Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שתוכל לבצע השתלה של מנוע 2 ליטר HDI מקסרה או מג'מפי

והכל אפשרי. הכל עניין של כסף:arrow:

העניין הוא שצריך לפרק שם הרבה דברים וזה עולה קצת הרבה כסף.

תעשה את החושבים אם שווה לך להשקיע סכום גבוה כדי לקבל את מה שאתה רוצה או לחסוך את הכסף הזה ולקנות משהו יותר חדש ועם מה שאתה רוצה.

בהצלחה!

נמחקו 8 נקודות מיותרות. לתשומת ליבך. יאשה.

פורסם

תודה ענקית לכל העוזרים והלא מסתלבתים, אז כן המנוע הוא 71 כ'ס 1.9 סמק,הבנתי שהוא גם READY , באמת חשבתי על השטלת (=השתלת) מנועה(=מנוע) חדש, בדקתי את האפשרויות וזה יוצא באמת יקר, יכול להגיע ל 15,000 שח או יותר. אבל עם כל הסיפור הזה אין שום דרך אחרת אפילו קצת לשפר תמנועה (= את המנוע) ? כילו (=כאילו), 20 שניות ל 100 זה באמת איטי, אולי שתעשה 15 שניות זה גם מספק.

עם (=אם) יש רעיון למישהו? אז בכיף תכתבו לי אותו, תקציב לרגע זה 4500שח.

הנה פינוק קטן שעשיתי לה לפני יומיים:

http://uploadpic.org/showpic-38503/p08_01_10_16.43.jpg

והנה תמונה של המנוע (למבינים):

http://uploadpic.org/showpic-38504/p20_12_09_1151.jpg

פורסם

שמע, מנועי דיזל זאת חיה שיחסית היא קלה לשיפור, אבל אני חוזר על האזהרה שלי שוב, מדובר במנוע שאם תעלה לו הספק ואם תמשוך אותו בטורים, מהר מאוד תפתח קיוסק (טלטל יצא לך דרך הבלוק).

בתור חובב שיפורים מושבע אני אומר זאת בצורה הכי ברורה שיש, זה לא מנוע לשיפורים!

ועוד הערה, אני מבין לפי השם שאתה עולה חדש, אז ברוך הבא ובבקשה תכתוב את ההודעות שלך עם מתקן שגיאות אוטומטי כי יש לך לא מעט.

דרך אגב, האוטו באמת נראה יפה ושמור מבפנים. שמור עליו תקין, תהנה ממנו כמה שאפשר וכשתחליף אותו לדובלו, יש לי מתכון מנצח לדובלו עם 190 כ"ס :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שגיאות כתיב? כן זה דבר שלא עוזב אותי לרגע. אבל מה לעשות זה מה יש, חוץ מזה אני 20 שנה בארץ, עולה חדש? אממ..

הבנתי שתמנוע אין לאן לשפר, לא נורא היה בסדר.

הוחזרו מס' נקודות למחסן. עובד ועמוס עצבניים. הצלחתי להרגיע אותם. יאשה.

פורסם

בגירה צודק, אין טעם לעשות למנוע שלך כלום וגם אם תעשה יש סיכוי טוב שהוא לא יחזיק את הדרך אפילו מרמת גן לת"א!

במידה ואתה רוצה מסחרית חזקה ומשופרת אין על הדובלו!

גם יחסית חזק בסטאנדרט וגם מנוע מעולה לשיפורים.

נסעתי על אחת כזו עם "צ'יפ", צנרת פליטה, פילטר פתוח והרכב נסע מדהים.

פורסם

אבל יש בעיה אחת , היא לא יפה כלל !, עם כבר אני עובר לרכב יותר חזק עם טורבו ועוד אני חושב שכבר נעבור ל PRIVET וזהו..

אז כמו שאמרתי לא נורא, וכמובן תודה לעוזרים :-)

פורסם

בא נראה, הדובלו שהייתה לי (עליבאבא, נא להרגע, לא מדובר בדובלו שקנית ממני) הייתה ממש משופרת בקלילות, פילטר פתוח, דוד, ציפ וזהוא!

משהוא סביב ה 140 כ"ס והאוטו היה ח ז ק מ א ו ד (עם חרה ברקסים ומרכז כובד גבוה מאוד).

ציפ עם מפות יותר אגרסיביות, אינטרקולר חזית, צנרת עוד כמה פיציפקאס ומשפרים של אלפא מוציאים מהמנוע הזה 190 כ"ס.

מחירים? בערך כמו המחירים שמוכרים לך מרכבים אחרים, ציפ כ 2500-3000, פילטר 400, דוד 1000, צנרת כ 2000 וכו'.

פורסם

מפחיד ליסוע במכונית כזאת.

אנטון ומה עם הדגם החדש של דובלו? הוא כבר ניראה הרבה יותר טוב מהישן.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

די באותו הקשר - אשתי היום נהגה על ברלינגו רגיל כמו של פותח השרשור ובערב אמרה לי בזעזוע " מה זה? זו עגלה ! הרכב לא זז! איך אפשר לנסוע ככה!". מה שכן, היא היללה את תנוחת הנהיגה וקלות ההילוכים.

נו, לטורבו מתרגלים ואז אי אפשר לחזור...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא יודע מה יש לי אבל התאבתי בברלינגו, בעיה לעבור לדובלו...

אני חושב אני השאר איתה כבר עד הסוף מפחינת מסחרית אולי בעוד כמה חודשים טובים יחליף לה מנועה ואת זה גם ניבדוק לעומק, אבל אחרי זה נעבור כבר ל BMW 325

http://www.dtmpower.net/forum/attachments/e36-3-series/8596d1013012538-1994-bmw-325is-w-many-extras-p5290015.jpg

זה בדוק. אבל עד אז..... ברלינגו.! :wink:

פורסם

או, זה כבר מנוע שאפשר לעשות איתו משהוא.

• תוכן חדש...