Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לאנטיוירוס חינמי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הצרות הגיעו גם אלי, וכנראה שהמחשב שלי נדבק בוירוס כנראה (הגלישה באינטרנט נהייתה איטית יותר, המחשב "חושב" יותר מדי בזמן האחרון וכדומה. כמו כן קופצת לי כל כמה דקות אזהרה של וינדוס שהמחשב שלי בסכנה).

יש למישהו המלצה לאנטיוירוס טוב וחינמי? אם אפשר גם קישור זה יעזור עוד יותר.

תודה.

פורסם

AVG לניקוי, ואם אתה רוצה שהמחשב שלך לא ייזחל אחר כך כמו חילזון עם דלקת פרקים, תסיר אותו בסיום.

יותר חשוב - כמה מקום נותר לך בדיסק? זאת הבעיה הכי חמורה, בדרך כלל,

ברגע שלא נשאר הרבה מקום, המחשב משתגע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אנטיוירוס זו תוכנה שצריכה לשבת על המחשב באופן קבוע ולא רק בשביל לנקות, לא משנה כרגע איזה תוכנה.

ולענייננו: באופן אישי ומסיפורים ששמעתי - AVG לא מומלץ. גירסה 7.5 הייתה טובה אבל כבר לא נתמכת, והאחרונות - ON THE FACE.

אני משתמש ב Avira Antivir: חינמי כמובן, לא מאט את המחשב ובעל אחוז גילוי וירוסים הכי גבוה אאל"ט.

בהצלחה!

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני עובד עם avg, לא מאט את המחשב ותפעול של נוח של משימות מתוזמנות סריקה וכיו"ב.

האם ניתן לקבל כתבות עניניות שבהם כתוב ש avg לא מומלץ.

פורסם

גם אני עם AVAST, כבר מעל שנה ואין שום בעיות וניסיתי כבר את AVG ושאר המפורסמים וכולם היו גרועים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

האווסט שהורדתי מהאתר שלהם לפני כמה חודשים מודיע לי עכשיו שהוא פג תוקף

חשבתי שהוא חינמי?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אני בטוח שלא חסרות כתבות נגד AVG כי הוא פשוט לא טוב, אני לא צריך לחפש כי אני יודע את זה בתור עובדה

(שוב - לא כולל גירסה 7.5, 8 ומעלה - לא לגעת)

כמו שהזכרתי בשרשורים אחרים, אני תומך טכני בנטוויז'ן ויש מספר תקלות התחברות וגלישה שבהן הסרת או ביטול AVG מהגרסאות הבעייתיות פותר את הבעיה (כלומר הוא הגורם להן), ואני נתקל יחסית הרבה בבעיות האלה.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

• תוכן חדש...