Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתלבטות כרגע היא בין סוזוקי סוויפט החדשה,מאזדה 2,או סיאט איביזה.אוטומטי בלבד.לנהג צעיר.

כאשר השיקולים שלי ברכישת רכב הם שמירת הערך,ביקוש הרכב כשארצה למכור אותו,נוחות נסיעה,ביצועים,צריכת דלק וכמובן שמחיר.

אודה לכם אם תגידו לי איזה רכב כדאי לי לקנות ולמה.

פורסם

תעשה חיפוש בפורום בקשר למאזדה ולסויפט. בקשר לסחירות עתידית - זה בעתיד, ואף אחד לא יכול לנבא לך מה יהיה בעתיד (למרות שאפשר לנחש שהמחירון של המאזדה יהיה הגבוה מביניהם, כמובן שזו לא עובדה).

לגבי המאזדה:

מהנה לנהיגה, ביצועים טובים ביחס לקבוצה, נוחות סבירה, צריכת דלק גם סבירה (אם תסע כמו סבתא היא תהיה חסכונית משהו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לאיביזה יש גיר יותר מתקדם ותורם לחסכון בדלק, ובמחינת האבזור אכן אין לה תחרות. אבל היא לא תהיה נחמדה לארנק כשתגיע למוסך עם המחירים של צ'מפיון. כדאי לבדוק לגבי גרסה של הסוויפט עם בקרת יציבות שצריכה להגיע בקרוב, הסוויפט שומרת על הערך שלה כמו יאריס או ג'אז. אם השיקולים שלך הם בעיקר חסכון אמינות וסחירות, הסוויפט תספק את זה בלי בעיה והיא תהיה יותר מפנקת מהמאזדה, ויותר זולה בתחזוקה מהאיביזה. אז היא מציעה חבילה יותר טובה מהשאר, אבל תבדוק לגבי גרסה עם בקרת יציבות.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

למישהו פה יש ניסיון עם האיביזה החדשה?כדאי להתקרב אליה?מלבד התיקונים היקרים(דרך אגב,בניגוד למאזדה ולסוויפט יש עליה רק שנתיים אחריות שזה חיסרון משמעותי לדעתי)

פורסם
מה לגביי האיביזה?היא אמינה?

מי שקונה עכשיו מקבל מערכת לא מהעולם הזה..

למה הכוונה "לא מהעולם הזה"? מה היא בדיוק כוללת?

תסתכל בפורום באודיו, יש בדיוק שרשור על בחור שמתקין מערכת באיביזה החדשה שלו. האוטו הזה צריך כל כך הרבה עבודה כדי להוציא סאונד סביר :?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת מערכת מגע הכי חדשה מבית קנווד עולה באיזור ה 10K...כוללת דיבורית הכנה למצלמת רוורס,האוטו מגיע עם 6 רמקולים..אמור להיות משהו חלומי..אבל כמובן שהמערכת סטריאו זה לא השיקול בקניית רכב,לפחות עבורי

פורסם
למישהו פה יש ניסיון עם האיביזה החדשה?כדאי להתקרב אליה?מלבד התיקונים היקרים(דרך אגב,בניגוד למאזדה ולסוויפט יש עליה רק שנתיים אחריות שזה חיסרון משמעותי לדעתי)

בגדול זה נכון, אבל יש גם שנה שלישית על מקרים חריגים.

שמעתי על כמה מקרים שאנשים הגיע בשנה השלישית עם גיר שהלך והיבואן נתן הוראה להחליף אותו ללא עלות, אחרי שראו הסטוריית טיפולים במוסכי הרשת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אם אני אצטרך להסתמך על ניסיוני עם האיביזה היוצאת (שאגב, מצויידת באותו המנוע שנמצא בחדשה) - לא הייתי חוזר לעולם לסיאט.

הרכב שלי (ועוד כמה שפגשתי במוסך בשלל ביקורי) לא הפסיק להכנס למוסך - בילה במוסך יותר מאשר איתי.

סבלה מבעיות קטנות (כמו פלסטיקה מתנפחת וגומיות נושרות) ועד בעיות מסובכות למדי (סדק באחד מרכיבי המתלה, שעל הדרך לקח עימו עוד מספר חלקים והרכב עמד במוסך מספר ימים עד שנמצא הבעיה בכלל).

מסיבוב קצרצר באיביזה (1.4) וישיבה בשלל הגרסאות (גם ב-FR, קופרה והבוקנגרה) - אין ספק שיש שיפור משמעותי בתחומי איכות החומרים/הרכבה ובידוד הרעשים.

מצד שני, היא עדיין לא מבריקה בתחום נוחות הנסיעה ולמרות השיפור באיכות החומרים עדיין בוקעים זמזומים.

זה שלי יש ניסיון רע עם האיביזה ולאחר יש ניסיון מצויין עם האיביזה - לא אמור לגרום לך לפסול את רכישת הרכב - עשה נסיעת מבחן ותראה איך הוא לטעמך.

והכי חשוב - בהצלחה.

גמר חתימה טובה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

רכב נוסף שנכנס בתקציב הוא סוברו B3 (יש מבצע למחזיקי כרטיס הו"ט שנותן הנחה של 8K) כך שהמחיר הסופי הוא 107K .

לדעתי הדגם עם 5 הדלתות נראה טוב יותר מהדגם עם ה 4 דלתות .

http://www.hot.co.il/home.html

לדעתי גם למי שאין כרטיסי אשראי כזה, עם קצת לחץ בסוכנות ניתן לקבל את ההנחה.

פורסם

נראה לי שהחלטתי על מאזדה 2 רק על סמך שיחות עם אנשים,עכשיו איך אפשר ללחוץ בסוכנות?אם באולם תצוגה 1 לא נותנים לי הנחה אפשר לנסות באולם תצוגה אחר?מניסיון של אנשים שרכשו פה רכב חדש,איך צריך להתנהל בשביל להשיג את המירב ברכישה?

פורסם

כמעט ברוב הסוכנויות תקבל שפע של הנחות. במאזדה, לצערנו, לא תקבל כלום.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זאת מערכת מגע הכי חדשה מבית קנווד עולה באיזור ה 10K...כוללת דיבורית הכנה למצלמת רוורס,האוטו מגיע עם 6 רמקולים..אמור להיות משהו חלומי..אבל כמובן שהמערכת סטריאו זה לא השיקול בקניית רכב,לפחות עבורי

שמע, זאת יכולה להיות מערכת בסיסית טובה (התחלה, ראש) וכמובן עולה על המובנת, אבל לא צריך להגזים, היום בצעתי הזמנה לאיביזה החדשה אם המערכת מולטימדיה שככוללת GPS וכו'... אם היתי מוותר הציעו הנחה של כ 6000 ש"ח בחר מה שווה יותר.

ב 6000 אפשר להרכיב מערכת דיי טובה כולל מגבר וכו'... אבל פה אתה מקבל אחריות להרכבה מחברה שעובדת אם היבואן אז אתה חוסך כאב ראש לגבי בעיות אחריות למינהם, שלא יבואו אליך בתענות שפגעת ברכב בזמן התקנה ושאר בילבולי המוח...

פורסם
נראה לי שהחלטתי על מאזדה 2 רק על סמך שיחות עם אנשים,עכשיו איך אפשר ללחוץ בסוכנות?אם באולם תצוגה 1 לא נותנים לי הנחה אפשר לנסות באולם תצוגה אחר?מניסיון של אנשים שרכשו פה רכב חדש,איך צריך להתנהל בשביל להשיג את המירב ברכישה?

כמו שאמרו כאן, ברוב אולמות התצוגה יזרקו לך הנחה אוטומטית כבר על ההתחלה ומשם זה כבר תלוי בכשרון המיקוח שלך. אין בעיה להגיע להנחות של כמה אלפי שקלים נכבדים.

אלא שבדלק מוטורס לא בדיוק מאמינים בזה ותתקשה מאוד לגרד מהם הנחה. המחיר הנקוב הוא המחיר שאתה משלם ברוב המקרים.

• תוכן חדש...