Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשינו עסק,

שוב, השינוי אינו של 180 מעלות, ישנה סידרה של שינויים שאם אתה מכיר את המערכת שלך היטב אתה ער להם. לא מאמין שברמות מגברים ומחירים כאלו השינויים יהיו אסטרונומיים. מי כמוך יודע שהחל מרמה מסוימת ההשקעה הכספית אינה פרופורציונאלית לתמורה ולשיפור המושג.

אלי

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אלי,

להכיר באמירה שההשקעה הכלכלית לא פרופורציונאלית לעומת השדרוג האמיתי שמתקבל בסאונד זה דבר שאני מכיר.

אבל זה דבר שאני מכיר בו בתור אחד שאין לו את הסכומים לעשות כזו השקעה ולהווכח בעצמו...

עכשיו תגיד לי אתה, בתור אחד מתוך אולי שני חברה בודדים בפורום - אתה ולאון כנראה שעשו השקעה בסדר גודל שכזה על המערכת שלהם.

לדעתך, ההשקעה כן פרופורציונאלית לשדרוג שהתקבל? או לא?

כי אם היה לי סכום כזה להשקיע - אני שואל את עצמי איך הפרופורציות שלי היו נראות או נמדדות.

עד כמה לדעתך זה עניין של יכולת אישית בכלל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס - אם תהיה עקבי עם התחביב, אין לי ספק שתגיע גם לרמות האלו.

לדעתי, זה בכלל לא עניין של כסף. גם אני יחזיק בסופו של דבר במערכת היי-אנד טבין ותקילין אבל בינתיים אני נהנה מהדרך.. (כך אוכל באמת להעריך מה שיש לי בידיים)

אגב לאנוס, משהו בשבילך כי אתה אוהב AURA -

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180453235687&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

...CASKA for life

פורסם

כן, יש אותם במדיסאונד :-P

אבל יבוא יום ואני אסע לי באיזה ג'יפ או רכב סטיישן ממש גדול שאני אוכל להכניס בתא המטען שלו סאב אאורה NS12 מסדרת הNRT בתיבה 3CF פורטד - או שני NS10 מסדרת NRT בתיבה דאבל קאבין 1.5CF

ועדיין יהיה מקום למזוודה, עגלה של תינוק או כל דבר אחר שיהיה צורך לאכסן בתא המטען :twisted:

בסוף אני בטח אגיע לאחד המפגשים עם איזה סמארט או פיג'ו 107 וסאב 10 אינטש של פייז אליאנט כי הוא שטוח ולא דורש הרבה נפח :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראה - סה"כ אני מאוד סגור על המערכת שיש לי ברכב כרגע ואין לי כוונה אמיתית לשדרוגים בשנה הקרובה - הCARPC זה הדבר האחרון שמבחינתי חסר לי בשרשרת.

אבל אליקו הראה לי אתמול משהו שגרם לי לצביטה קטנה בלב :?

לעזעזל איתך :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

לומר לך אדי שמבחינה כלכלית טהורה השיפור שווה את ההשקעה? ממש לא.

אבל מאידך גיסא, כל התחביב הזה אינו מוכתב מבחינה כלכלית אלא מהרצון שלך לשמוע טוב יותר, מחויית ההתקנה, הכיוונים, השיפור המתמיד/ לא (תלוי בך), הלימוד על הדרך וכמובן חווית שידרוג למשהו שאתה חולם עליו, כמו שנאמר PRICELESS.

כמובן שישנה מגבלה כלכלית לרוב העוסקים בכך אך אני רואה לא אחת ולא שתיים אנשים שממשכנים את אשכיהם לשידרוג זה או אחר שיכול להיות שמבחינה כלכלית, לוגית WHATEVER אין בו צורך ואף מיותר.

אני שידרגתי מסיבה אמוציונאלית בלבד וגם כמובן כי אני יכול ואת האמת, אינני מתחרט על כך להפך, אני יודע שיש לי עכשיו ציוד שילווה אותי עוד זמן רב ובעוד הרבה רכבים.

אלי

פורסם

בדיוק,

קו מתח מסכן של 2 גייג' של דראגסטר קומפטיטיון שאצלי כבר 8 שנים, עובר מרכב לרכב ולא מראה שום סימני גסיסה.

קונים משהו טוב והוא משרת אותך לאורך שנים.

אלי

פורסם

אכן כן, תשובה יפה.

וכמו שנאמר - חבורת מפגרים :-P אבל אופטימיים 8)

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אתה גם ניכנסת לקטגורייה שציינת

אומנם אלי החליק על כל הראש אבל ניראה לי שהוא מצא את השקט הנפשי לזמן הקרוב

איך שאנשים מישתדרגים בקצב מסחרר זה לא יאומן כולל אלי שהגיע לרמה כזו מי זוכר שהיה לו מגבר מונו אוקטן R 15;0 וכל השאר ומה יש לו עכשיו

חוץ מזה אני לא מבין למה אתם צריכים את כל המגברים האלו והרמקולים מה זה נותן לכם :shock:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל, אתה צודק - אנחנו צריכים ללמוד ממך איך להתאפק ולא לקנות 20 אלף רכיבים לרכב אחד :-P

אתה באמת חושב שאני בקטגוריה הזאת?

מגבר שישה ערוצים קלאס D מלא ב3.5K לעומת מגבר 2 ערוצים אחד ובודד ששוקל 12 קילוגרם ורק אלוהים יודע כמה הוא עולה ואני באותה קטגוריה? אני לא בטוח...

אולי אני בקטגוריה מאוד קרובה אליהם מבחינת רמת הסאונד של המערכת - אני לא אתפלא שזה לגמרי נכון, אבל לפחות כלכלית אני שנות אור מלהיות איפה שאלי או לאון נמצאים מבחינת המערכת.

אני לא מסוגל להרשות לעצמי את עלות התחזוקה והדלק של הרכב שאלי נוסע בו - נתחיל משם...

Pioneer TS-X150

פורסם

אלי- אני ממש שמח לשמוע שאתה מרוצה מהשמע והתוצאה הסופית, ולראות שאתה שלם עם זה.

ואאחל לך את מה שאני מאחל לך אחרי כל שדרוג (ומתבדה כל פעם מחדש)- רק שתגיע למנוחה ונחלה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
ישראל, אתה צודק - אנחנו צריכים ללמוד ממך איך להתאפק ולא לקנות 20 אלף רכיבים לרכב אחד :-P

אז בקרוב הולכים להיתווסף עוד כמה הפתעות {רמז תיסתכל במיקום שלי:-P}

סרול ומה עם הנחלה שלך ???

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אלי כמובן תתחדש ותהנה :-)

יצא לי לשמוע רק חפיף כי הייתה צריך ללכת אז אני מחכה להשמעה האמיתית . :wink:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...