Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני ממש קרוב לקנית שברולט אוואו ורציתי לדעת מה אנשים חושבים עליה ועל הקניה.

שנת 2006 , 90,000 ק"מ , יד ראשונה (ליסינג אישי),טוען שאין תאונות,טסט עד אוקטובר,אוואו LT

אני קונה את הרכב ממגרש מכוניות, המחיר הוא 39500 והמחירון זה 49000 .

אני אשמח להצעות ותגובות לפני שאני אקנה .

תודה מראש.

פורסם

רכב מאוד בינוני וזה מתבטא במחיר.

ציוני הריסוק שלו בעייתים ביותר, המנוע חלש ורועש והכיסא מרגיש כמו ישיבה על קרש. לא סתם הוא נפוץ במגרשים למינהם.

במחיר כזה היונדאי גטס שלא מצטיינת בעצמה עדיפה עליו ולדעתי בכלל כדאי ללכת שנתיים אחורה ולרכוש פיג'ו 206.

בהצלחה וחג שמח!

פורסם

אז בעצם אני מבין שאתה לא ממליץ עליו בגלל הבטיחות שלו?

איזה רכב כדאי לי לקנות שהקילומטרז' שלו יהיה בהתאם לשנתון..(20,000 ק"מ לשנה בממוצע)

פורסם

כמו שאמרתי, בסכום דומה יונדאי גטס תהיה עדיפה ואם השנתון לא בראש מעינייך אז תדלג אחורה ותרכוש פיג'ו 206 או סקודה פביה, פולקסוואגן פולו, סיאט איביזה ודומותיהן הסופר מיני האירופיאיות הטובות אך יקרות יותר.

בהצלחה!

פורסם

אומרים שדווקא מאוד אמין אבל שוב כמו שכבר כתבתי,ברגע שקונים אוואו / אופטרה אז בעצם קונים דייהו.

זה לא רכב אמריקאי אמיתי וטהור כמו שצריך להיות,אלה סוג של חיבור הזוי שאני באופן אישית לא מאמין בו.

פורסם

אני לא ממש מבין למה אתם נגד האוואו ממה שיצא לי לקרוא ה5 דלתות דווקא בסדר גמור,אין כמעט תקלות צריכת הדלק שלה לא גבוהה במיוחד והיא יחסית כן בטוחה..

מה עם פורד פוקוס?אני יכול למצוא רכב בשנתון יחסית גבוהה עם קילומטרז נמוך יחסית ב 40 אלף?

פורסם

אני נוהג על האוואו מידי פעם וכשאתה יודע שאתה נוהג על רכב שאם אתה עושה תאונה אתה מת וגם הברקסים חלשים מברקסים של אופני ילדים, זה לא מוסיף לביטחון שלך, ההגה רועד, הפלסטיקים מרשרשים, המנוע חלש, הרכב שותה דלק, תנוחת ישיבה לא נוחה - לא מוצא את עצמך ומה לא. - וזה רכב של 70 אלף קילומטר, נהגתי גם על אחת עם 30 אלף קילומטר והיא הייתה במצב יותר גרוע משום מה.

ואני דווקא מאוד אוהב אמריקאיות למרות שבמקרא זה איבדתי את האמון משברולט מאז שהם התחילו להביא את הפחים על גלגלים האלה.

פורסם

צריכים להבין שזה לא באמת שברולט,שברולט בחיים לא היו מיצרים פחים שכאלה,זהו רק שת"פ קוריאני הזוי שמישהו חושב שהוא חיובי אך הוא ממש לא.

לגביי הפוקוס,רכב נפלא ! לך על זה.

פורסם

היא עדיפה על רכבים ישנים בהרבה.

מתי זה בא לידי ביטוי? בשנתונים המוקדמים שלה.

בהחלט עדיף לרכוש אביאו 2004 ב-20 אלף ש"ח מאשר יונדאי אקסנט שנת 99, נגיד.

בכל מקרה, ב40K יש אופציות שוות יותר. תבדוק מה קורה בחברות ההשכרה, אולי שווה לקחת מימון ולרכוש אוטו נורמלי.

אגב - המחירון חסר ערך בנוגע לאוטו הזה, מסיבה פשוטה: הוא נרכש ע"י חברות ליסינג והשכרה מראש ב-20% מתחת למחירו של רכב חדש ולכן מאוד גמישים איתך בעת הרכישה - כי אתה מסתכל על המחירון, החברות בכלל לא מכירות אותו.

• תוכן חדש...