Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

מי שזוכר לקחתי על עצמי לממש את המודול באמצעות שימוש ב AVR (התחלתי מ bumble-b ו הקיט שמגיע איתו).

הבעיה היא לבדוק את ההתנהגות :

מה צריכה להיות התוצאה בהתאם למתחים שונים.

מה זמני העבודה (hard real time).

האם מישהוא מכיר היכן ניתן לקנות מכיר בדיקה למודל ? להשכיר ?

פורסם

כן .

כלומר כמו שהיום אתה יכול להרכיב (או לקנות קיט פתוח) של מודל למאזדות ולחלק ממרצדסים (מה שאני מכיר) אותו הדבר לעשות ברכב שמתמש בדיגיפלקס.

בשונה ממערכות של רכבים יותר מתקדמים לפי המעגל אין יכולות קריפטוגרפיות (הסיבה שאסור לבצע שיכתוב עצמי במאזדה למחשב שאתה יכול לנעול את המחשב לחלוטין) אז זה הרבה יותר פשוט.

פורסם

אתה בטוח כי המערכת שקנית משמשת כ ECU מלא?

מההיכרות שלי עם הסדרה (ATmeg329) לא נראה לי כי הרכיב מספיק מהיר כדי לממש תזמון הצתה ואינו כולל תקשורת CAN, ואם הייתי צריך לממש מחשב רכב איתו הייתי צריך לתפור המון חומרה נוספת. בנוסף, באתר שלהם גם אין ממש פירוט על המערכת.

בשליפה, נראה לי כי תצטרך להרכיב את המודול ה-AVR ברכב ולהפעיל אותו כדי כדי לבדוק יכולות.

הבעיה היא לבדוק את ההתנהגות :

מה צריכה להיות התוצאה בהתאם למתחים שונים.

אם אתה מפעיל את המודול בנפרד (אם זה אפשרי ללא חומרה שמספקת אותות ומתחים) אז תוכל להסתכל במפרט הטכני של הרכב, באוטודטה למשל, ולבדוק תוצאות.

מה זמני העבודה (hard real time).

פורסם

סליחה פיספסתי כמה דברים בהודעה.

הבמבלי מדבר עם החלקים.

החלקים נלקחו (נבזזו) ממודל של Unitronics שמשמשש כמחשב למנועי דיזל.

• תוכן חדש...