Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי אקסנט 97 4 דלתות וקניתי רמקולים אחורים 6/9 ולפי מה שהבנתי מה שיש לי זה 6/5 בתכלס הצלחתי להפעיל אותם

רק הבעיה הרכבה לפרק את הישנים אני מפחד להרוס איך מפרגים תשטיח או שלא צריך יש למשהו הסבר קטן ? חפשתי פה לא מצאתי

תודה

הודעה הקודמת נמחקה לי כנראה עברתי על חוקי הפורום מקווה שהפעם לא ,

פורסם

מפרק את הגרילים (תבדוק אולי הם תפוסים עם ברגים מהצד של הבגז')

מפרק את הרמקולים עם התושבות

מתקין הגבהות או חותך את הפח

מחבר את הרמקול לחוטים (כשהסוויץ' כבוי) ומקבע אותם.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

סורי על הבורות "הגרילים" זה המכסה שמעל הרמקול ?

ופרגתי שם את כל עסק של העץ - שטיח איך שלא קוראים לזה בסוף גליתי שלא היתי צריך כי היה דרך מבגז'

עכשיו לגבי הגבהות יש פה איזה משהו עשה מדריך עם תמונות ? וחשוב שהרמקולים ישבו פרפקט ?

פורסם

רק מהשאלות שלך אני ממליץ לך ללכת למישהו ולהתקין, התקנה של 6X9 עולה גרושים ויש לכולם הגבהות מוכנות/מכינים על המקום

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
BioS אתה מכיר את זה שבא לך לעשות משהו ( אפילו שבגלל שאתה עושה אותו תעשה נזקים יותר ) אז אני החלטתי שאני מרכיב בקיצור הרכבתי כבר ,הכל עובד טוב ברוך ה' , רק שאלה תחיבור של הרמקולים לקחתי מהישנים לא ישר ממערכת ככה עושים ? כי משהו אמר לי שצריך להחליף חוטים
  • תוכן חדש...