Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה, לא ראיתי את התגובה של אלכס. מגיעה לו התראה.

אם תראה לי דוגמא היכן אני מנפח את האגו של עצמי אודה לך. רק אל תתייחס לניהול, זה לא מתבצע על גבי הפורום וגורר התראה. כמו שכתבתי, מי שיש לו בעיית ביטחון עצמי, קשה לו להתמודד עם דעות שנכתבות ולא תואמות את שלו. בדברים שלי לא מצאתי שום התנשאות. נהפוך הוא, כתבתי שכל תחביב הוא לגיטימי באותה מידה.

עופר, אין לי בעיה בניהול שלך, יש לי בעיה עם מה שאמרת כי זה מעליב. אם אחרי ההסבר של רומן אתה עדיין לא מבין למה, זה מאוד חבל.

ציינתי את היותך מנהל בגלל שאני מצפה ממך לשמור על רמה מסויימת. הדיעה שלך מקובלת, אבל הזלזול וההתנשאות לא.

נ.ב: תודה על ההתראה.

emotion of motion

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקליאו רכב מצויין ומהנה מאוד לנהגה ,אבל במחיר הזה הייתי מוסיף עוד קצת וקונה את הגולף החדשה

בלי לחשוב פעמיים

VW Golf GTI vs Subaru Impreza WRX

ושתבינו לי בכלל יש סיאט קופרה

פורסם
עופר, אין לי בעיה בניהול שלך, יש לי בעיה עם מה שאמרת כי זה מעליב. אם אחרי ההסבר של רומן אתה עדיין לא מבין למה, זה מאוד חבל.

ציינתי את היותך מנהל בגלל שאני מצפה ממך לשמור על רמה מסויימת. הדיעה שלך מקובלת, אבל הזלזול וההתנשאות לא.

נ.ב: תודה על ההתראה.

אין לי מושג על מה אתם באים ל falou בטענות.

הוא אמר את דעתו והיא מקובלת הן בתור משתמש והן בתור מנהל.

זה שהוא יותר מחובר לפורום יותר מהמנהלים האחרים ומביע את דעותיו

בשפתינו ולא בהתנשאות כמו מנהלים בדר"כ, אין בה שום זילזול.

לא ידעתי שמלטף דשבורדים זה משהו מעליב, או שזאת ההגדרה החדשה ל"נושך כריות" ולא ידעתי?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
שבקונטקסט בו זה נאמר זה הובן כביטוי גנאי. ושוב, אני בוודאי לא היחיד שהבין את זה כך.

באיזה קונטקסט?

בקונטקסט של הדיון שלנו זה לגמרי לעניין.

זה ביטוי לעגני, במקרה הכי קיצוני, שצוחק על הנטייה ללטף דשבורד מחומר מזמין (ויקום מי שלא עשה זאת). ביטוי גנאי זה בטח לא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בקונטקסט לפיו מי ששוקל שיקולים שהם לא רק שיקולי ביצועים/התנהגות ברכישת רכב הוא מלטף דשבורדים ולא חובב הגה.

לא מיצינו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה שהוא יותר מחובר לפורום יותר מהמנהלים האחרים ומביע את דעותיו בשפתינו ולא בהתנשאות כמו מנהלים בדר"כ, אין בה שום זילזול.

תמה אנוכי מדוע מפיק פיך מרגליות אודות קודקודי אתר דיונים מקוון זה? הלא יבחוש בן שלולית שכמותך ודאי איננו בר סמכא להתדיין בנושא רם מעלה כגון זה! אנו, כלל אדמיני המקום, דוברים היטב גם בשפתם של פשוטי העם, ונקום ונכה את הכסיל, האוויל המשריש אשר יפר דברתנו! הו לא! הגולם לא יקום על יוצרו - יוכנס אחר כבוד למעקב הוא, ואילו יעז להגיח שוב מביב השופכים אשר הוא משכנו - נכניסהו לעוצר ללא גבול, משל היה עציר מנהלי!

'בנת ת'זה אחי????... ..!!!!!!!1111אחדשתיים

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תגיד מר בחור, קראת את השירוש בכלל?

כל עמוד שני צועקים לך פה שבלי לדבר בכלל מוכרים את הקליאו ב150K ש"ח ולא 180.

עם קצת דיבורים המחירים יורדים כמו סטודנטית מארה"ב בפרויקט תגלית.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
תגיד מר בחור, קראת את השירוש בכלל?

כל עמוד שני צועקים לך פה שבלי לדבר בכלל מוכרים את הקליאו ב150K ש"ח ולא 180.

עם קצת דיבורים המחירים יורדים כמו סטודנטית מארה"ב בפרויקט תגלית.

הלו! בקרוב מגיעה קרובת משפחה רחוקה שלי דרך תגלית לחודש בארץ. שלא תעז להתקרב אליה!

ולא נראה לי שמ-180 הם ירדו ל-150, אבל שיהיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
תמה אנוכי מדוע מפיק פיך מרגליות אודות קודקודי אתר דיונים מקוון זה? הלא יבחוש בן שלולית שכמותך ודאי איננו בר סמכא להתדיין בנושא רם מעלה כגון זה! אנו, כלל אדמיני המקום, דוברים היטב גם בשפתם של פשוטי העם, ונקום ונכה את הכסיל, האוויל המשריש אשר יפר דברתנו! הו לא! הגולם לא יקום על יוצרו - יוכנס אחר כבוד למעקב הוא, ואילו יעז להגיח שוב מביב השופכים אשר הוא משכנו - נכניסהו לעוצר ללא גבול, משל היה עציר מנהלי!

זכית לתקופה בחתימה שלי ! :lol:

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
בקונטקסט לפיו מי ששוקל שיקולים שהם לא רק שיקולי ביצועים/התנהגות ברכישת רכב הוא מלטף דשבורדים ולא חובב הגה.

לא מיצינו?

איך מיצינו אם אתה עדיין משאיר את המילה רק כשאני לא טוען זאת?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ממש לא הרבה

קליאו חדשה -180

גולף חדשה -199

הקליאו היוצאת נמכרת ב 150K , אולי אצלך 49K זה לא כסף , אצלי זה די הרבה, מה עוד שגם הקליאו הישנה עדיפה לטעמי לחובבי נהיגה מאשר הגולף החדשה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם לדבריך הקליאו היוצאת עולה 150 אני לא חושב שצריך להיות הבדל בין המחירם של החדשה ליוצאת!

ואם המחיר של החדשה יהיה 150 אז אני הלקוח הראשון .הבעיה שזה רק בתאוריה :lol:

פורסם
חבורת מפונקים. רוצים ריפודים ושטיחים. כנראה שלא הייתה לכם סקודה פייבוריט. :-D

ועכשיו בנימה של רצינות, שתי תובנות רציניות מהשרשור הזה:

1. ההגדרה לחובב הגה היא אינדיבידואלית. הנאה מנהיגה היא לא רק התגרזנות על סיבובים.

2. גם אני בתור חובב הגה מעדיף רכב מאובזר. אני אהיה מוכן להתפשר טיפה פחות (אבל ממש טיפה, וגם בין חובבי הנהיגה יש רמות שונות) כדי לקבל רכב שיהיה נעים להיות בו ושיהיה נח. ולא, המרקם של הדשבורד לא מעניין אותי. אני לא אוכל את הדשבורד לצהריים.

חובבי הגה אוהבים לנהוג מכל מיני סיבות ולא תמיד הסיבה היא התחושת מהירות אלא דברים אחרים. אני למשל מכיר מישהו שלא כותב כאן שממש מכור לריח של המכונית מבפנים במיוחד אם זו מכונית חדשה. להגיד לכם שזה מה שמעניין אותי במכוניות אני לא יכול אבל וואלה זה מראה לכם שיש כל מיני זויות של אהבת רכבים.

לי כן חשוב האיבזור וזה למרות שמכוניות ספורט הן מבחינתי עדיין בטופ.

• תוכן חדש...