Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה!

בקרוב אני רוצה להתחדש במכשיר נוקיה חדש,

וראיתי את הe65, אני יודע שהוא קצת ישן ולא כזה מוצלח כמו N95 לדוגמא.

לכן אני שואל אתכם לגביו, האם כדאי? איך האמינות של המכשיר והסליידר?

והאם מישהו יכול להמליץ לי על נוקיה אחרת במחיר שפוי של עד 1000 שקל.

תודה.

Polo 2012

פורסם

תראה אם E51 נכנס בתקציב שלך

אמנם מכשיר קטן עם מסך קטן אבל אותם פיצ'רים של אחיו הגדולים כולל WIFI פנימי.

חסרונות: אין מצלמה קדמית, המצלמה האחורית בעלת 2.0 מגה בלבד. (אני לא רואה את זה בתור חיסרון) ומסך די קטן אבל מספיק לכל מה שצריך

יתרונות: זמן סוללה ארוך משמעותית (יומיים עם WIFI ומיילים בפוש רצוף), קטן מאד

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

N95 יד שניה, ונראה לי שגם יישאר לך עודף לכרטיס זיכרון ואוזניית BT טובה (הרבה נפתרים מהם היום במעבר ל-N96/5800/N97/E71/IPHONE).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אל תתקרב ל-E65. אחד המכשירים הגרועים של נוקיה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

האמת שאני לא ממש מחפש את כל הטכנולוגיה שיש היום, מספיק לי מכשיר טוב שיעשה את העבודה.

אני דווקא זוכר שלפני איזה שנה וחצי הE65 היה מכשיר שמספק את הסחורה.

אולי התוכנה היה קצת איטית אבל אני בטוח שאפשר להתגבר על המכשול הזה על ידי עדכון תוכנה.

מישהו יכול להגיד לי שN95 לא איטי לפעמים?

ואני מעדיף מכשיר חדש מקופסא, בתקציב של 1000 שקל פלוס מינוס.

תודה!

Polo 2012

פורסם

המכשיר לא כזה גרוע, רק איטי

עדיף לך n95 8gb

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

השיווק של ה e65 החל לפני שנתיים ובעולם הוא הוצג עוד הרבה קודם. מדובר במכשיר ששילב יכולות משרדיות מתקדמות (בזמנו) באריזה יפה ומסוגננת. אממה, חיש מהר הגיעו דיווחים על איטיות המערכת, "השהיות" ואפילו איתחולים לא רצוניים. בעיית ה"איטיות" נבעה לרוב מכך שהמשתמשים לא היו רגילים למערכת הסימביאן המתוחכמת (שוב פעם, לזמנה) ולא סגרו אפליקציות לאחר השימוש, מה שגרם להם לעבוד ברקע ולהאט את המערכת.

לדעתי ה E51 שהוצג שנה+- לאחריו, אשר צוייד במערכת סימביאן בגרסה משופרת הוא המכשיר בשבילך. הוא משלב את כל היכולות של ה E65 לאחר מקצה שיפורים ובנוסף עוד מספר לא מבוטל של פיצ'רים יעילים. למעשה מדובר במכשיר שהוא קרוב משפחה של ה E71 המוצלח, אך ללא מקלט GPS, מסך קטן יותר וכמובן ללא המקלדת המלאה. לצד היתרונות הרבים שלו ניתן לציין את המשקל הקל שלו, מידותיו הקומפקטיות וסוללה מעולה. יתרון נוסף הינו שהמכשיר בעל "מקדם דאווין" נמוך, מה שגרם לתימחור זול ביותר וסה"כ נותן אחלה value for money.

פורסם

היה לי E65, איטי, מלא באגים בכל הגרסאות אחד הסלולרים הגרועים אם לא הגרוע של נוקיה.

אגב N95 הסוללה שלו חלשה. אם כבר אתה קונה N95 תקנה את גרסת ה8GB.

פורסם

בכל מקרה, התקציב שלי הוא 1000 שקל +-

ואני אשמח לקבל ביקורות חיוביות על חנויות שמוכרות ניידים באזור המרכז.

תודה

Polo 2012

פורסם

לי יש E65.

ה E65 איטי מאוד, במידה ויש לך סבלנות מרובה ואתה לא בן אדם שמשתמש במצלמה {מצלמה גרועה יש לציין} אז הוא יכול להתאים לך.

{במידה ואתה רוצה לקנות אותו אז אני יכול למכור לך את שלי במחיר נמוך מאוד, תחליף לו פאנל וזהו}.

פורסם

מאחר ומחלקת השיווק של נוקיה יושבת עם אצבע בת#ת, אצטרך לעשות את העבודה שלהם במקומם.

5800 סבבה של מכשיר, מהווה קפיצת מדרגה גם מ-E65 וגם מ-N95. יש לו מסך מגע, GPS, WIFI, כ.זיכרון של 8GB (ניתן להרחבה ל-16GB, אפשר גם יותר, אבל זה יאט את המכשיר), מ.הפעלה סימביאן S60, דפדפן אינטרנט מלא שתומך ב-FLASH (אם לא בא לך, אתה יכול להתקים אופרה מיני), מכשיר חזק ועמיד.

לי יש 5800 ולדעתי הוא שווה כל שקל ששילמתי עליו.

אם אתה קונה באופן פרטי, בתקציב של 1000 ש"ח הוא לא ייכנס (המחירים נעים בין 1500 ל-2500 ש"ח, ובכלל משתווים ל-N95 8GB). אצל ספקית סלולאר אתה יכול לקבל אותו גם בחינם, בתנאי שתדבר על X שקלים בהתחייבות ל-Y חודשים.

מה עוד אתה רוצה לדעת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...