Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי ידידי היקר,

תחחדש על הקניה!

בהחלט קניה משובחת ביותר, אני אישית סקרן מאוד לשמוע את הסטאפ הנוכחי עם ההגברה שלך.

אין לי ספק שזו בהחלט קניה בטוחה ושתהנה ממנה.

אז שוב תתחדש

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה,

אחד השיקולים שלי נגד מגברי סינפוני היה בעצם העובדה שחברת סינפוני איננה מפרסמת שום נתון לגבי המגברים, מאילו רכיבים הם בנויים וכדומה. כשאני קונה משהו בסכומים כאלו אני רוצה לדעת בדיוק מה אני קונה, לא רק את השם אלו מה בדיוק אני מקבל. חיפשתי הרבה ברשת ולא מצאתי שום פרט משמעותי.

לסדרת הVA אין מגברי 4 ערוצים אלא 2 בלבד.

אלי

פורסם

אודיו קינג,

לרגע לא זלזלתי במגברי Sinfoni על שלל הגוונים והסדרות, מדובר במגברים מעולים.

אבל שחברה מתהדרת וכותבת בכל מקום ואפילו על המוצר עצמו Class A אז אנשים באמת חושבים ומאמינים שהם קונים מגבר Pure Class A וזה ממש לא, עובדה שאפילו פה בפורום יש אנשים שחשבו שמדובר על מגבר Pure Class A, שלא נדבר על ה-manual של המגבר בכלל, אף אחד לא טורח לתת שום נתון של כלום ושום דבר, עם כל הכבוד שיש לי לסינפוני, שאני מוציא 20K+ על מגבר אני רוצה לדעת מה אני קונה, אני לא הייתי משלם 20K+ על פילוסופיה למרות שיש פה הרבה אמוציה ורגש בקניה.

אפשר ואפילו רצוי להסביר ולפרט על פילוסופיה אמונה ודרך, אבל זה לא נוגד את זה שבעמוד נפרד או אפילו בסוף ה-manual (אפשר אפילו באותיות קטנות) תהיה איזה שהיא מדידה או איזה שהוא פריט מידע על מה יש במגבר.

זאת דעתי בכל אופן. :)

דני.

פורסם

מברוק אלי, תתחדש. אני מסוקרן מתמיד לשמוע את התוצאה ברכב.

ניר, איזה רמקולים הגביר הVA ששמעת?

tau, אתה אומר אל תהרסו את הת'רד ודוחף את השאלות שלך למה לא קנית מותג מתחרה. מה אתה עושה אם לא להרוס את הת'רד?

אתה אומר "וגם אם יש סיבות נוספות אז אני מניח שזה באמת עיניינו האישי והוא לא חייב לאף אחד דין וחשבון" ומבקש לדעת מיד ולקבל דו"ח מדוע הוא רכש דווקא את הVA ולא את המותג שמנסה להתחרות.

אותו כנ"ל על TRU. מה זה למה לא קנית קופר? אם היה רוצה קופר, היה קונה קופר. לא מבין את השאלות האלה בכלל.

:idea:

לגבי מיצוב/מיתוג/רמה/השוואה - ברמות המגברים הללו אין יותר טוב ופחות טוב. כולם מאד מאד טובים. כולם כוללים בתוכם רכיבים ברמות הגבוהות שיש, מתוכננים, מהונדסים ובנויים בקפידה רבה על כל פרט ופרט על מנת שתתקבל התוצאה הטובה ביותר שניתן להפיק, לעיתים תוך נקיטת פילוסופיות שונות ומנוגדות של מינימליזם מול ריבוי אלקטרוניקה וכו'. כנגזר מהשונות של הרכיבים הפנימיים מתקבל אופי וגוון שונה, אין יותר טוב או פחות טוב. זה כבר ערך סובייקטיבי.

פעמים רבות האמוציות והמחיר אלו שני המשתנים שמכריעים בסופו של דבר על ההחלטה משום שאופי וגוון הקול אינו במשוואה מאחר והרכישה מבוצעת על עוור.

פורסם

ניר, איזה רמקולים הגביר הVA ששמעת?

.

שאלה מעניינת,

גם באיזה סוג רכב זה היה,

כי תאחלס זה גם משפיע המון רכב קטן\גדול עמיד\מעפן

פורסם

אלי ידידי היקר משכבר הימים !

תתחדש על המגברים, אין לי ספק שעשית את הבחירה הטובה והנכונה, כמו שאין לי ספק כמה טוב המערכת שלך הולכת להישמע.

בהחלט סדרת המגברים היחידה שלא מצאתי אף אדם אחד ששמע את הסדרה ולא אמר שזה המגבר שנותן את התוצאה הסופית הטובה ביותר שנתקל בה (וכמו שאמרת, אין הרבה ביקורות ברשת)

תתחיל לחפש מתקיני על רומניים ! :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חברים,

אני מביט על הת'רד הזה ובאמת סה"כ דיון יפה ולעניין - בלי יותר מידי לכלוך.

אבל אני רואה שלמרות כל השנים שלנו בפורום אנחנו עדיין מייחסים יותר מידי משקל ל"אופי הצליל" שיוצא ממגבר.

תיקחו בחשבון שכשאנחנו מדברים כאן על אופי צליל אנחנו מדברים כאן על מערכות שלמות ולא על מגברים.

נאמרו כאן הדברים הבאים:

1. לTRU בילט יש צליל קצת עמום.

2. אודיסון תסיסס מגבר מאוד בהיר.

3. המגבר הכי בהיר שמישהו כאן שמע זה מגבר של BRAX

ונאמרו עוד ועוד דברים.

באמת אני נוטה להסכים שמכל המערכות ששמעתי - המערכות הכי בהירות שיצא לי לשמוע ישבו על מגברים של הליקס ובראקס (אותו הקונצרן) אבל האם זה באמת נובע בהכרח מהמגבר?

לפני רגע אמרו כאן שמגברי נורות זה הדבר הכי בהיר בעוד שבהרבה כתבות בעולם מגברי נורות מייוחסים לצליל המתוק להפליא שלהם היות והם מגבירים הרמוניות כפולות ועוד כל מיני ממבו ג'מבו.

תבינו דבר אחד - בחירה של רמקולים, בחירה של נקודות חיתוך, מתלולים (סלופים), פאזות - יכולים לשנות מקצה לקצה את אופי הצליל של מערכת - לא של מגבר, של מערכת!

ברכב של ליאון - מגברי תסיסס ורמקולים תסיסס - המערכת נשמעת כל כך מתוק וחם שסט שלושה חלקים של אילייט מרגיש פתאום כמו הקוטב הצפוני...

מעניין מה היה קורה לו אליקו היה מחליף את הטוויטרים מבית HAT שיש לו ברכב לטוויטר בקוטר של 33 מ"מ כמו הויאלינו של תסיסס אודיסון - זה לא טוויטר, זה מיד...

אולי פתאום אופי הצליל היה משתנה מעמום לעמום ביותר? או מבהיר לחם?

הדיעה שלי לגבי מגברי TRU היא שהם דווקא בהירים ופתוחים לטעמי מכל המערכות ששמעתי אותם עד עכשיו.

הדיעה שלי לגבי מגברים של אודיסון השתנתה מקצה לקצה ברגע ששמעתי את המערכת של צביקה וכנ"ל לגבי המערכת של ליאון.

זה דבר מאוד דינמי וההשוואות שלנו מאוד לא נכונות כי אנחנו מייחסים למגברים מאפיינים של מערכת.

מספיק.

אלי - תתקין ותכוון תכוון תכוון

החלפת מגבר יוצא מן הכלל אחד במגבר יוצא מן הכלל אחר - עכשיו נשאר לך להצדיק את הרכישה ע"י כוונים נכונים של המערכת, זה כל הסיפור.

סביר להניח שנראה ממך בת'רד הזה בקרוב חיוך מאוד גדול ולו רק משיפור אמיתי בסאונד אלא משיפור פסיכולוגי במצב הרוח שלך לאחר רכישה של מוצר שאתה מתחבר אליו - וזה יותר חשוב מהרבה מאוד דברים כשמדובר בטעם וריח...

בוא תריח :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל אלי תתחדש, כל פעם כשמישהו מביא ציוד אודיו חדש ויחודי לארץ נאמר המשפט "כמה כיף לראות ציוד ברמה כזו בארץ" וכמובן שגם הפעם הוא צריך להיאמר. באמת מעניין אותי לדעת מה הרשמים שלך מהמגברים הללו, אני בטוח שהם נשמעים הרבה יותר טוב מאיך שהם נראים :wink: (זה לא שהם נראים כזה גרוע וכמובן שאין לזה משמעות, אבל התרגלנו למראות מרהיבים במגברי הי-אנד).

לעניין אחר, יש לי דעות מאוד נחרצות וברורות לגבי חלק מהדברים שנאמרו בשרשור לגבי חלק מהמגברים מהחברות השונות, אבל אני אשמור אותן לעצמי בשרשור הזה ואני חושב שגם אתם צריכים לנהוג כך. לא זו היתה מטרת השרשור כשאלי פתח אותו.

פורסם

+1.

יש אנשים ש"כואב" להם שמישהו קנה מוצר ממותג שהם לא אוהבים או מכל סיבה אחרת.

מבחינתי זה קנאה נטו.

בן אדם קונה אודיסון, שואלים אותו למה לא זאפקו.

קנה בילט?- למה לא סינפוני.

קנה סינפוני? - למה לא אודיסון, וכו.

אלי קנה מגברים מעולים שאי אפשר לטעות בהם משום סיבה בעולם.

ולהתחיל להכנס לשאלות של "מה היה רע לך בבילט 6" זה פשוט מיותר ולא לעניין.

בן אדם רוצה לגוון, רוצה לשנות זכותו, שיעשה מה שהוא רוצה.

יש אנשים שמחליפים פרארי בלמבורגיני וההיפך, אז מה?

לגבי ההבדלים בין המגברים? נכון לכרגע, היחידי שיכול לתת חו"ד קונקרטית זה אלי, כי יש לו (או לפחות יהיה לו:)) נסיון גם עם הבילט וגם עם הסלסטרה VA.

ואם הוא יחליט שX נשמע לו יותר טוב מY וההיפך, זאת תהיה גם דעתו האישית בלבד.

לכן, פרגנו ותנו לאנשים לחיות.

under construction..

פורסם

חברה לא לריב:wink:

בזמן האחרון יצא לי לשמוע מס' מגברים על אותו הסט אפ (לא שלי) והבדלים בין מגברים ישנם, גם בין מגברי היי אנד כך שלומר שרק

רמקולים וכיווני המערכת קובעים את גוון הצליל ממש לא נכון גם למגבר יש תרומה, שמיעה.

לכל אחד יש גוון צליל משלו ו"תוספות" אותם הוא מכניס לצליל. טוב או לא זה כבר עניין אישי בלבד.

מעבר לרצון לשדרג שקיים, אני מאמין, בכל אחד שנתפס חזק בתחום, יש גם רצון לגוון, לשנות ולחוות דברים חדשים.

מי שמעונין לשמוע את ההבדלים בין המגברים מוזמן לבוא לחוות דעה על 2 הסט אפים, קשה לי להאמין שלא יהיה שינוי.

אלי

פורסם

עוד לא הסקפתי לאמר תתחדש-אז תתחדש!

אין לי מילים פשוט וואו! כששמעתי מערכת עם RA התחברתי ברמות ולא רציתי לתאר לעצמי אפילו איך ישמע ה VA.

סחטיין עליך על התעוזה וההשקעה המטורפת. מרתק ביותר יהיה לשמוע.

תתחדש איש ותהנה, תהנה ושוב תהנה!.:wink:

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

• תוכן חדש...