Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סוף סוף ת'רד שאני שמח שהחלקים המיותרים בו פשוט נמחקו.

אלי - תמונות, בבקשה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, הצלחתם להוציא אותי לקור כדי לצלם מס' תמונות:twisted:

אז ככה לא רציתי התקנה ראוותנית אלא התקנה מוסווית עם פלטות כפולות, כמו שהיה לי עד עכשיו, רק יותר עמוקה והרבה יותר אסטטית.

שונו המפצל מתח והמאגד מינוסים למפצלים של אודיוסון. מכיוון שלמפצל אין פיוזים ולDA2K אין פיוז פנימי הושם פיוז ANL של 150 אמפר רק למונו עם חיווט של 0 גייג' שיספק כל שידרוג עתידי.

כמו כן הוחלף החיווט של המידים והטויטרים לאודיוסון סילבר 2.5 ממ', סתם בשביל השקט הפנימי אני אישית לא מאמין בוודו החיווט.

הנה התוצאה לפניכם, סולידית ללא ניאונים אורות זיקוקים וכד', מאוד מסודרת ונקיה, לדעתי כמובן:wink:

אלי

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

פורסם

תתחדש,ממש יפה!

היום אני גם התחדשתי פכזה מפצל של אודיסון

מה זאת היחידה שליד ביט 1?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

היחידה ליד האודיסון היא כרטיס קול.

הסאונד מגיע מהמחשב דרך USB לכרטיס הקול ומשם, דרך כבל אופטי, לאודיסון.

לא רוצה להיכנס לויכוח אם יש צורך בכך או לא (לדעתי כמובן כן) אך מניסיון קטן שערכתי עם או בלי כרטיס הקול השתכנעתי די מהר בנחיצותו.

אלי

פורסם

:crazyeyesהתמונות האלה גורמות לי לבלבול

אחח איזה טעים :yum: זה נראה. אמ סליחה. נשמע!

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אלי תתחדש על ההתקנה,

באמת התקנה ברמה לרכיבים ברמה - תתחדש. :)

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מאוד אהבתי את הפלאטה התחתונה שמסתירה את החיווט

אם אני לא טועה ראיתי את זה בפעם הראשונה בהתקנה של דני אצל יוסי

ללא ספק רעיון מעולה ומאוד מאוד אסטטי ! כל הכבוד

פורסם

תודה,

גם ההתקנה הקודמת שלי כללה פלטה תחתונה, כמובן ההשראה היתה מההתקנה אצל דני שבוצעה ע"י יוסי.

הרעיון מאוד יפה כך שלא ראיתי צורך לשנות את זה, מלבד ההגדלה ההכרחית של הפלטה וביצוע אסטטי יותר ממה שאני עשיתי בזמנו.

הרכב הוא שברולט מאליבו 2005.

אלי

פורסם

בוא נאמר את זה כך, היום חזרתי מהחרמון והמערכת פעלה רצוף וחזק כ4 שעות.

פעם אחת לא נכנסה לפרוטקשיין. אני מאמין שזה עונה על השאלה:wink:

אלי

• תוכן חדש...