Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1.8 161 כ"ס DSG 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על פניו נראית כרכישה מעניינת מאד.

הרכב אמור להחליף את הגולף 2 ל' שנת 2001 שמשמש את הזוגה לנסיעות מנהלתיות..היינו חוגים/ביצפר/קיטנות ושאר דברים הלא חורגים את גבולות ראש העין סיטי.

אני מתנהל על סובארו B4 נהדרת, ועד עכשיו את כל הנסיעות יחד אנו עושים בה.

הגולף עד היום תיפקדה נהדר, ומצליחה לעמוד במטלות הקשות הללו, רק שלאחרונה, סר חינה בעיני אשתי (פעמיים מוסך באותו החודש, איזה צינור מים שדלף, וכבל מצבר-סטרטר שהתפייד + נסיון גניבה ברוטלי)

גירסאות ה1.6 - בהחלט אמורות להספיק , אבל בהפרש של 15-16K ההפרש כ"כ מגרה לקנות משפחתית חזקה שבהחלט תוכל לתת פייט לB4 בנסיעות חוץ עירוניות.

השאלה,

מכיוון שזו מחד קניה מיותרת, האם להשאר עם הגולף לעוד שנתיים שלוש (הרכב אצלנו מיומו הראשון ועל 130K ללא תקלות חריגות), או שמא לחשוש כי אלו התראות הגולף לפני קריסת מערכות כללית, ובהתחשב בכך כי אנו מחזיקים רכבים די הרבה שנים , קנית הסקודה בהחלט רלוונטית.

אשמח לרעיונות/תובנות.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

לטעמי , אם מדובר על רכב אשר יעשה את מרבית חייו בעיר, אין שום צורך ברכב פול סייז , אבל העניין הוא תלוי בטעם אישי.

האוקטביה בהחלט רכב מעניין ואטרקטיבי, באופן אישי הייתי מסתפק בגולף 1.4 TSI, ושומר את העודף בכיס.

האמת היא שבמרחקים בארץ, הגולף לא תתקשה לבצע את המטלה בצורה טובה מאוד גם ביחס ל B4.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה לך.

אבל לא ציינתי ,

כי 3 ילדים מאחור כשיש בוסטר וכסא תינוק.

והגולף/ג'טה נבחנו והן קטנות יותר במושב האחורי, מרווח הברכיים - הרלוונטי כשיש כסא בטיחות/בוסטר - קטן יותר.

והגולף גם יקרה יותר .

ה1.4 122 בגירסת בסיס - 147/153 לעומת האוקטביה המאובזרת שעולה 147 והלא מאובזרת 137.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

נראה לי שעשית את שיעורי הבית שלך כמו שצריך.

האוקטביה נשמעת מתאימה לכל מה שאתה צריך, וגם למה שלא חייבים אבל רוצים (ביצועים, אבזור).

רק ממליץ לך לבדוק יסודית את עניין המרווח במושב האחורי, שהוא לא ענק במיוחד באוקטביה. לא להתבייש, לבוא לאולם התצוגה עם הילדים והמושבים שלהם. אבל בגדול, אם גולף MK4 הייתה מספיק מרווחת אז לא תהיה בעיה עם האוקטביה.

פורסם

פייט??

אם מדובר על האוקטביה TSI, היא תיקח את הB4 כמעט בכל פרמטר.

אני מאמין שבסופו של דבר תמצא את עצמך נוהג עליה ומשאיר את הצובארו (שגיאה במקור) לזוגתך.

לדעתי האוקטביה מרווחת יותר, תא המטען גדול יותר וגם נוח יותר להטענה.

היא זריזה יותר, חזקה יותר והגיר מתקדם יותר.

רק העיצוב לוקה קצת בחסר ביחס לB4.

שווה בדיקה מעמיקה + נסיעת מבחן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האוקטביה tsi תהווה עליית מדרגה רצינית מהגולף,אתה תופתע כי היא גם יותר טובה מהb4,על גולף חדשה לא כדאי ללכת היא נותנת תמורה הרבה פחות טובה מהאוקטביה.

פורסם

B4 אתה כאן בין חברים.

על כן היה עליך לנסח את ההודעה כך.

איך למכור לזוגה:-) את הB4 שלי ולקחת מכונית חדשה.

כפי שאמרת אתם מחזיקים מכונית למספר שנים לא קטן. אז זה הקטן מחר כבר בלי בוסטר וזה הקטנטן כבר בלי כסא תינוק. הגדול כבר מתגייס:shock: קח זאת גם בחשבון.

וכיוון שעניין לנו במטרופולין ראש העין , צריך משהו בטיחותי.

הבחירה טובה אם אתה מרוצה מ VAG

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על כן היה עליך לנסח את ההודעה כך.

איך למכור לזוגה:-) את הB4 שלי ולקחת מכונית חדשה.

זה לרגע הצחיק,

ברגע הבא הבנתי כמה אתה צודק...ואז אשתי הפסיקה לצחוק.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

אנחנו גם בהתלבטות כמוך.

ההורים שלי רוצים רכב חדש, ושיהיה מרווח, אנחנו 3 אחים במשפחה שכל אחד מעל 1.90 מטר

ההתלבטות שלהם זה בין האוקטביה לגולף פלוס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קצת יציאה מהקופסא,

בדוק את הרומסטר. קנינו אחת כזו לפני מספר שבועות עם אותו מלאי ילדים כמו שלך. זול יותר, שימושי יותר וקצת שונה מהעדר.

אנחנו לקחנו את דגם הסקאוט שגם מפנק בתוספות ומרגיש ענק עם הגג הפנורמי.

פורסם

האם הוילון אוטם את הגג הפנורמי כמו שצריך?

מניסיוני עם וילונות של הקונצרן - התוצאה לא שקולה לגג ממשי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הרומסטר יותר צר מכל המכוניות שהוזכרו - כי הוא מבוסס על הפביה - וגם המנוע שלו די חלש.

נראה לי שהאוקטביה בחירה מעולה, ויש לי הרגשה שעם הפצעת המיסוי הירוק תגייע לכאן האוקטביה 1.4TSI ותשלח את מנוע ה-1.6 המיושן למקומו הטבעי בין דפי ההסטוריה - אני חושב שההמתנה תשתלם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
הרומסטר יותר צר מכל המכוניות שהוזכרו - כי הוא מבוסס על הפביה - וגם המנוע שלו די חלש.

בוא ונדייק - החלק הקידמי של הרכב הגיע מהפביה והחלק האחורי הגיע מהאוקטביה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...