Jump to content

יאיר אדרי

  • הודעות

    382
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של יאיר אדרי

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

10

מוניטין

  1. בידית יש אך ורק אורות גבוהה נמוך ערפל קדימה אוחורה ואיתות . אתר בחול 258 ש"ח בדיוק . כבר הזמנתי בעבר ידית רנו קליאו ש ביתי הגיע לאחר שבועיים ועלתה 1/3 ממחיר בארץ. קישור http://www.ebay.com/itm/206-Indicator-Stalk-Light-Switch-GTi-CC-Twin-Headlamp-Front-Fog-Rear-Fog-5379-/400715827190?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item5d4c8647f6 תודה.
  2. ברצוני לשאול שאלה. ברכב של בני כאשר עוברים לאורות גבוהים לאחר דקהשתיים האורות חוזרים לבד לאורות נסיעה . העם זו בעיה בידית? הידית מרגישה חלש אין הרגשה של מעבר (קליק) כאשר עוברים לגבוה , שאלה נוספת , בעבר החלפתי ידית כזו בסיטרואן קסארה+ בקסאנטיה. האם זה על אותו סגנון לדעתי זה נראה לי אפילו אותה ידית , עדיין לא פירקתי כלום . וכמה עלות ידית כזו במקרה הצורך? ראיתי ב E.BAY בערך 250 ש"ח ? תודה. יאיר
  3. מתחת לרכב בתוך שקע ליד גלגל אחורי ימיני צריך ממש לזחול מתחת לראות אותו .
  4. גש למוסך. קרה לי בקסנטיה בעבר הוחלף חלק פלסטיק עם רכיבים אלקטרונים שנמצא מעל לגיר . בתחילה פתחו ומצעו מים בתוכו יבשו והתקלה עברה אבל חזרה ואז הוחלף החלק . מאין מוח. גיר ידוע של פגו סיטרואן.. מקווה שעזרתי מעט.
  5. כאחד העושק בתחומי האחזקה במכונות \מנועים\וציוד סובב . לדעתי עדיף לפרק את האגן שמן \קרטר ולשתול אילי קוייל מיוחד לדאוג לניקיון מוחלט והרכיב חזרה.
  6. לא מצליח למצוא בולמים אחוריים במחיר שפוי... ביקשו 1300 לזוג לא כולל הרכבה ההרכבה 2 ברגים בלבד (עשיתי זאת בקליאו בעבר.)
  7. תודה.
  8. הי אני מחפש הוראות תחזוק לגג של פגו 206 CC לא מוצא בשום מקום. הוראות טיפול מונע \ תחזוק מונע? אודה עם יש למישהו חומר בנושא. תודה.
  9. עדכון: אז הוחלפו לרקורד הקדמיים בנתיים .(380 שח ליחידה+לא כולל הרכבה ) הרכב רך יותר אבל חורק.... לאחר בדיקה התגלה שהחריקה כנראה מבוקסות מוט הפיתול (55 שח ליחידה לא כולל הרכבה ) .. הן הוחלפו גם עכשיו נראה מה הבא בתור.... ממתין לבולמים אחוריים ..
  10. עדכון.. רכשתי את המארז של השלט ב20 שקל בישוב השכן שלי והשלט חזר לקדמותו.. זאת אחרי שהציעו לי ב200 מארז וב80 שיפוץ. ובנוסף חווית שרות אפס של חנות בשם שרון מערכות בכרמיאל שהייתי מעדיף להיכנס מהחלון לרכב ולא לרכוש אצלו כלום.יחס מזלזל מתחת לכל ביקורת שנתן לאשתי כאשר הגיע אליו.
  11. אטלפן אליו אבל זה 2 כפתורים ואצלי אחד. העניין שאני צריך רק את הקופא ולא את המערכת בפנים. רכשתי בעבר לבני ב35 ש"ח באיבי לקוברה. בברכה
  12. הי. לC5 של אשתי מפתח מקורי ועוד מתח עם שלט לפתיחה וסגירת דלתות. גוף השלט פשוט נהרס החלק הפנימי עובד מצויין. השלט הוא של עדן פיתון כפתור אחד ואני לא מוצא גוף שלט בשום מקום (בצפון) אולי מישהו מכיר עסק שאפשר לרכוש גוף (CASE) שלט חדש ואני יבצע את ההעברה של הכרטיס שבפנים? לא מצאתי באיבי ולא באמזון. תודה.
  13. אנו נתאם ונגיע. אצטרך להחליט עם איזה רכב קודם . יש לי בבית רנו סיטרואן ופגו ממש מזוכיסט... נתראה.
  14. כאחד שנוסע יום יום מהגליל לנחל סורק. בסופש הזה אנוח כנראה שנתחיל בסופש אחר כך.. אני אטלפן לקבוע לפני. תודה..
  15. כן כך קורה.. מנסה וכאילו מישהו משבית את הסטרטר באמצע.
×
×
  • תוכן חדש...