Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן-רוף באוטו? זהירות בטסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תשכח שהיה לך יבואן ששיתף פעולה (עברתי אותו תהליך עם אלפא לפני כחצי שנה, גם כן בחיפה). אם פתאום יבואן יחליט שהוא לא בקטע, חבל על הזמן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש לי יונדאי גטס עם סאן-רוף (מקורי כמובן), נראה לכם יעשו לי בעיות בטסט הקרוב? זה פעם ראשונה שאני עובר טסט עם הרכב הזה ועם סאן-רוף בכלל...

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אם הסאנרוף מצוין ברישיון, לא צפויות לך בעיות כלשהן.

לטסט האחרון שלי הצטיידתי במכתב מהיבואן שמאשר את היות הסאנרוף מקורי. הטסטר בכלל לא הסתכל עליו ואמר שעל דברים מהסוג הזה הוא בכלל לא מסתכל. הבעיה היא שמעבר לכך שלא כל הטסטרים כאלה, לי אין זמן מיותר לבזבז בעמדה 1 כדי לשנות את הרישיון. עם כל הכבוד, אני לא חושב שאני צריך לשלם על פאשלה שאני כלל לא אחראי עליה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

גם אצלי ב RSI זה "אמור" להיות רשום כי ככה זה מגיע מקורי. אבל לא כתוב.

אני רק מפחד שלמרות המכתב שאני אצטרך להשיג מהמחלקה הטכנית של רנו,יגידו לי ללכת לעמדה מספר 1 בחולון...

אין לי כוח לטירטורים....

פורסם

גם אני ניראה לי הולך לאכול "חרא" עם הדבר הזה.

ברשותי סאאב 9-5 עם סאנרוף מקורי וברישיון רכב החדש שקיבלתי בכדי לעשות טסט כתוב שאין ברכב הזה סאן רוף.

נהיה לי כבר בחילה מהמשרד המזד**ן הזה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

לפני שנה הכשילו בטסט בגלל הסאנרוף מקורי של קליאו RSI היתי בהלם,עברתי בזה 3 פעמים בטסט הכול בסדר ורק לפני שנה פתאומי לא עברתי.ואמרו לי ללכת למשרד התחבורה הלכתי לשם חכיתי כבר3 שעות.היתי ממש עצבני חבל זמן.ומובן שלא שלמתי בשום דבר.רק במשרד רישוי נתנו לי רישון רכב חדש עם רשום "גג פתח" ועברתי טסט.

פורסם

מזכיר לי מה שעברתי בזמנו עם הפולו 16V

רכב 3 דלתות, ידני ,מנוע 100 כ"ס וסאן רוף מקורי

ברשיון הרכב היה רשום : 5 דלתות, אוטומט, 60 כ"ס , ללא סאן רוף...

מכיוון שראיתי זאת מיד ברגע שהתחילו להוציא את הרשיונות החדשים וידעתי שיעשו על זה צרות, התחלתי טיפול מול המחלקה הטכנית של צ'מפיון שלאחר כמה וכמה חודשים הודיעו לי חגיגית שהנושא טופל על ידם ישירות מול משרד הרישוי, והשינוי בוצע בצורה גורפת עבור כל בעלי הרכב מהדגם הזה,וכולם קיבלו החל מהטסט הבא שלהם, רשיון עם פרטים מעודכנים.

זה מה שיוניון מוטורס היו צריכים לעשות במקרה הזה, לשלוח עדכון למשרד הרישוי שיעדכנו בצורה גורפת את רשיונות כל ה4runner מהשנה הזו שכוללים גג מקורי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...