Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ה106 בעבר נתקעה מספר רב של פעמים, בגלל בעיות אלטרנטור.. בצורה פשוטה התקשרתי לשגריר להודיע להם שהאוטו מניע אבל אין ברקסים אין הגה כוח והרכב מגמגם ושאני לא נוסע איתו ולא משנה איזה ניידת שירות ישלחו לי, ומיד הציעו לי גרירה בטווח יחסית סביר של שעות.

אבי.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באיזה חברת גרירה מדובר?

אני בשלמה sixt, והם תמיד שלחו גרר ולא שירותי דרך לבקשתי

אני גם עם שלמה סיקסט, והיה לי מקרה דומה, אומנם הם יצאו הגונים, ולא התחילו לתקן דברים שלא ביקשתי מהם לתקן.

נדפק לי הסטרטר בקסנטיה (הפסיק להגיב), ומאחר ומדובר בדגם אוטומטי, לא ניתן היה להתניע בדחיפה (ובכלל, ניסיתם פעם לדחוף את הטנק הזה שנקרא קסנטיה?).

גם במקרה הזה שלחו לי ניידת חילוץ, ולא גרר. המכונאי הגיע, עלה על הבעיה, התניע לי את האוטו, הראה לי איך מתניעים הפעם הבא (בזמן שמניעים, היה צריך לדפוק פטיש בסטרטר), הסביר מה נדרש לתיקון התקלה (שיפוץ סטרטר, 400 שקל), ונסע לדרכו.

הוא לא ניסה לעשות לי תיקונים שלא ביקשתי על חשבוני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אי אפשר להכליל מכיוון שבהרבה מקרים נשלחים גררים פרי-לנסרים שמשרתים את כל חברות הגרירה הגדולות

וכל אחד מביא רעיונות משל עצמו. אני קצת מכיר את הפוליטיקות בעולם הגררים מאחר ולחבר טוב שלי היתה בעבר חברת גרירה.

פרנקוס, אחת הבעיות איתך היא שלמרות שיש לך את כל הכלים והידע כתוצאה מהקריאה בפורום - לא להתפתות לעסקאות בשטח, אתה תמיד הולך ומתפתה להן.

מה לא היה לנו,

רכבים מסוחרים , מוסכים מגה חאפרים, עכשיו גררים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
ברגע שהם שלחו רכב חילוץ היית צריך להתקשר שוב לשירות ולבקש גרר, בטענה שנקרעה רצועת טיימינג. האשמה היא שלך ורק שלך, בו ברגע שאישרת לנהג רכב החילוץ להתחיל לעבוד (וזה לא משנה מה הוא עושה, המטרה היא שהרכב התקוע שלך יחזור למצב נסיעה). גם אם יתנו לך פיצוי כלשהו, זה יהיה פיצוי קטן.

הסיפורים ההזויים שלך מפורסמים היטב ברחבי הפורום (ולא אשכח איך ניהלו אחריך מרדף כשאתה נוהג בג'אסטי), לכן אני מתחיל לתהות מדוע רק לך קורים הדברים האלו?

מה המצב אבונפחא ? אתה נוסע באוטו חדש ולא צריך שירותי גרירה בשנה הקרובה אז אתה מתפלצ על אחרים ?

אני את התגובה הזו אזכיר לך, ביום שאתה תנסה להגיד לחמודה שיושבת מעבר לקו "שומעת בובה נקרע לי החגורת טיימינג צריכים גרר למוסך המכונאי שלך לא יעזור"

אוי כמה שאני אצחק עליך ברגע שהיא תגיד לך "חגורה זה לא צריך להיות במכנסיים ?" או ש"אני לא מבינה בזה הרבה בשביל זה אנחנו שולחים מכונאים".

רוב הפקידות שם אטומות בערך כמו שעון Gשוק.

אני מדבר מנסיון רע ומר.

גרירה אחרונה לפני חצי שנה, ע"י גרירסט קבלן של שלמה סיקסט, הגיע אחרי 40 דקות מהשיחה, בלי מכונאי בלי כלום (הצלחתי להגיע לשיחה עם מכונאי ולהסביר לו שהאוטו יגרר למוסך אחר כבוד)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הניסיון שלי עם חברות הגרירה הוא טוב מאוד. אני גררתי פעמיים את הרכב (פעם עם זברה ופעם עם שגריר), ב-2 המקרים לא עשו לי בעיות ושלחו גרר מיד (במקרה ראשון נקרע צינור דלק ובמקרה השני הרכב סרב להניע). אני חייב לציין לטובה את שגריר שגררו את הרכב (קליאו) עד למוסך שנמצא במושב גינתון (כאשר הרכב נתקע בר"ג) רק בגלל שביקשתי ולא ניסו אפילו לדחוף לי מוסכי הסדר במרכז.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני השתמשתי פעמיים בשירותי הגרירה שלהם בתוך שבועיים והם כל פעם הגיעו מהר יחסית .

הם לקחו לי 200 שקל לגרירה של 15 ק"מ בערך וזה הוגן.(לא היה לי דרך להביא חשבונית שזו תקלה אחרת)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

עדכון:

התקשרו אלי מחברת הגרירה.

הסברתי הכל בפעם המיליון והם ביקשו שאשלח את החשבונית של האלטרנטור שהיה באחריות אליהם.

לפי הטון שלו אני חושב שהוא ניסה להתקיל אותי כדי לראות אם יש לי חשבונית או שאני רק ממציא.

רואה החשבון שלי מחפש אותה כרגע אצלו ויפקסס לי כדי שאני אשלח להם.

נראה שהם הבינו שיש בעייתיות מסוימת עם צורת העבודה שלהם.

הסברתי להם גם שבעצם המכונאי אמר לי שהוא מחליף אלטרנטור רק אחרי שהוא פירק אותו, ולמעשה סחט אותי לעשות מה שהוא רוצה ולא מה שביקשתי.

פורסם

יוסי.

קרה לי מקרה דומה עם הלומינה.

רציתי גרר, שלחו לי רכב שירות.

15 דקות אחרי זה, ובלי כל קשר, הלכה סעפת יניקה עליונה והמנוע מושבת.

כמה ויכוחים היו לי איתם.

ה-בעיה איתם, זה שהבנות שעונות לטלפון, אין להן מושג בכלם בתחום הרכב.

תגיד לה מים במנוע וזה לא נשמע לה חריג במיוחד

לכן, בפעמים אחרות וכמו שהציעו קודמיי פה, פשוט תגיד להם שהקראנק דופק ושלא יעזור

רכב שירות כי דיברת עם המכונאי שלך בטלפון.

ככה הם לא ישחקו איתך.

ואני גם דרך אגב מדבר על מוקד "דרכים".

אבל גם יצא לי טוב פעם, כאשר נתקעתי רחוק מהבית, ושלחו לי גרר שהיה מחוץ לאזור שלהם

והוא לקח אותי איתו והיה אדיב מאד וגם קיבל ממני טיפ יפה מאד והיה מאד מופתע ולא רצה לקבל ממני בהתחלה.

זה מאד תלוי ברמה האשנוית גם.

כל עוד נותן השירות לוקח אותך כנתון סטטיסטי של עוד אחד שנתקע, אתה בבעיה.

פורסם

המצב נהיה עכשיו יותר מסובך.

הם ביקשו שאני אשלח להם חשבונית עם התיקון הקודם של האלטרנטור.

עשיתי את זה והם לא חזרו אלי.

לפני כמה ימים התחיל האוטו לעשות רעש של חגורה שמחליקה.

הלכתי למוסך והם אמרו לי שהאלטרנטור לא מתאים לרכב ושהוא יושב עקום.

אז מה מסתבר כאן? שגובים ממני כסף על תיקון שלא היה בו צורך, שלא ביקשתי אותו, ואפילו עשו אותו לא כמו שצריך עם עבודה חאפרית.

בקיצור, דופקים אותי כמעט בכוונה.

בינתיים הרכב מושבת.

התקשרתי אליהם והם טוענים שהחשבונית שלי לא הגיעה אליהם.

ביקשתי שישלחו מישהו כי יש כאן שתי בעיות:

1) גבו ממני כסף על משהו שלא היו צריכים

2) שמו לי חלק שלא מתאים והם צריכים לתקן את זה.

מבחינתי יש 2 בעיות שונות כאן, לא בעיה אחת.

העניין הוא שהם לא מוכנים לטפל בבעיה השניה עד שאני לא אשלח להם את החשבונית של האלטרנטור הקודם שלי. אלו שתי בעיות שלא בדיוק קשורות אחת לשניה אבל הסתומה שענתה לי לא הייתה מוכנה לשמוע.

כרגע אני לא יכול לשלוח את החשבונית שוב עד עוד שעתיים, פשוט כי האחיינית שלי בחדר שבו נמצא הפקס.

זה אומר שעד שאני כן אוכל, הם כבר לא עובדים ואז אני אשאר בלי אוטו למשל עוד כמה ימים כי מחר זה כבר ערב חג.

אני מבטל את כל הביטוחים אצלם כשאני אסיים את הפרשיה הזו.

פורסם

לך לחנות קרביץ הקרובה אלייך ותפקסס משם, אני בטוח שיש עוד אופציות.

תמתין איתם על הקו על מנת שתשמע מהמזכירה שהפקס אכן הגיע.

או שתצלם את החשבונית ותשלח להם את זה בדואר רשום, כמו כן אתה יכול לצרף לזה מכתב מהעורך דין זה כבר יהיה מעולה.

כזה מגיע בדואר רשום הם בטוח מקבלים, וזה גם יראה יותר רציני עם המכתב ככה שזה יטופל במהירות- לדעתי לפחות.

קובי

פורסם

הם כבר קיבלו את זה.

עכשיו הוא טוען שהמוסך שלי לא היה נותן לי אחריות על זה בכל מקרה כי שיפוץ אלטרנטור זה בלי אחריות.

מחר אני נפגש בבוקר עם המכונאי שלהם אצל החשמלאי שלי, שתיקן את זה.

אני מקווה ששם זה ייפתר.

פורסם

יוסי, שוב הניסיון שלך לבצע קיצורי דרך עולה לך ביוקר. מתי תלמד ?

להבא, אל תתכופף עם מכנסיים למטה עם ווזלין בתחת ותבוא לכתוב בפורום שכושי קפץ עליך מאחורה ועכשיו אתה הולך צולע...

שא ברכה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא היה פה עניין של קיצורי דרך.

היה פה עניין של חברה עם מדיניות דפוקה, פקידות שלא מבינות את העבודה שלהן ומכונאי שרק רצה את הכסף שלי ולא אכפת לו מהלקוח.

לי אין אשמה בעניין הזה.

מה שכן, בפעם הבאה אני לא אתן להם לגעת לי ברכב.

פורסם

האמת, שאני לא מבין אותך יוסי.

אתה בעל עסק, מגיע אליך בעל מקצוע וזה לא משנה מי זה כרגע.

שואלים את כל השאלות לפני שמתחילים את העבודה.

ולעז$%% איך אפשר לעשות שיפוץ אלטרנטור באמצע שום מקום בשעה 1 בלילה!:shock:.

מה יש לו בטנדר? מחרטה? עוגנים? ווסתים? ובמקרה הכל מתאים לוולוו 760 ישנה?

איפה היה הראש שלך באותו רגע?

אני קורא פה לפעמים סיפורים שאני פשוט לא מבין אותם.

הרי לפני כמה זמן שיפצת את האלטרנטור, ידעת במה זה כרוך ומה העלות של זה, אז איך נתת למישהו לגעת לך באלטרנטור באמצע הלילה?

אמר לך מחיר? לא מתאים לך? אומרים לו יפה להחזיר את החלק למקום, ושאתה לא מעוניין ב"שיפוץ" שלו, ושישלח לך גרר.

זה הכל, אתה לא חייב לקבל שירות ממישהו שאתה לא רוצה או במחיר שאתה לא מוכן לשלם.

under construction..

• תוכן חדש...