Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מתקין באופן פרטי מקצוען ומנוסה מאיזור חיפה לייעוץ ובקשר של מערכת סטריאו מקצועית ברכב

בעל ידע וניסיון של יותר משנים בודדות בתחום הסטריאו לרכב בעל תעודת מתקין

שמבין בסטריאו לרכב ויודע להמליץ על חלקים איכותיים ויודע להתאים רכיבים

ובעל הבחנה איך הרכיב יתרום למערכת ומה תהיה ההשפעה על הסאונד.

אם יש מתקין ואני מדגיש בעל הוכחה למקצועיות שלו נא לשלוח תשובה.

מוכן לשלם בנפרד על ייעוץ ובנפרד על התקנה.

פורסם

תעודת מתקין? אני ממש בספק אם יש כאלו בארץ, וגם אם כן אין זה מציין דבר על רמתו המקצועית של המתקין או ידע.

באופן כללי מתקינים נוטים להמליץ על מה שכדאי או נוח להם למכור, לכן כל זמן שלא מדובר במתקין מקצועי פרופר הייתי מקשיב להמלצותיו בגדר כבדהו וחשדהו.

בדיוק בגלל זה יש לך את הפורום הנהדר שלנו, בו תוכל למצוא המלצות שלא נובעות משיקוליים מסחריים מסתוריים.

ציין תקציב, סוג רכב ומה אתה רוצה לקבל מהמערכת ונוכל לייעץ לך מה לרכוש ואיפה להתקין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כנראה לא הבנת אותי איתמר...

אני מחפש מתקין שאפשר יהיה לקבל ממנו ייעוץ מקצועי לא באמצעות שלט רחוק

באתר אלא במציאות שיראה את המערכת שלי ויוכל לתת ייעוץ מקצועי תמורת תשלום

לקבל עיצות באתר זה נחמד ויכול להיות שאפילו מוסיף קצת לידע הכללי

אבל אני צריך מתקין ואפילו בלי תעודה אלא רק עם הידע שאפשר יהיה להשתמש בידע שלו בשטח בצורה מעשית

תודה:wink:

פורסם

אני חושב שאתה מחפש משהו שלצערי לא קיים.

הדבר הכי טוב שאני יכול לייעץ לך הוא להגיע לאחד המפגשים, לראות ולשמוע חוות דעת ודיונים של החבר'ה ה"כבדים" בתחום.

בשישי הקרוב יתקיים מפגש מרכז. על אף שאתה מאיזור הצפון הייתי מציע לך להגיע. לא ישארו לך שאלות אחרי המפגש הזה :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תעודת מתקין? אני ממש בספק אם יש כאלו בארץ, וגם אם כן אין זה מציין דבר על רמתו המקצועית של המתקין או ידע.

באופן כללי מתקינים נוטים להמליץ על מה שכדאי או נוח להם למכור, לכן כל זמן שלא מדובר במתקין מקצועי פרופר הייתי מקשיב להמלצותיו בגדר כבדהו וחשדהו.

בדיוק בגלל זה יש לך את הפורום הנהדר שלנו, בו תוכל למצוא המלצות שלא נובעות משיקוליים מסחריים מסתוריים.

ציין תקציב, סוג רכב ומה אתה רוצה לקבל מהמערכת ונוכל לייעץ לך מה לרכוש ואיפה להתקין.

איתמר.

בהתחשב בכמות ת'רדי המריבה בזמן האחרון... :-P

ולחברים הכבדים בתחום יש נטייה לפעמים להסחף בהצעות שלהם ולחרוג בצורה חסרת פרופורציות מתקציב של פותח הת'רד או שואל השאלה.

אז בוא נתחיל מהיסודות -

מה התקציב?

מה סוג הצליל שאתה אוהב?

איזה מוזיקה אתה שומע?

איזה רכב?

מה הציפיות שלך מהמערכת?

תיקח רק את ההצעות שנכנסות לך בתקציב ועונות לך על הדרישות, מכל השאר תתעלם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

המלצה למתקין עם ידע וניסיון ועבודה מסודרת

זה יחיאל מעפולה.

פשוט בן אדם ומתקין מצויינים

פה בפורום הרבה מכירים אותו

אני אישית ממליץ לך עליו...

מתקין בעל ידע ניסיון ועבודה ניקיה.

פורסם

לצערי לא לכיר כאלו מתקינים :-(

כל מתקין שעובד הוא גם מוכר ציוד בד"כ,ורוב הסיכויים הוא ימליץ לך (במקרה הטוב,ובמקרה גרוע ינסה לדחוף לך) ציוד שהוא עובד איתו,ושמשתלם לו,ולא לך.

וכמו שאיתמר אמר,בשביל זה הפורום הזה קיים.

* גם באוטו'ס ובכל מקום אחר יתנו לך המלצות לציוד שלהם.

אבל בקשר למתקין עם ניסיון וידיים טובות,יש לך את יחיאל מאפי 4*4 באפולה,יש לך את FULL DESIGN בצומת קרית אתא.

אני הייתי מציע לך לבקר בכמה מכומות בצפון,לשמוע המלצות שלהם,לעשות סקר שוק,להגיע למפגש ולשמוע כמה מערכותובסוף להחליט,מה מתאים לך.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

גם בפורום יתנו לו המלצות, כל אחד לכיוון הטעם שלו.

אני למשל אחרי ששמעתי את המורל פולס (או טמפו, לא זוכר, היותר זול) אחרי ש95% מהאנשים בפורום המליצו לי עליו, ואחרי ששמעתי את ההיליקס דארק בלו, העדפתי את ההיליקס.

אין מה לעשות, אנחנו בני אדם, ולכל אחד טעם משלו ולפי זה ימליץ כל אחד על משהו אחר, במיוחד בנושא כלכך מושפע טעם כמו מוזיקה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
המלצה למתקין עם ידע וניסיון ועבודה מסודרת

זה יחיאל מעפולה.

פשוט בן אדם ומתקין מצויינים

פה בפורום הרבה מכירים אותו

אני אישית ממליץ לך עליו...

מתקין בעל ידע ניסיון ועבודה ניקיה.

מחזק את ההמלצה על יחיאל - גם מותק של בן אדם מעבר לזה.

בית ההתקנות שיחיאל מתקין בו הוא מקום שבאמת בא מאהבה לעולם הרכב, לסדנא קוראים אפי 4*4 ויש גם משתמש כזה בפורום שמאחוריו כמובן נמצא הבעלים של הסדנא, אפי.

מקום שעושה עבודות רסטורציה על רכבים מעבר לאודיו ומולטימדיה.

ממליץ בחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

+1 יחיאל.

בנוסף אתה יודע מה כיוון שלך?

מערכת בסיסית?

מערכת אקטיבית? פאסיבית?

איזה רכיבים יש לך ביד?

איזה רכב?

מה אתה מחפש לשפר? (בס. מיד. גבוהים?) לחדד במה. ליצר במה? ועוד)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מתקין לעולם לא יכול לייעץ אובייקטיבי

כי הוא עובד עם קשת מוצרים ספציפית

והוא לעולם לא ימליץ לרכוש משהו שהוא לא יכול לספק.

כי הוא רוצה את הקופון של המכירה.

מתקין הוגן ימליץ אובייקטיבית מקשת המוצרים שלרשותו, ללא השפעה על מה הוא מרוויח יותר ופחות. אבל לעולם לא על מוצרים שמחוץ להישג ידו.

• תוכן חדש...