Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה - מקטינה נפחים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי שיש הרבה בעיות עם כל הTSIים האלה... :roll:

זה אולי המקום עם הכי הרבה דיונים על רכב ועדיין לא ראיתי משהו ספיציפי על בעיות בTSI, אשמח אם תפנה אותי למקור השמועה.

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי היום בטלויזיה פרסומת של צ'מפיון למנועי TSI בכלליות, בלי להתייחס למותג או רכב ספציפי.

אולי זה לא קשור, אבל כנראה אנשי השיווק מנסים להוציא את עמישראל מה"אלףששמאותסמקאוטומטית" שלו.

פורסם
שמועה! אני אפילו לא זוכר מי אמר לי את זה.

כנראה מישהו שנוסע בטויוטה, מעולם לא היתה לו מכונית עם TSI, והוא גם לא נהג בה. :?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני שמעתי שאנשים לא נחתו בירח - זו קונספירציה של הממשל האמריקאי.

ליביו

זה נכון, מה לא ידעת? כל העניין בויים באולפנים בהוליווד. זה ידוע.

פורסם

עברתי על אתרי הסקודה באירופה ולא מצאתי את גירסת 1.2 ליטר. באנגליה ישנה הגירסה 1.6 MPI כ"ס 102 (לא ברור אם זה ידני או אוטומט, האתר לא ממש מפותח) עם מחיר הבסיסי של 12,705 פאונדס, וגירסת TSI 1.4 DSGכ"ס122 ב-15480 פאונדס. הגירסה האחרונה לא ממש זולה באנגליה ומשקפת פחות או יותר את ה-130 K ש"ח בארץ. כך שאינני רואה כאן חמדנות יתר מצד היבואן. ולגבי הנחות המס הירוקות כביכול - הרי מדובר בלעג לרעש וכל מילה כאן מיותרת.

פורסם

אתה יודע מה שכחת בדרך?

את היחס שבין מחיר הרכב למשכורת.

תבדוק שם מחיר של רכבים דומים בסגמנט ואז תשווה אותם לישראל (אגב גם באנגליה המיסוי על רכב - בשמיים).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה יודע מה שכחת בדרך?

את היחס שבין מחיר הרכב למשכורת.

המשכורת זה עניין אינדיבידואלי. אני יודע להגיד לך דבר אחד שאולי ישמע לך מוזר. בארץ זול יותר להחזיק רכב חדש (כזה שלא שייך לנישות הספורט או היוקרה) מאשר באנגליה. אומנם באנגליה תוכל לרכוש רכב חדש במחיר נמוך יותר, אך לאחר מספר שנים ערכו יהיה כמעט אפסי. ואילו בארץ המחיר בסוכנות יהיה גבוה יותר, אך לאחר מספר שנים עדיין תוכל להחזיר את רוב הכסף במכירה. רוב נטל המס בארץ למעשה נופל לא על רוכשי הרכבים מניילונים אלה על האוכלוסיות החלשות יותר של צרכני יד 2.

תבדוק שם מחיר של רכבים דומים בסגמנט ואז תשווה אותם לישראל (אגב גם באנגליה המיסוי על רכב - בשמיים).

דווקא באנגליה המיסוי על עצם רכישת הרכב די נמוך, אומנם אינני יודע לנקוב במספר מדויק. משהו בין 10-20% ועוד המע"מ של כ-19%. המס מוטל לא על הרכישה אלה על השימוש. הבלו גבוה מאוד. ישנם הטלי גודש וחנייה שונים ומשונים, וכדומה. אגב, הנ"ל מחזק את הטעיון המוזר לכאורה מלמלה.

פורסם

אני לא חושב שאוקטביה עדיפה על כולם בקטגוריית מחיר 120K. יש את קיה סיד/סיד סטיישן/פורטה שמציעות 7 שנות אחריות ולא נופלות בהרבה באיכות, יש עכשיו את פיאט בראבו שבעצם מציעה חבילה של גולף 122 במחיר נמוך ב-20K ויותר, תלוי בגרסה. בקיצור, יש מבחר וזה טוב. אם היו מורידים את המחיר של אוקטביה 1.2 היא באמת היתה עדיפה, כרגע - לא.

פורסם

עם כל הכבוד לפיאט ולקיה, למשפחתיות שלהן יש עוד כברת דרך לעבור על מנת להגיע לרמה של האוקטביה. המנוע של פיאט אחלה אבל הגיר לא מתקרב ל DSG. אצל קיה יחידת הכח כולה מיושנת. שתיהן גם נופלות באיכות. האוקטביה מאוד מרווחת ובעלת תא מטען ענק. כמשפחתית, אני חושב שהיא פשוט מצויינת.

emotion of motion

פורסם

אינני יודע מה הנסיון שלך עם הפיאט כאשר אתה קובע את הקביעות החד משמעיות שלך, אך מהרכב אשר היה צמוד אלי בשוויץ, הבראבו הייתה בת לוויה נעימה, מגומרת היטב שקטה וחסכונית מאוד.

מכל מקום, הרכבים אינם משובצים באותה קטגוריה , ואינם מתחרים באותו פלח שוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני לא יודע מה הנסיון שלך עם אוקטביה אבל היא בהחלט מרגישה מוצקה יותר.

לא ברור לי מדוע שתי משפחתיות קומפקטיות שעולות אותו דבר לא מתחרות אחת בשניה, לטענתך.

emotion of motion

פורסם
1.2TSI עם 105 כ"ס

מעניין אותי כמה ק"מ ישרוד מנוע שכזה, שצריך לסחוב טנק כמו אוקטביה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...