Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין ספרי תיאוריה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני חדש =]

אני מאוד רוצה להתחיל תיאוריה ושיעורי נהיגה...לסיים בזריזות את התיאוריה ולעבור לשלב המעשי.

יש לי יום הולדת 17 בעוד שלושה חודשים בערך.

ההתלבטות שלי היא בין ספרי תיאוריה.

יש שני ספרים בסטימצקי.

אחד של משרד הרישוי ואחד של טסט ראשון-השיטה המוצלחת ביותר ללימוד התיאוריה.

מה כדאי לקנות?

בסניף באילת המוכרת אמרה שאספו את כל הספרים של משרד הרישוי כי יצא ספר חדש בקרוב...

היא לא ידעה לאמר מתי...

מה לקנות?מה עדיף?לחכות לחדש או בכלל לקנות את הפרטי של טסט ראשון?

תודה רבה לכולם :)

פורסם

קודם כל, מציע לך להתרכז לבינתיים בפורומים המיועדים ללימדי נהיגה - יש אחד כזה בתפוז.

שנית - עזוב אותך ספרים - יש באינטרנט 3-4 אתרים שווים ללימודי תאוריה. חלקם בחינם, אחרים בעלות של 10 ש"ח, השאלות שם עדכניות, אפשר לעשות מבחנים שהם אחד לאחד עם מבחן תאוריה האמיתי.

למשל : http://www.derech.co.il/

פורסם

הרבה יותר נוח,לפחות לי,ללמוד מספר...

אני צריך דיי חוות דעת של מה לקנות דחוף...

תודה רבה =]

פורסם

כל ספרי התיאוריה מלמדים אותו דבר, חלקם עדכניים יותר וחלקם פחות (יש בחינות בסוף שמתעדכנות)

חפש ספר עדכני וזה מה שחשוב.

אל תתעקש ללמוד מספר וקח עצות ממנוסים ממך. הלימודים האינטראקטיבי באינטרנט מועיל הרבה יותר מלימוד התיאוריה מהספר,

פרט לפרקי הקריאה (שנחמד לקרוא אותם פעם אחת אבל אין מה לשנן שם) אתה צריך להתרכז בעיקר בבחינות היות והשאלות חוזרות!

הרשם לאתר כמו "למד" ופתור שם כמה שיותר בחינות, חזור על השאלות שלא ידעת עד שתגיע למצב שפשוט תזכור את התשובה לכל שאלה.

בהצלחה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

תלמד דרך האינטרנט, ודרך הספר שתקבל מהמורה נהיגה שלך.

בתכלס זה לא ישנה יותר מידי פשוט צריך לפתור הרבה מבחנים ואת זה אתה תעשה ביום של התיאוריה כאשר תתיבש כמה שעות טובות מחוץ לדלת במשרד הרישוי.

בהצלחה!

קובי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני צריך דיי חוות דעת של מה לקנות דחוף...

מה דחוף?

אתה עוד לא בן 17. אתה לא יכול אפילו לגשת בנתיים. קח את הזמן, גם בשבוע של למידה אפשר לסיים עם זה. אין מה ללמוד כמה חודשים לפני.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תלמד ב"דרך" אתר מצויין וגם לא עולה יקר (לי בזמנו עלה 10 שקל לחודשיים).

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
מה דחוף?

אתה עוד לא בן 17. אתה לא יכול אפילו לגשת בנתיים. קח את הזמן, גם בשבוע של למידה אפשר לסיים עם זה. אין מה ללמוד כמה חודשים לפני.

אם התכוונת למבחן תיאוריה ,אז אפשר לגשת מגיל 16 וחצי.

ואילור ,גם לפי דעתי האתר "למד" יותר טוב מספר.

אני למדתי ממנו ,ואותן השאלות הופיעו לי בתיאוריה. מומלץ :) .

שיהיה בהצלחה.

פורסם

תאוריה אפשר לעשות מגיל 16, והיא תופסת שנתיים, בדוק.

אני למדתי באתר למד (lamed.co.il) ואני ממליץ לך בחום גם לעשות כך, הספרים הרבה פחות טובים מאתרי האינטרנט, השאלות בתאוריה היו כמעט זהות לאלה שבאתר והלמידה באתר נוחה מאוד.

אולי אני מכיר אותך, גרתי באילת כמה שנים :) איך קוראים לך?

פורסם

שום ספר. רק אתר "למד". למדתי ותוך שבוע עברתי תאוריה ראשונה. ככה גם כל מי שהכרתי שלמד טוב דרך האתר הזה עבר ראשונה. אם אתה לומד שם הכל ומשקיע בלי לחפפף אין מצב שאתה נכשל תאוריה. (אלא אם אתה מקבל בלק-אאוט במבחן או משהו כזה..)

פורסם

דווקא אני למדתי מספר של משרד הרישוי ועברתי.

אחרי שניגשתי פעמיים כשלמדתי מאיזה ספר (2008) ולא עברתי, למדתי עם ספר של משרד רישוי ועברתי.

בהצלחה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
תאוריה אפשר לעשות מגיל 16, והיא תופסת שנתיים, בדוק.

אני למדתי באתר למד (lamed.co.il) ואני ממליץ לך בחום גם לעשות כך, הספרים הרבה פחות טובים מאתרי האינטרנט, השאלות בתאוריה היו כמעט זהות לאלה שבאתר והלמידה באתר נוחה מאוד.

אולי אני מכיר אותך, גרתי באילת כמה שנים :) איך קוראים לך?

16 וחצי.

אני זוכר שיום לפני 16 וחצי הלכתי להוציא טופס ירוק ולא נתנו לי, רק למחרת יכולתי.

• תוכן חדש...