Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי,

תתחדש!.

מגברים פשוט מעולים.

אחד המגברים היותר טובים שאני מכיר, מבחינת סאונד ,אישית אני מאוד אהבתי.

למרות ששמעתי אותם לפני הרבה זמן יחסית, אבל זה השאיר טעם טוב עד היום:).

זה סלסטרה במלוא הדרתה של החברה.

כל קשר בינהם לשאר המוצרים הוא מקרי בהחלט.

רמת הבנייה והתכנון הם שונים שנות אור.

מה שכן, הם חייבים לעבוד על העיצוב שלהם:) קצת "SHOW" אף פעם לא מזיק.

אבל השאלה המרכזית היא מה אתה עושה עכשיו בפורום?

חשבתי שעכשיו אתה תצתרך לעקור איזה 2596 שיניים בשביל לממן את ההגברה החדשה:).

תתחדש ותהנה:).

under construction..

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פיי אלי שתהיה רק בריא :)

נראה לי במפגש הבא יהיה תור עד ללונה פארק להשמעות :D

תתחדש

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ניר, תודה, השיחה איתך לפני כמה זמן שיכנעה אותי סופת ללכת לכיוון של הVAאים.

לTRU לא חסר כוח אך גוון הצליל שלו טיפה עמום לטעמי, אני מחפש גוון קצת יותר בהיר ומפורט. אמנם לא שמעתי את הVA אך שמעתי לא מעט את אחיו הקטן הRA אותו מאוד אהבתי מבחינת גוון הצליל.

אם יהיה תור נתחיל למכור כרטיסים, צריך לכסות את מחיר המגברים לא:wink:?

אלי

פורסם

לTRU לא חסר כוח אך גוון הצליל שלו טיפה עמום לטעמי, אני מחפש גוון קצת יותר בהיר ומפורט.

אלי

אני אישית לא חושב שצליל של TRU B הוא צליל עמום לא בהיר.

לדעתי צליל גם מפורט, גם בהיר, וגם לא חסר כוח.

אם אתה רוצה יותר בהיר מזה אתה צריך מגבר מנורות.

בסידרה B של TRU יש יחס פנטסטי בן פירוט לבן בהירות ובנוסף לזה גם לא חסר כוח.

לגבי סידרה שלקופר, זה סידרה בילאט משופרת ברכיבים יותר איכותיים, כמו לוח, קבלים, טרנזיסטורים, סלילים וכו'

פורסם

אדגר, לא שמעתי את הקופר לכן אני לא יכול חוות דעה לגבי ההבדלים בינו לבין הבילט. מה עוד שגוון הצליל של מגבר זה או אחר הינו דבר אינדיבידואלי, יתכן שמה שימצא חן בעיניך לא ימצא חן בעיני ולהיפך.

ישנם עוד מספר שיקולים שמנעו ממני לרכוש TRU זה או אחר שלגביהם אני מעדיף לא לפרט.

אלי

פורסם

מגבר מנורות בהיר?

עד כמה שאני יודע מגבר מנורות אמור להוסיף דיסטורשן שלרוב נותן סאונד שמגדירים אותו כ"חם"

בהיר זה בדיוק ההפך..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם
אני יודע שחלק מהאנשים לא יאהבו את השאלה אבל:

שקל בנוסף גם סינפוני פרסטיג'יו/דסידריו?

הדיסידריו עולה לבדו כמו כל שלושת הVAים :)

אני לא חושב שאפשר להשוות בין הפרסטיג'יו לבין ה VA , הפרסטיג'יו הוא מגבר קלאס A ושייך לקטגוריה אחרת תקנו אותי אם אני טועה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

מה זה למה לא טרו ?

ואם הוא היה קונה טרו אז היו אומרים למה לא סלסטרה ?

טרו קופר, סלסטרה VA, אדיסון טזיס (ואני לא מדבר על ה-VRX בשמם החדש, אלא על ויונטי)

כל המגברים האלו הם מגברים מעולים שאין שום מצב ליפול בהם,

הכל משחק של טעם ואמוציונאליות, עם משיכה מאוד חזקה לכיוון האמוציונאליות

אדגר, כמו שלך הבילט טוב, ולעוד המון אנשים (בינהם אני - אם היה אפשר למכור פה ציוד יד שניה בפורום הזה ביותר מ4 שקל למגבר של 15 אלף שקל הייתי קונה את הסיקס עם הליין דרייבר בלי לחשוב פעמיים)

יש אחרים שמחפשים גם דברים אחרים, ולמען האמת אני בעד גיוון, אם בסדרות הנמוכות אני נגד גיוון אלא בעד למצות את השקל, הריי שבסדרות הגבוהות ובמחירים האלו צריך למצות את האמוציות ולא את השקל.

פשוט להנות מהידיעה שיש לך מגבר X ולא Y

פורסם

ישנם עוד מספר שיקולים שמנעו ממני לרכוש TRU זה או אחר שלגביהם אני מעדיף לא לפרט.

אלי

אני כבר אומר לך שאתה תאהב אתם בלי שתאהב את הצליל שלהם :-D

ואני יודע למה

אז לא צריך ללכלך את מוצר אחר.

אפשר לאגיד שרציתה משהו אחר, אבל לא לגרוע את מוצרים אחרים.

פורסם

אדגר,

היכן ראית שאני מלכלך על הטרו? תעבור על כל היסטורית ההודעות שלי ולא תמצא ולו מילה רעה אחת על הטרו.

למה סתם להכניס מילים לפה? ישנם סיבות אחרות אך הם אינן קשורות לטיב המוצר או לאיכותו.

אתה מוזמן להגיע בזמן החלפת המגברים, לשמוע את שניהם וכך לא לחשוד לשוא בחוות דעתי.

אלי

פורסם

ההפך אם הוא לא רוצה TRU כי הוא הלך מכות עם אליקו זה לא מעניין...

אבל אם הוא לא רוצה TRU כי הוא לא היה מרוצה מהבילט ,את זה דווקא כן הייתי רוצה לדעת

ואם כבר אז גם למה .?

פורסם

אלי,

עזוב שטויות, תתחדש באנדם, שמייצרים במיוחד בעבורך מגברים ואתה מקבל אותם עם מספר סידורי רץ (548/549/550) אתה כבר מבין שאי אפשר ליפול פה, את החשבון על פריצת הדיסק שתהיה לי מהמשקל של המגברים האלו אני כבר יעביר לך בדואר, ראבק 14 ק"ג למגבר 2 ערוצים. :shock:

ד"א, המגברים של אלי ושלי חתומים ע"י הבעלים של סלסטרה עצמו, בגלל תקופת החגים + מחסור בעובדים ולחץ מצידי לספק מגברים האיש מצא את עצמו חוזר לאהבה הראשונה שלו, בניית מגברי VA, כל מגבר לוקח כשבוע לבנות. :)

כל ההשוואת ל-TRU וכו' כל כך מיותרות בתר'ד הזה בעייני, שתוציאו סכום כמו שהוציא אלי על מגברים אתם תעשו את כל החשבון לפני כן ותבדקו הכל, אתם יכולים לסמוך על העובדה שהאיש חשב על הכל ועשה את הבחירה שלו.

לגבי זה

הטרו 6 מגבר של 14 אלף שקל מגביל ל RA של סלסטרה?

לא ברור לי איך נעשית ההשוואה פה, מגבר 6 ערוצים מול 4\2 + בפעם המליון הוא לא נמכר ב-14K שקל.

דני.

• תוכן חדש...