Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

AUDIO KING - אני בנאדם עדין :( למה מכות?

אלי! תתחדש ותהנה :)

מצפים לרשמים

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנשים בחייייאת אל תהרסו את הת'רד הזה כמו שקרה בעבר בת'רדים שבהם אנשים התחדשו במגברים של סינפוני!!!

קודם כל אלי פירט את סיבותיו להחלפת המגברים וגם אם יש סיבות נוספות אז אני מניח שזה באמת עיניינו האישי והוא לא חייב לאף אחד דין וחשבון חוץ מלחשבון הבנק שלו :wink:

בכל מקרה, המגברים שאלי רכש מהווים שדרוג משמעותי לעומת ההגברה שהייתה לו. ואגב כל מי שתהה איך ייתכן שבילט 6 שעולה בסביבות 15 א"ש לא ברמה אחת עם הסדרת VA אז אל תשכחו שהבילט 6 זה מגבר בעל 6 ערוצים והמגברים שאלי רכש, אז כל מגבר בעל 2 ערוצים ו-4 ערוצים.

ועכשיו לעיקר, אלי תתחדש ותהנה! בהחלט בחירה מנצחת!!! :-)

ואני שוב חוזר על השאלות שנשאלו כאן ולא ממש זכו לתשובה:

שקלת גם את הפרסטיג'יו של סינפוני? ובכלל האם שני המגברים ברי השוואה?

אלכס.

פורסם

דני תודה, תודה ושוב תודה, בלי התיזוזים שלך והשיחות האינסופיות שלך לאיטליה עוד הייתי מחכה.

כמו שאמרתי לך עם משקל כזה אני מקווה שבסוף הרכב לא יסע על הג'אנטים:lol:.

למה מכות למה, אני עוד מילא אבל אני לא רואה את אליקו פוגע בזבוב (אני לא בטוח במאה אחוז, עוד לא ראיתי אותו רוכב על אופניים:wink:) סיבותי הם שלי אך לא קשורות, כמו שאמרתי למוצר.

חשבתי רבות לפני שעשיתי את הבחירה שלי, קראתי רבות על כל המגברים ברמה הזאת מכיוון שלשמוע אותו ועוד בארצינו זה די קשה. העדפתי ללכת על בטוח, מבחינתי כמובן, עם מגברים שמלבד חוות דעת מעולות לא מצאתי עליהם מילה רעה ברשת ומבחינת שירות , לפני ואחרי הקניה, דני הוכיח את עצמו מעל ומעבר ולא רק במקרה שלי.

שקלתי בזמנו את הסינפוני ואף תיכננתי לשמוע אותם אך בסופו של דבר, ברמת מחיר ואיכות כזאת גם הרגש משחק תפקיד נכבד ומה לעשות הVAאים עשו לי את זה8).

האם הם ברי השוואה? אני משאיר סוגיה זאת למנוסים ממני.

אלי

פורסם

tau ,

בעיניין זה מסכים איתך , אין טעם לקחת את השירשור למקומות אחרים , רבאק הבנאדם השקיע פה המון כל מה שנותר זה לפרגן כי באמת מגיע לו.

ד"א VA זה 2 ערוצים ולא 4 (או שלא הבנתי אותך נכון) , ובכלל שתי הסדרות הגבוהות של סלסטרה זה 2 ערוצים.

דני - מה הסיבה שהמגברים האלו שוקלים כ"כ הרבה , מה דחפו להם שם ? :)

מי שרוצה לראות איך המגברים בנויים מבפנים זה הקישור.

http://s36.photobucket.com/albums/e40/6spdcoupe/Celestra/

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

שגיא וכל השאר ששאלו על Sinfoni

הפרסטיג'יו הוא מגבר קלאס A ושייך לקטגוריה אחרת תקנו אותי אם אני טועה.
זה שכתוב על המגבר CLASS A לא הופך אותו לכזה, ה-Prestigio טוב ככל שיהיה הוא לא מגבר PURE CLASS A, הוא מגבר CLASS A\B עם BIAS מאוד גבוהה, חוץ מלבלבל את הצרכנים ולגרום להם לחשוב שהם קונים מגבר CLASS A מלא זה לא תורם יותר מידי.

בדיוק כמו SoundStream קלאס A הישנים, ובדיוק כמו עוד מליון ואחת חברות אחרות שכותבות CLASS A, לי ידוע על בסה"כ אולי 2 מגברים לרכב שהם CLASS A מלאים באמת, Monolithic ישנים, ו-HSS Fidelity HT 230.

(ברור לי שזה יתחיל ויכוח ושאלות, אז קדימה. :))

דני.

פורסם

לגבי סלסטרה.

אני לא שמעתי את סידרת VA אבל בהרבה פורומים בחו"ל (אירופה, ארצות הברית, רוסיה וסביבה...) מדברים על מגברים אלו כי מגברים יוצאים מן הכלל.

חוץ מזה שיש בהם הרבה זהב :-D

פורסם
אנשים בחייייאת אל תהרסו את הת'רד הזה כמו שקרה בעבר בת'רדים שבהם אנשים התחדשו במגברים של סינפוני!!!

קודם כל אלי פירט את סיבותיו להחלפת המגברים וגם אם יש סיבות נוספות אז אני מניח שזה באמת עיניינו האישי והוא לא חייב לאף אחד דין וחשבון חוץ מלחשבון הבנק שלו :wink:

בכל מקרה, המגברים שאלי רכש מהווים שדרוג משמעותי לעומת ההגברה שהייתה לו. ואגב כל מי שתהה איך ייתכן שבילט 6 שעולה בסביבות 15 א"ש לא ברמה אחת עם הסדרת VA אז אל תשכחו שהבילט 6 זה מגבר בעל 6 ערוצים והמגברים שאלי רכש, אז כל מגבר בעל 2 ערוצים ו-4 ערוצים.

ועכשיו לעיקר, אלי תתחדש ותהנה! בהחלט בחירה מנצחת!!! :-)

ואני שוב חוזר על השאלות שנשאלו כאן ולא ממש זכו לתשובה:

שקלת גם את הפרסטיג'יו של סינפוני? ובכלל האם שני המגברים ברי השוואה?

אלכס.

איזה מגבר הוא רכש של 4 ערוצים ?

אין VA בכלל בעולם שהוא 4 ערוצים לדעתי

פורסם

תתחדש , אין ספק שמדובר במגברים יוצאים מהכלל.

תהנה !

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תתחדש ותהנה! יופי של מגברים! :-)

אם רק היה לי כסף הייתי מזנק על ה TRU שלך בלי לחשוב פעמיים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שגיא וכל השאר ששאלו על Sinfoni

זה שכתוב על המגבר CLASS A לא הופך אותו לכזה, ה-Prestigio טוב ככל שיהיה הוא לא מגבר PURE CLASS A, הוא מגבר CLASS A\B עם BIAS מאוד גבוהה, חוץ מלבלבל את הצרכנים ולגרום להם לחשוב שהם קונים מגבר CLASS A מלא זה לא תורם יותר מידי.

בדיוק כמו SoundStream קלאס A הישנים, ובדיוק כמו עוד מליון ואחת חברות אחרות שכותבות CLASS A, לי ידוע על בסה"כ אולי 2 מגברים לרכב שהם CLASS A מלאים באמת, Monolithic ישנים, ו-HSS Fidelity HT 230.

(ברור לי שזה יתחיל ויכוח ושאלות, אז קדימה. :))

דני.

הסאונד סטרים מסידרת הרפרנס "קלאס A" הישנים הם מגברים מעולים שניתן לרכוש אותם ב-EBAY בגרושים

HSS הפסיקו ליצר השנה את ה-HT240 שהיה ספינת הדגל שלהם,כניראה שנימאס להם לסחוב אותו או שהתקלקלה

להם המלגזה שוקל איזה 18 קילו :-) ל-HSS יש ליין יפה מאוד של קדם מגברים מאוד מעניין ואיכותי

אם כבר מדברים על קדם מגבר אז לסידרת VA יש קדם מגבר משל עצמה שמאוד מעניין יהיה לבחון את ההשפעה

שלו על המערכת ,ובאותה סידרה עוד פריט מעניין מגבר ערוץ אחד לסנטר

אם יש משהוא שקשה למצוא זה רמקול סנטר איכותי לרכב אני לא חושב שיש כזה ,מישהוא מכיר.?

הפרסטיגיו משתמש באותה טכנולוגיה של הדסידריו אבל הוא חלש משמעותית 2X65 לעומת הדסידריו 325X2

גם אם לא מדובר בקלאס A טהור עדיין אילו מגברים מהטובים ביותר שיש בשוק.

• תוכן חדש...