקשרה אלי ב23:00 ואמרה לי שהיא תקועה עם הוולוו באמצע כביש 85 (כביש מהיר לא מואר).

האוטו פשוט נכבה לה בנסיעה.

אני הגעתי עם חבר לחלץ אותה וניסינו להתניע עם כבלים. האוטו נסע 500 מטר ונכבה שוב.

החלטנו להתקשר לגרר.

חברת הגרר שלחה לנו רכב חילוץ במקום גרר, למרות שביקשתי גרר.

כשהוא הגיע הוא אמר שהאלטרנטור נדפק אבל שהוא יכול לשפץ אותו במקום, אבל אני צריך לשלם על זה. הוא אמר שזה לוקח 15 דקות.

הוא אמר שישלחו לי גרר רק בבוקר אם אני אבקש, אז שעדיף שהוא יעבוד על זה.

אני שיפצתי אותו לפני חודש בערך אז הוא עדיין באחריות. זה עלה לי 350 ש"ח.

תיארתי לעצמי שזה יעלה בערך אותו דבר אבל רציתי להגיע מהר הביתה כי הגעתי מהעבודה ויש לי עוד מעט מאוד שעות עד שאני חוזר לעבודה.

שאלתי אותו כמה זה יעלה והתשובה המזלזלת שלו הייתה "1000 יורו". הוא לא אמר לי כמה זה באמת יעלה או אפילו קרוב, למרות שהתעקשתי.

אחרי רבע שעה הוא אומר לי "אני הולך וחוזר תוך שעה".

שאלתי לאן והוא אמר שלפרק זה רבע שעה אבל הוא צריך למצוא חלק חלופי בינתיים והוא מקווה שהוא יימצא.

באותו רגע הבנתי שזה הולך להיות ממש ארוך (בינתיים כבר 1:30 בבוקר) אבל אם הוא כבר התחיל אז בסדר, אני אקבל את זה.

בקיצור, הוא פירק את האלטרנטור וקבע שהוא מחליף לי אותו על חשבוני לפי שיקול הדעת שלו, בלי להתייעץ איתי. במילים אחרות הוא הטעה אותי וגרם לי לחשוב שהוא הולך לשפץ אותו, כשלמעשה הוא עמד להחליף אותו.

זה בעצם למכור לי מוצר שאני לא ביקשתי ואני ממש לא צריך. רציתי גרר כדי שיחליפו לי את האלטרנטור באחריות ובחינם.

בסוף הוא נתן לי חשבון של 900 שקל.

התחלתי להתעצבן כי אני משלם ביטוח על גרירה ורק רציתי להגיע הביתה, כשחברת הגרירה החליטה לשלוח אותו ולחייב אותי על משהו שאני לא צריך. אני לא ביקשתי את זה.

הוא אפילו לא הבין למה אני מתעצבן.

בעצם יצאתי פראייר ואני חייב לשלם על משהו שלא ביקשתי.

עכשיו סיימתי לדבר עם המוקד והתשובה שלהם הייתה "אנחנו בוחרים את סוג השירות".

בקיצור, הם בוחרים אם לכבד את הביטוח שאני משלם או לקחת ממני כסף על משהו שאני לא צריך ולא ביקשתי.

בגלל שהם לא נתנו לי בכלל אופציה אחרת, הייתי חייב להוציא כסף מהכיס למרות שיש לי ביטוח.

יש עכשיו כמה בעיות עם זה:

1) סביר להניח שהכרטיס שהיה עלי לא יעבור בכלל כי הוא מעבר למסגרת.

2) אני עומד לתבוע אותם על זה שאני משלם ביטוח, לא מקבל מה שאני מבקש ואפילו צריך לשלם אקסטרה.

3) אני רוצה לבטל את הביטוחים של 5 רכבים של המשפחה בגלל השטות הזאת והם יאבדו קליינטים של שנים.

הם אמרו לי שאני יכול להתקשר ולהתלונן מחר.

אם הוא היה פועל בהגינות והיה אומר לי באמת מה הוא עומד לעשות, לא הייתה לי בעיה לשלם על העבודה שלו.

הבעיה היא בזה שהוא לא פעל בצורה הוגנת ולא נתן לי תשובה. במקרה הכי גרוע הייתי משאיר שם את האוטו עד הבוקר (היינו עם שתי מכוניות) וקורא לגרר שהיה עולה לי 400 שקל במקום 900. המרחק לבית שלי או למוסך הוא פחות מ7 קילומטרים.

עדכונים בהמשך.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכותרת של השרשור צריכה להיות, למה רק ליוסי פרנקוס קורים הדברים הכי הזויים?

אתה מבזבז את זמנך, כתוב ספר על מעלליך, זה יהיה להיט. :lol:

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

1) זה לא קורה רק לי.

2) כבר יש ספר ואני עובד על השני (בלי ציניות).

בפעם הבאה אני באמת אשקר להם.

זה מה שקורה כשאני באמת מנסה להסביר מה הבעיה בכנות טוטאלית.

לא כתבתי על הפעם הקודמת שהייתי צריך אותם אבל ממש התעצבנתי כשהם כן שלחו לי גרר והוא חפר לי במשך 40 דקות של נסיעה על איך שהוא יצא איתי גבר כי הוא לקח אותי וחסך לי מונית, כשהוא יכול היה לעזוב אותי במקום ולקחת רק את האוטו.

מה שהוא רצה זה שאני אשאיר לו טיפ כי הוא "יצא גבר".

פורסם

יוסי ידידי, הסיפור שלך (בנוסף לשירשור שפירסם אלעד בזמנו, באשכול זה) בהחלט מעורר שאלות רבות בנוגע לרמת השירות שאנו מקבלים מחברות הביטוח והגרירה (וזאת כאשר אנו משלמים עבורם ממיטב כספנו). הצעתי אליך היא שקילת מעבר מחברת הביטוח הנוכחית לחברה אחרת.

הייתי מבוטח בחברת אליהו ששירותי הגרר שלה ניתנים על ידי חברת שגריר. לפני מספר חודשים נתקעתי עם הרכב ליד מוסך כלשהו באזור המרכז. פניתי לשגריר על מנת לגרור את הרכב למוסך שלי, אך טענתם הייתה שמכיוון שהמיקום הנוכחי של רכבי הוא ליד מוסך, אין הם יכולים לגרור את רכבי למוסך שאני מבקש. בנוסף, הסבירו לי שאם אצליח להזיז את רכבי למרחק של 100 מטר מהמיקום הנוכחי, לא תהיה להם בעיה לגרור את רכבי למוסך שבו הייתי מעוניין.

למחרת היום ביטלתי את הביטוח אצלם.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

דיברתי איתם עכשיו שוב בטלפון.

הפעם מי שענתה לי נתנה לי שירות מעולה והקשיבה לכל מה שהיה לי להגיד מ(לא כמו זו שענתה לי ב3 בבוקר והתעצבנה שאני בא אליהם בטענות).

זה בטיפול.

פורסם

דווקא לי היה ניסיון מצויין עם "דרכים" אחרי 4 גרירות, פעמיים הגרר הגיע מהר מאוד, בפעם השלישית קבעתי איתו לשש בבוקר והוא הגיע בחמישה לשש.

בפעם השלישית הוא הגיע תוך שעה וחצי.

בכל הפעמים הודעתי לפקידה שאין מה לשלוח ניידת טיפול בדרכים ובכל הפעמים הגיע גרר כמו שבישקשתי.

בכל 4 הפעמים הגרר הסיע אותי איתו וגרר בדיוק לאן שביקשתי גם כשהבקשה הייתה מוגזמת.

פורסם
דיברתי איתם עכשיו שוב בטלפון.

הפעם מי שענתה לי נתנה לי שירות מעולה והקשיבה לכל מה שהיה לי להגיד מ(לא כמו זו שענתה לי ב3 בבוקר והתעצבנה שאני בא אליהם בטענות).

זה בטיפול.

גם אני הייתי מתעצבן אם היו מתקשרים אלי ב-3 בבוקר 8)

לפי דעתי בקש החזר של 400-300 שקלים על מחיר החלפת האלטרנטור באלטרנטור משופץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברגע שהם שלחו רכב חילוץ היית צריך להתקשר שוב לשירות ולבקש גרר, בטענה שנקרעה רצועת טיימינג. האשמה היא שלך ורק שלך, בו ברגע שאישרת לנהג רכב החילוץ להתחיל לעבוד (וזה לא משנה מה הוא עושה, המטרה היא שהרכב התקוע שלך יחזור למצב נסיעה). גם אם יתנו לך פיצוי כלשהו, זה יהיה פיצוי קטן.

הסיפורים ההזויים שלך מפורסמים היטב ברחבי הפורום (ולא אשכח איך ניהלו אחריך מרדף כשאתה נוהג בג'אסטי), לכן אני מתחיל לתהות מדוע רק לך קורים הדברים האלו?

פורסם

יוסי, במקרה לפני כשבועיים, כאשר הסתובבתי על מנת לצלם דברים לעיתון המקומי, נתקלתי בוולו במוסך שאתה מטפל בו.

אני לא רוצה לומר לך אמרתי לך, אבל הם בכלל לא מקצועיים...:| (לא יודע אם הם טיפלו באלטרנטור, אבל עדיין...)

DSC_0900.JPG

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...