Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הדו"ח מצדיק את המעשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפוד זוהר כובע וכו', אינם עילה לביטול הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אם מדובר בכביש רב מסלולי וגם אם הוא ריק לחלוטין, אתה נהג יחיד ב 4 בבוקר ואתה נוהג במשך קילומטרים בנתיב השמאלי ביותר ואתה לא מפריע לאף אחד כי אתה יחידי על הכביש, אתה עדיין עבריין והדו"ח יעמוד במבחן בית המשפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
atikot,במקרה הזה הנהג יצא לעקיפה כאשר הוא נכנס למסלול של הנתיב הנגדי,

שכחתי לציין שהכביש הוא בעל 2 נתיבים לכיוון אחד.

הדו"ח לא אצלי, ברגע שתהיה לי אפשרות להעלות אותו(הכל תלוי בחבר)אני אעלה.

בינתיים חבר לי "פיענח" את מה שהמתנדב כתב בדו"ח:

"בהיותי בכביש 80 מול חניון חמי טבריה, הבחנתי ברכב ובנהג הנ"ל שנסע בנתיב שמאלי מבין 2 נתיבים בכביש 80 מכוון מלון הולידי אין לבין חמי טבריה כאשר אין בכביש כלי רכב"

הפרט המאוד חשוב שהוא שכח לציין בדו"ח זהו אותו הרכב שחבר שלי עקף.

מה העונש שיכולים לתת למתנדב שכזה על חוסר פרטים?

נגיד והולכים לבית המשפט עם איזה הוכחות אפשר לבוא?

אני חשבתי על לצלם את הכביש מתחילתו של הכביש איפה ששדה הראיה מאפשר ולספור את הזמן בו הכביש נמשך+ אני ועוד חבר שלי שהיינו עדים לכל מה שהלך שם+ הייתה איתו עוד מתנדבת שישבה במשך כל הזמן הזה ברכב וחייכה בלי שום סיבה אבל לפי דעתי היא תנסה לסתור אותנו.

פורסם

א. הכביש המדובר הוא כביש מספר 90, ולא 80. אם אמנם כך מופיע בדו"ח הרי זו עילה לביטולו. (תקנו אותי אם אני טועה. כך מקובל בארה"ב).

ב. למיטב זכרוני, הקטע כפול הנתיבים בכביש הנ"ל בקטע המדובר הוא קצר מאוד.

פורסם

הפרט המאוד חשוב שהוא שכח לציין בדו"ח זהו אותו הרכב שחבר שלי עקף.

מה העונש שיכולים לתת למתנדב שכזה על חוסר פרטים?

עונש? איזה עונש?

מי יעניש אותו ולמה?

אני חשבתי על לצלם את הכביש מתחילתו של הכביש איפה ששדה הראיה מאפשר ולספור את הזמן בו הכביש נמשך (לספור? אתה בטח מתכוון למדוד אבל איך תמדוד זמן אם אין מדד מוסכם של מהירות הנסיעה?) + אני ועוד חבר שלי שהיינו עדים לכל מה שהלך שם+ הייתה איתו עוד מתנדבת שישבה במשך כל הזמן הזה ברכב וחייכה בלי שום סיבה היא צריכה אישור ממך או ממישהוא לחייך?אבל לפי דעתי היא תנסה לסתור אותנו.

הערותיי באדום אבל מעבר להערותיי, אין עוררין על זה שהייתם בנתיב השמאלי ומאחר ואין שום מידע קונקרטי ומוכח כמה זמן הייתתם שם, הכל קם ונופל על מילה שלכם מול מילת השוטר ואני לא רואה את בית המשפט מעדיף את המילה שלכם, בטח לא אם תתחילו להיות קטנוניים בבית המשפט על זה שהשוטר היה בלי אפוד, המתנדבת מחייכת בלי סיבה וכו'.

פורסם

אם חברך מתכוון לערער על הדו"ח, עליו להכין טיעונים מסודרים:

אם פרטי הדו"ח שגויים באופן מהותי (מספר הכביש אינו נכון), יש עילה לביטול הדו"ח.

העובדה כי עקפת רכב אינה מצויינת בדו"ח היא פרט מהותי. יש לרשום זאת בבקשה לביטול הדו"ח.

כפי שנאמר לך, אי חבישת אפוד ע"י השוטר אינה פרט מהותי ואין לציינו בבקשה לביטול הדו"ח.

אם חברך מבקש להישפט.

סע למקום האירוע וצלם את קטע הכביש המדובר מן הנקודה בה עמד השוטר.

מדוד את אורכו של קטע הכביש הנראה לעין מאותה נקודה.

חשב את הזמן הנדרש לעבור את המרחק (במהירות החוקית,כמובן).

למרות שאין תקנה המגדירה את הזמן המותר לשהייה בנתיב השמאלי, זה יכול להיות חיזוק לטענתך במשפט.

פורסם
בטח לא אם תתחילו להיות קטנוניים בבית המשפט על זה שהשוטר היה בלי אפוד, המתנדבת מחייכת בלי סיבה וכו'.

מן הסתם שאני לא אגיד בבית המשפט "המתנדבת חייכה אז תבטלו את הדו"ח"

לגבי האפוד זוהר, והכובע דווקא חשבתי ההפך אבל חידשתם לי שאפשר לכתוב דו"ח גם בלי זה.

עכשיו לסיכום במשפט קצר, כדי להמשיך ולהתעסק עם הח$#$ הזה עד הסוף? או לשלם את הדו"ח ולשכוח מזה?

פורסם

מה שמוזר לי זה איך שוטר שעומד בנקודה מסויימת יכול להוכיח שנסעת זמן רב בנתיב מסויים.

כמה כבר שדה ראיה יש לו? במיוחד כשיש רכב נעקף בימין הדרך, אולי אני טועה אבל זה מוזר לי

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
מה שמוזר לי זה איך שוטר שעומד בנקודה מסויימת יכול להוכיח שנסעת זמן רב בנתיב מסויים.

כמה כבר שדה ראיה יש לו? במיוחד כשיש רכב נעקף בימין הדרך, אולי אני טועה אבל זה מוזר לי

כל יום שאתה נמצא על הכביש זה עוד מזל ששיחק לך.

בקיצור, חבר שלי החליט בסופו של דבר לשלם את הדו"ח.. אין לו כח להתעסק עם השטויות האלו, למרות שדווקא אם הייתי במקומו הייתי נלחם עד שהייתי מוכיח שאני צודק.

תודה לכולם על העזרה.

ליילה טוב, ושמרו על עצמיכם מפני הכחולים הרעים!

פורסם

גם לי קרה את אותו מקרה בדיוק באותו כביש לפני שנה בערך.

השעה הייתה 4 לפנות בוקר,והכביש היה ריק לגמרי.

אני נוסע ופתאום איזה מתנדב מבוגר מסמן לי לעצור בצד.אמרתי בטח בדיקת רשיונות,אז לא דאגתי.

הוא בא לי לחלון ואומר לי,אתה יודע איזה עבירה ביצעת? לא היה לי מושג כמובן.אומר לי נסעת בנתיב השמאלי.

הייתי בהלם.מילא זה היה באיילון על הנתיב השמאלי,אבל שם זה 2 נתיבים לכל כיוון שנמשכים אולי חצי קילומטר ואז חוזרים לנתיב אחד.וגם לא היה אפילו צרצר בשעה הזאת על הכביש.אמרתי לו אני מצטער והוא ויתר לי.אני משער שהוא היה משועמם והוא רק חיפש מישהו לדבר איתו.נפרדנו כידידים בסופו של דבר.

חייב לציין שאני הבן אדם האחרון שתמצאו על השמאלי בלי כל סיבה.

פורסם

אני לא חושב שמדובר בחוק, אולי מדובר בהנחיה פנימית כפי שיש הרבה הנחיות פנימיות לביצוע שהן לא בניגוד לחוק קיים, אך משאירות לשוטר שיקול דעת ומרחב תימרון בין להחמיר לבין להקל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אז אם אין אף אחד על הכביש מותר לעבור באדום? לא לעצור בעצור? לנסוע נגד הכיוון?

נהגכ שתקוע בנתיב השמאלי כשהוא לבד לגמרי הוא נהג שתקוע בשמאלי גם כשהכביש עמוס.

אני לא אומר שצריך לתקוע דו"ח לכל מסכן שנוסע מעל 40 שניות בנתיב השמאלי (אפרופו המייל ההזוי שמופץ בכל חור) אבל אם אני שוטר תנועה (ואני לא!) ואני נוסע 20 ק"מ בכביש ישר וריק ולפניי כל הדרך נהג שתקוע בשמאלי, כמו גדול אני משחיל לו את הדו"ח.:twisted:

• תוכן חדש...