Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחה עם 2 כיסאות ילדים מאחור ברכב (עגלות ודברים שונים) , תקציב עד 100K חשבתי או על מזדה 5 ואולי וואן אחר

שימליצו, האם צריכת הדלק גבוה בוואן? האם תיהיה בעיה לאישה לנהוג בוואן אורך לדוגמא בנוסף לחניות? מה לעניין אמינות הרכבים האילו ובטיחות? מצד שני חשבתי על ג'יפ אבל צריכת הדלק גבוהה מאד וכפי הנראה אני יצטרך לרדת בשנתון בקיצור לא כל כך בטוח על מה כדאי ללכת כל עזרה תתקבל בברכה.

תודה:-)

נ.ב

הנהיגה היא בדרך כלל עירונית

פורסם

שלום וברכה.

אני לא יודע ,בשביל מה לנסיעות בעיר, עם שני כיסאות בטיחות, צריך מאזדה 5.

אולי יש תכניות לעתיד?

אבל גם במיקרה הזה לא חייבים רכב עם 6-7 מקומות.

מנוע 2000 סמ"ק =צריכת דלק גבוהה בעיר.

אני מציע שתי אופציות :

1. מיני וואן , דוגמת רנו סניק - מרווח, בגאז' גדול, 5 כוכבי בטיחות, שנתון גבוה בתקציב, ויש מקום לכיסא השלישי.

2. רכב סטיישן , דוגמת פורד פוקוס.

אם אין תכניות לעתיד, גם רכב סטיישן קטן, כמו סקודה פביה סטיישן, תספיק. היא נוחה יותר לעיר, לא בזבזנית בדלק, אחזקה לא יקרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...