Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה - מקטינה נפחים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין עד כמה יפחיד בתחילה נתון הנפח הקטן את הקונים הפוטנציאלים.

אתה צריך לראות את המבט של כל האנשים שעוצרים אותי ברמזור, שואלים מה הנפח ושומעים 1.4.

האמת שכבר נמאס לי מזה, לא ברור לי למה אנשים שואלים מה הנפח.

emotion of motion

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו הסיבה שסוברו החלו לציין את הספק המנוע והבליעו את הירידה בנפח המנוע.

רק בארץ "למי יש יותר גדול" נפח המנוע הוא הקריטריון הנהוג.

פורסם

מעניין אם קונה שקצת מבין בתחום יבוא ויבקש הנחה מהמחיר מחירון על סמך המיסוי הירוק, האם יתנו לו? :)

פשוט אני לא חושב שהגיר והמנוע החדשים יקרים בצורה קיצונית כזאת מהקודמים, כדי להצדיק העלמה כה גדולה של הטבה במס.

אולי אפילו להפך, בתיבת DSG עכשיו משתמשים רוב אם לא כל דגמי הקונצרן, שזה צריך להוזיל עלויות. לעומת זאת התיבה שהיתה לפני כן, הוזמנה במיוחד עבור סקודה מחברת AISIN היפנית, אם אני לא טועה.

פורסם

אני הייתי משאיר בכל זאת את ה1.8 TSI ובמקום ה1.6 מכניס את ה1.2. 122 זה לא כל כך מספיק לאוקטביה(לדעתי) בשביל הגירסה "החזקה"

חוץ מזה, אני לא ישכח שחבר קנה(ההורים שלו) גולף 160 ולקח אנשים עם אקורד 2.4 וכאלה, אותם אנשים היו בהלם אמרו איך 1.4 לוקח אותי. זה היה חודשים ספורים אחרי שהגולף הזו יצאה ועדיין לא כולם הכירו את הטכנולוגיה.

פורסם

יחסית לביצועים המחירים יותר מסבירים כשמשווים לשאר השוק, 119K זה הליגה של מזדה, יונדאי וקיה 1.6 בסיסיות, עם עדיפות ברוב הפרמטרים.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה. מחירה של מאזדה 3 1.6 הוא כ-119 אלף שקלים. האוקטביה היא תמורה טובה בהרבה למחיר. נכון, המחירים מנופחים, אבל זה כבר נושא אחר. אפשר להבין את צ'מפיון - הם מעדיפים לנתב את הקונים הפרטיים \ אמידים יותר לעבר גרסת ה-1.4 TSI, והמחיר של ה-1.2 TSI נותר גבוה על מנת לקרוץ לחברות הליסינג אשר מקבלות את הרכב בהנחה גבוהה וזוכות לתגמול בשל מחירון גבוה יחסית.

זה נכון שכל ההתנהלות הזאת מסריחה. אבל מהבחינה הזאת, צ'מפיון לא עושים משהו חדש - אלה הן הנורמות בשוק וככה פועלים כל היבואנים. אני חושב שמגיע להם כל הכבוד על כך שהצליחו להכניס מכונית כזאת לתוך רמת מחיר המקבילה למשפחתיות 1.6 מן המניין. היא רמה אחת מעליהן, ואם הייתי לוקח רכב ליסינג בעתיד הקרוב אין לי ספק שהייתי בוחר בה.

פורסם

טל, ה-1.4TSI מתמקמת כגרסת ביניים בין ה-1.2TSI ל-1.8 TSI. היא אינה מחליפה את ה-1.8TSI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

משפחתית פלוס מה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עוד מעט כולן יהיו כאלה. זו רוח התקופה.

I feel like I'm missing pieces of sleep