Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה - מקטינה נפחים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 116
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק המחירים נותרו מופרזים.

עם נתוני זיהום טובים כמו שמציגים המנועים הללו, גירסאת ה 1.2 הייתה צריכה להיות מתומחרת סביב ה 110 וה 1.4 סביב ה 120..

אבל כאשר הקרטל מכתיב מחיר של 119 א"ח למה שפעם הייתה קבוצה 2, קל מאוד להתיישר לפי הסרגל הנ"ל..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

טכנולוגיה חדשה בד"כ יקרה יותר. אני לא יודע מה האבזור שמקבלים וכמה עולה ה 1.4 122 כ"ס, אבל בהנתן שה 1.2 מאובזרת ברמה של המתחרות, גם ב 120K היא הקניה הכי טובה בקטגוריה כנראה.

emotion of motion

פורסם

לכל הפחות, לדעתי, האוקטביה היא הפרשנות הטובה ביותר לפלטפורמת הגולף (כרכב משפחתי).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
טכנולוגיה חדשה בד"כ יקרה יותר. אני לא יודע מה האבזור שמקבלים וכמה עולה ה 1.4 122 כ"ס, אבל בהנתן שה 1.2 מאובזרת ברמה של המתחרות, גם ב 120K היא הקניה הכי טובה בקטגוריה כנראה.

איזה טכנולוגיה חדשה ?

DSG נכנסת לשנתה החמישית , חדשה היא לא.

מנועי טורבו משולבים הינה טכנולוגיה שנעשה בה שימוש עוד בשנות ה 80.

הנקודה היא פה שיש קרטל די מתואם אשר בו הוחלט על מחירי יעד די דומים לכל היבואנים, זה לא מקרה שכל המחירים פתאום קפצו מ 112-115 א"ש לרמות של 118.5-120 א"ש.

המס הירוק היה אמור להוריד את מחירי הרכבים הירוקים עם המנועים היעילים , אך משום מה לא רק שהמחירים לא ירדו הם אף עלו..

פורסם

אל תתחכם. חדשה יחסית למנוע ולגיר הקודמים.

גם טכנולגיית ה LCD קיימת 50 שנה ורק בעשור האחרון טלויזיות כאלה הפכו לנחלת הכלל. טכנולוגיה בת 5 זה כלום לעומת העשרות שנים של הגיר הפלנטרי.

emotion of motion

פורסם

מעולה. צריכת דלק טובה, מומנט מכובד, ביצועים טובים יחסית לנפח מנוע צנוע ומכונית לא קלה. מעניין עד כמה יפחיד בתחילה נתון הנפח הקטן את הקונים הפוטנציאלים. ב-120K ש"ח מדובר על מחיר דומה למחיר ההתחלתי בו נמכרות משפחתיות 1.6, אך הן לא מציעות את הביצועים שיש לאוקטביה להציע. נשמע אחלה.

פורסם

אוקטביה 122 במחיר של 130,000 שקלים.

לעומת המחיר של ג'טה 122 וגולף 122 זאת עסקה מאוד אטרקטיבית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מעניין עד כמה יפחיד בתחילה

בתחילה? לדעתי מעט מאוד מכוניות כאלו ימכרו. קשה לשנות את ההרגלים של הישראלי המצוי. אם זה לא אלףששמאותאוטומט זה בחיים לא יעלה את הקסטל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בגלל זה הם צריכים להתעקש על ביצוע נסיעות מבחן, בדיוק כמו שעשו עם הקורולה הרובוטית.

פורסם
אל תתחכם. חדשה יחסית למנוע ולגיר הקודמים.

גם טכנולגיית ה LCD קיימת 50 שנה ורק בעשור האחרון טלויזיות כאלה הפכו לנחלת הכלל. טכנולוגיה בת 5 זה כלום לעומת העשרות שנים של הגיר הפלנטרי.

אני לא מתחכם, זה היבואן שמתחכם ומציב מחיר גבוהה מאוד למוצר שהיה צריך להיות זול משמעותית.

דרך אגב הגיר הפלניטרי הרגיל יקר יותר ביצור עקב מורכבות גבוהה יותר מהגיר כפול המצמדים.

פורסם
אוקטביה 122 במחיר של 130,000 שקלים.

לעומת המחיר של ג'טה 122 וגולף 122 זאת עסקה מאוד אטרקטיבית.

אני מכיר כמה בעלי רכב מבוגרים, שעברו מגולף 2.0 לגולף 122. הם סיפרו לי שנפח 1.4 היה להם מוזר, אבל הם מאוד התפעלו בנסיעת המבחן, ועכשיו הם גם מאוד מרוצים מצריכת הדלק. יכול להיות באמת שמנוע 1.2 (שמגיע ברכבים קטנים יותר כגון הפולו) ירתיע קונים (לא שיש כ"כ הרבה כאלה כיום...).

הג'טה באמת נמכרת ב- 10K יותר, מעניין מה היא מציעה בעודף (לא השוויתי רשימות) מעבר לעוד כ"א וכוכב בטיחות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני ממש לא חושב שזה ירתיע קונים. מי שקצת מבין ברכב יודע לעשות את ההפרדה בין הנפח להספק ומי שלא יגיע לאולמות תצוגה ובטוח ישמע אחלה חפירות בעיניין

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
אני לא מתחכם, זה היבואן שמתחכם ומציב מחיר גבוהה מאוד למוצר שהיה צריך להיות זול משמעותית.

דרך אגב הגיר הפלניטרי הרגיל יקר יותר ביצור עקב מורכבות גבוהה יותר מהגיר כפול המצמדים.

היבואן לא חי בואקום. הוא מתמחר גם לפי שאר השוק. אני מסכים איתך שב 110K זו היתה עסקה ללא תחרות בקטגוריה הזאת, אבל לדעתי גם ב 120K האוקטביה מהווה תחרות מאוד מעניינת.

emotion of motion

• תוכן חדש...