Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע לרכב יש 71 כס, 1900 דיזל רגיל ללא HDI, המנוע הכי פשוט.

הפרויקט הוא: לשפר מנוע לביצועים טובים יותר, כרגע זה עומד על מ0 עד 100 קמ'ש ב 20 שניות, לא טוב :(

1. אני יכול להתקליטן פילטר אוויר פתוח.?

http://www.hjush.com/prodetailsamewin.asp?pro_id=7

2. אני יכול להתקליטן טורבו אוויר.?

http://www.hjush.com/prodetailsamewin.asp?pro_id=11

3. העם אני יכול להחליף למנוע HDI מבלי להסתבך במידות וכאלו.?

4. וכמובן המלצות לשיפור המנוע אני אשמח לישמוע...

תודה מראש לעוזרים..

פורסם

כבר היה פה שרשור על הטורבו שעושה פלאים ומרים חציאות נהדר,

אבל חוץ מחור בכיס, הרמת חציאות ועוד מספר דברים ייחודיים הטורבו חשמלי הזה לא יעשה כלום.

בקשר לשיפור הרכב אני לא מבין מה הרצון העז לשפר כל כך ברלינגו :shock: זה לא רכב מירוצים

והוא גם לא נועד ליותר מזה, אתה רוצה רכב חזק? שמגיע ל100 בפחות מ-20?

אני ממליץ לך בחום על פורום ייעוץ לרכישה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

2. אני יכול להתקליטן טורבו אוויר.? ..

לא מבין מה הוא אומר, זה קשור לזה שהוא DJ?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

http://www.hjush.com/prodetailsamewin.asp?pro_id=7

2. אני יכול להתקליטן טורבו אוויר.?

איזה מצחיק זה יצא "להתקליטן" אין לי מוסג מה עבר לי בראש כאשר כתבתי בשגיאה כזאת..

אבל בכל זאת זה אמור להיות "להתקין"

למה לשפר בלינגו? כיף כיף לי לשפר אותה, למה ברליגנו כי לא בא לי על מכנויות ספורט..

עם יש מישהו שיכול לעזור בכיף בכיף בכיף...

פורסם

אם לא בא לך על מכוניות ספורט אז אתה מבין שברלינגו זה לא זה ולא תנסה לשפר אותו.

פילטר אויר פתוח לא יתן לך כלום, מאוורר חשמלי עוד פחות מזה.

הסבה למנוע HDI יקרה ותעלה הרבה יותר מלהחליף את האוטו.

למרות זאת מנוע הHDI ממש מוצלח ואותו אפשר לשפר בלהעלות גדישה קאמשפט שונה, טורבו שונה (יקר).

Race Smart

פורסם

גדישה?? למה הכוונה? תסבירי לי קצת יותר. והרעיון הכללי זה לא לשפר תאוטו שיעסה 4 שניות מי 0 עד 100 אלה שהיה קצת יותר חזק מי עכשיו, כי 20 שניות זה קצת איטי אני חושב

פורסם

מלבד שמחקתי לך סתם נקודות ששומשו כתחליף לסימני פיסוק, אני יכול לומר לך שאתה יכול למצוא מספיק מידע לגבי 'גדישה' ע"י מנגנון החיפוש שבפורום.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

שמע איך שאני רואה פה לא ממש רוצים להסביר לך, יותר כדאי לך לקרוא בפורומים בחו"ל כי פה כולם חושבים שאפשר לשפר רק איביזות (ומשום מה בחו"ל מוכנים לשפר אפילו דובלו).

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

אפשר לשפר דובלו בכיף!!!

אבל איך בכלל אפשר להשוות את פנינת ה JTD עם ה 105 כ"ס של פיאט שכל ציפ ועוד איזה קשקוש מעמיד אותו על 150 כ"ס (מנועי JTD סגורים משופרים ל 190 כ"ס בלי שום בעית אמינות), לגוש הברזל שלא שווה את משקלו בצואת סוסים שיושב מתחת למכסה המנוע של הברלינגו הישנה?

ברלינגו מיושנת זה הרבה יותר בעייתי מדובלו כי בלי פתיחת מנוע והחלפת החלקים הפנימיים, אתה שובר טלטל ומוציא אותו מהבלוק תוך שבוע (איזה תוך שבוע, תוך 20 דקות של התחראות אגרסיבית אפשר להוציא לקנגו טלטל מהבלוק).

זה בפרוש לא מנוע לשיפורים!

גם אם תגלוש בפורומים בחו"ל, תמצא שם ברלינגו(ישנות כמו שלך) עם מנועים חדשים (HDI גודשים) או מנועי בנזין של סיטרואן/ פיג'ו (וראיתי כבר ברלינגו 2 ליטר 16V טורבו בתערוכת שיפורים בליון) אבל קשה לי להאמין שמישהוא ישפר את המנוע הישן של הברלינגו.

בארץ שלנו, אי אפשר להשתיל מנוע בנזין ברכב דיזל ככה שהאופציה הזאת ירדה מהפרק.

עם מה נשארנו? עם אופציית השיפור היחידה שהיא השתלת מנוע HDI, זאת השתלה יקרה מאוד, מסובכת מאוד (מסילה משותפת, לחץ סולר אסטרונומי, שפע אלקטרוניקה וכו') ואם בכל זאת תחליט ללכת עליה, אני מבטיח לך שרשור דביק בראש העמוד עם תמונות, נצנצים, פלאשים בכל פורום שמפרסמים את השרשור הזה וכל בוקר איך שאני מתעורר אני אגש לפורום ואפתח מחדש שרשור שיגיד לכולם איזה מלך אתה...:roll:

פורסם
שמע איך שאני רואה פה לא ממש רוצים להסביר לך, יותר כדאי לך לקרוא בפורומים בחו"ל כי פה כולם חושבים שאפשר לשפר רק איביזות (ומשום מה בחו"ל מוכנים לשפר אפילו דובלו).

לדעתי אתה חוצפן.

אתה רוצה לתת דעה מבוססת לשיפור ברלינגו אטמוספרית? תן לבחור פתרון ואל תזרוק משפטים באוויר.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

רגע, הברלינגו היא HDI או FULL HDI? :-)

אני גם כרגע בעבודה עם קנגו 1.9 דיזל, קצת מצטער שלא לקחתי כבר את ה-1.5 dci, עם טורבו.

אפשר להשקיע המון כסף ולהוסיף איזה 5 כ"ס, אבל לא פרקטי.

כמו שאומרים, גם אם תקח חמור ותשים לו כתר על הראש, הוא עדין ישאר חמור.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
רגע, הברלינגו היא HDI או FULL HDI? :-).

הברלינגו היא HDI READY. :shock: (אפרופו READY, זוכרים שפעם מכרו רכבים חדשים עם הכנה לרמקולים, הכנה לאנטנה וכו'?)

פורסם

1. ברור שהבנתי שזאת בדיחה.

2. ציטוט חלק מההודעה בכדי שיהיה מובן על מה עונים הוא בהחלט מקובל.

פורסם

אני מצטער אם פגעתי במישהו ואני מצטער על ההודעה היהירה שלי פשוט לא שמתי לב למילה" ללא HDI".

עכשיו הבנתי למה כולם נגד זה.:wink:

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

• תוכן חדש...