Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה 1.8 161 כ"ס DSG 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתרשמות האישית שלי מהרומסטר היא, שהרכב פשוט מכוער. פונקציונאלי - כן. אבל גם מכוער. ולא מי יודע מה זריז. היום עמדה לידי אחת כזו שחורה עם ג'נטים, וזה היה קצת מצחיק. לדעתי האישית היא כמו מעין תחליף משודרג מעט לברלינגו דור קודם.

האוקטביה 1.8T היא כבר סיפור אחר, בהנחה כמובן שלא תרכוש אותה בצבע לבן ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמי שלזכרוני חשב שסיאט לאון אף היא מכוערת עד שכנראה התרגל, לא הייתי מייחס לאמת המידה האסטטית שלך חשיבות מיוחדת. מה עוד ש"יופי הוא בעיני המתבונן".

פורסם

מכחיש בתוקף ;-)

אני עדיין חושב שבשחור היא מכוערת. באדום ו/או בלבן זה כבר סיפור אחר. בוודאי שמבפנים היא בכל צבע מכוערת, פושטית, ולא נוחה לתפעול כמו שאחיותיה למחצה דוקא כן (עד שתעבור כבר את שדרוג הפנים שעברה בחו"ל).

אבל רגע, יש מישהו שחושב (כולל אתה) שהרומסטר יפה? נדמה לי שאפילו בסקודה לא בזכות תכונה זו הם מקדמים את הרכב... בכלל, אני לא יודע איזה רכב שלהם כן יפה (בעיניי).

וזה כמובן, בלי קשר לפונקציונאליות שלה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני אישית חושב שהרומסטר יפה מאוד יחסית לברלינגו וקנגו ושות'. אני מאוד אוהב את הגג ואת עיצוב החלונות המוזר והמקורי ואת הגריל של שקודה שאני מאוד אוהב בלי קשר :) מצד שני יש לי מגאן והרבה אנשים חושבים שהיא גם מכוערת אבל אני עדיין מחבק אותה כל בוקר.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אייל, שכחנו שהגולף פשוט מלכת היופי...

הרומסטר מוזרה ויחודית - וזה מה שעושה אותה מעניינת מכל שאר המשפחתומטיות.

אני אישית חושב שהרומסטר "סקאוט" ממש חמודה ומגניבה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני אישית חושב שהרומסטר יפה מאוד יחסית לברלינגו וקנגו ושות'. אני מאוד אוהב את הגג ואת עיצוב החלונות המוזר והמקורי ואת הגריל של שקודה שאני מאוד אוהב בלי קשר :) מצד שני יש לי מגאן והרבה אנשים חושבים שהיא גם מכוערת אבל אני עדיין מחבק אותה כל בוקר.

היא יותר יפה מהם פשוט כי היא לא באותה קט' כמוהם. היא אומנם בעלת צורה של מסחרית, אבל סה"כ היא משפחתית האצ'בק לכל דבר, אך גבוהה. קשה לי להבין את אלו שמייחסים אותה בין הקנגו ושות'.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מעוניין לרכוש אוקטביה חדשה - בנזין בלבד . איזה דגם המומלץ ביותר ללא שיקול המחיר ? הם מישהו יודע מתי תגיע לארץ ג'יפ הYETY של סקודה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...