Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי רכב מסוג טלבוט מאז הסתלק דלק 96 עברתי לדלק 95 עים תוסף מחליף לעופרת לתקופה מסוימת הפסקתי עים התוסף ואני מתדלק רגיל מדיי פעם אני מוסיף כמות קטנה של שמן מנוע לתוך מכל הדלק והמנוע לא מצלצל כפי שצלצל בדלק נטול

פורסם

סתם מתוך סקרנות וללא קשר לפעולה שביצעת :

באיזו טלבוט מדובר ,הורייזון ,סולרה ?

תמונות יתקבלו בברכה .החזקתי סולרה 1600SX עד שנת 1993 .

בברכה

מוטי

פורסם
למה השמן? לטלבו מנוע שתי פעימות, או שאתה משמן את השסתומים?:roll:

אם הוא מצלצל, תכוון את ההצתה.

כבעל טלבו לשעבר אין להם מנועים 2 פעימות...

פורסם

למה לחפף, חבל אם בסוף תגמור את המנוע.

קנה תוסף אשלג ותוסיף לדלק. אם המנוע ממשיך לצלצל חפש את הבעיה בהצתה וכו'.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם
כבעל טלבו לשעבר אין להם מנועים 2 פעימות...

אם זה לא היה ברור מהסמיילי, לא הייתי רציני. גם לאבא שלי היה טלבו - הורייזן, דגם שזכה ל"מכונית השנה 1979". פשוט ח*א של מכונית.

:turn-l:
פורסם

לא ברור למה החלטת שהוספת שמן למיכל דלק עוזרת באיזשהי צורה, אולי היא מאתגרת את מסנן הדלק שלך אבל לא הרבה יותר מזה,

במקרה בררתי את הנושא של התוסף האשלגני עם משפץ ראשי מנועים שאמר לי שלמיטב הבנתו אין כל צורך בתוסף הזה במנועים פשוטים ומשעממים שלא מתפסים לסל"דים של אפונוע

בעניין העלמות הנקישות זה מזכיר קצת את השטיפה של האוטו ביום שישי, תמיד יש תחושה שהוא נוסע הרבה יותר טוב אח"כ

רוני והטאונוס

פורסם

מדובר במנוע 4 פעימות 1600 סמ"ק טלבוט סולרה גיר קרייזלר 3 טקטים. אוטו שחבל על הזמן

אני שם שמן כדי לשמן את השסתומים כמו שעושים במערכות גז. אין עישון בצבע לבן. והמנוע נשמע יותר טוב עם השמן.

פורסם
מדובר במנוע 4 פעימות 1600 סמ"ק טלבוט סולרה גיר קרייזלר 3 טקטים. אוטו שחבל על הזמן

אני שם שמן כדי לשמן את השסתומים כמו שעושים במערכות גז. אין עישון בצבע לבן. והמנוע נשמע יותר טוב עם השמן.

העופרת אמורה לרכךו/או לסכך את ''מכת'' שסתומי הפליטה בזמן שריפה.

לא שמן!!!, לא מדובר בסיכוך למערכות שזקוקות לשימון. מדובר בריכוך בלבד ומניעת שריפת שסתומי פליטה.

בטמפרטורת שריפה של 2.200 מעלות צלזיוס ופליטה של 700 מעלות לא הייתי מסתכן במיוחד שמדובר

במנוע ראש ברזל/תקן אותי אם אני טועה ללא תושבות אלומיניום בין השסתום לראש.

שמן מנוע סופו להשרף ורק להביא נזק.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
העופרת אמורה לרכךו/או לסכך את ''מכת'' שסתומי הפליטה בזמן שריפה.

לא שמן!!!, לא מדובר בסיכוך למערכות שזקוקות לשימון. מדובר בריכוך בלבד ומניעת שריפת שסתומי פליטה.

בטמפרטורת שריפה של 2.200 מעלות צלזיוס ופליטה של 700 מעלות לא הייתי מסתכן במיוחד שמדובר

במנוע ראש ברזל/תקן אותי אם אני טועה ללא תושבות אלומיניום בין השסתום לראש.

שמן מנוע סופו להשרף ורק להביא נזק.

אני לא יודע בקשר למכת שסתומי הפליטה, אבל אני יודע לבטח שבמנועים ישנים (לא מיועדים להזרקה) השתמשו בעופרת כדי כחומר סיכה נוסף שאמור להגיע למקומות שבהם אין שמן כדי לתפקד כחומר סיכוך. לכן ישנם מנועים קרבורטורים,כאלה שתוכננו לעבוד גם עם מערכות הזרקה, שאפשר לתדלק בהם דלק נטול עופרת ללא חשש. זה כדי לתת קצת מידע ולחנך את הציבור.

בחזרה לנושא, מי שמחפף בסוף יגמור את המנוע.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...