Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי יש מאזדה 3 ספיריט 2006 והיא צורכת 45 ליטר ל 400-420 ק"מ באופן קבוע.

אם כי אני 75% מהנסיעות שלי הן עירוניות.

...:evil: אין אין אין כמו מאזדה :evil:...

zoom zoom zoom ole hazemer

פורסם
אני לא הייתי ממליץ לך להשאיר כזו כמות במיכל, מה זה נותן שאתה "מושך" את הנסיעה בשביל עוד כמה ק"מ?

אתה לא חוסך כלום כי גם ככה אתה צריך לתדלק את החסר וחוצמזה כל הליכלוך בתחתית המיכל לא בריא למנוע..

אלא אם כן האוטו שלך מליסינג ואז לא ממש אכפת לך..

האוטו שלי, גם מאזדה 3, שנת 2008 עושה ממוצע של 1 ל-11.

אני אתמול תדלקתי בסביבות ה-45 ליטר (המנורה נדלקה בדיוק כשנשארו 10 ליטר במיכל) והאוטו עשה קצת מעל 500 ק"מ..

הכי הרבה שנסעתי עליו זה כ-550 ק"מ לפני התדלוק אבל זה ממש היה חד פעמי.

מה שכן, כשקנינו את האוטו מטרייד=אין, הביאו לנו אותו "על אדים", מזל שהייתה תחנת דלק 100 מטר משם,

וגם אז בטיפול דרשנו שישימו בתוך המיכל תוסף דלק כדי לנקות את ההזרקה.

האוטו מליסינג, וזה לא שלא איכפת לי, פשוט היו לי הרגלי תדלוק של כל כמה זמן.

Polo 2012

פורסם
כמו שאני רואה את המצב צריכת דלק שלי גבוה מצריכת דלק שלך

האם זה תקין?

איך אפשר לתקן את זה?

מישהו יכול לתת עצה?

פורסם

אני נוסע במזדה 3 חדשה 2009 ולא מוצי ממנה אף פעם טוב יותר מ 440 ק"מ 41 -43 ליטר. והספקתי כבר לגמוע איתה כך 30.000 . בכביש 6 היא עושה 420 ק"מ 43 ליטר ,

לדעתי זה תלוי המון במהירות הנסיעה ולנסיעה עם מזגן עוד כל הזמן. זה מזדה 3 פשוט אוהבת דלק טרי כל הזמן במיכל.

פורסם
אני נוסע במזדה 3 חדשה 2009 ולא מוצי ממנה אף פעם טוב יותר מ 440 ק"מ 41 -43 ליטר. והספקתי כבר לגמוע איתה כך 30.000 . בכביש 6 היא עושה 420 ק"מ 43 ליטר ,

לדעתי זה תלוי המון במהירות הנסיעה ולנסיעה עם מזגן עוד כל הזמן. זה מזדה 3 פשוט אוהבת דלק טרי כל הזמן במיכל.

חבר יקר,לנסוע עם מזגן יותר חסכוני מאשר לנסוע עם חלונות פתוחים אז ככה שזה רק מועיל עכשיו בנוגע למאזדה החדשה,אתה מדבר על הצורה החדשה של 2009? אם ככה היא בולעת דלק,נסיעה עירונית נעה בין 1 ל7 או ל8...ומחוץ לעיר זה מגרד את ה11.....אבל בקושי.

פורסם

סתם משהו מעניין שפתאום ראיתי..

שמתם לב אולי שבתמונת היחצנות של מאזדה של Shlomub נורת הרוורס נמצאת בפנס השמאלי האחורי

ואילו בתמונה המציאותית של gozal היא כנראה נמצאת בצד השני הימני?

:-)

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

אני יכול לתרום מנסיון של שנתיים וחצי עם מזדה 3 1600 אקטיב: בכל תדלוק עשיתי חישוב צריכה, והממוצע שלי היה 12.7 ק"מ לליטר. מדובר בנסיעה מתונה לא הררית, לא עובר את ה-120 קמ"ש, משתדל לחסוך במזגן, 75% מהנסיעה היא בינעירונית.

עצה כללית למבקשים לחסוך בדלק: השתדלו ככל הניתן להפחית את השימוש בברקסים. לווסת את מהירות הרכב באמצעות דוושת הגז. אתה רואה מרחוק רמזור אדום? הורד רגל מהגז מייד. על תמשיך ללחוץ על הגז בתקווה שיתחלף לירוק ואז תבלום. כך תחסוך אנרגיה (דלק), ברקסים וגם הנסיעה יותר בטוחה.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

תוסף דלק יעזור לך במקרה

שבו מערכת ההזרקה סתומה במקצת או מלוכלכת

או שמצטבר פיח בתאי הבעירה

מה שגורם לך ללחוץ יותר על הגז ולצריכת דלק גבוהה יותר.

במקרה שמדובר ברכב שנת 2008 ואני מניח שהוא מטופל עדיין

כמו שצריך במסגרת האחריות אני לא רואה כ"כ טעם.

בכל מקרה מדובר ב-90 ש"ח לתוסף, ולהזיק זה בטח שלא יזיק

ניתן לנסות.

פורסם

3' 2006 אקטיב

נוסע כל בוקר ראשל"צ - רמה"ש (פקקים)

וחוזר בערב (גם פקקים)

40-45 ליטר לכ420ק"מ אצלי

מקווה שעזרתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...