Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבוי!!! AUTOMATIC GEAR FAULT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשותי פיג'ו 307 שנת 2002, קיבלתי פעמים הודעת שגיאה במסך AUTOMATIC GEAR FAULT, וההילוכים מושבתים, ז"א שהם לא עוברים אוטומטית או ידני (גיר טריפטרוניק).

זה קרה פעמיים בתחילת נסיעה כשהאוטו היה קר.

אחרי שהאוטו מתחמם טיפה אם אני מכבה ומניע מחדש אז זה מסתדר.

האוטו בבעלותי יומיים ובבדיקה שנערכה לפני הרכישה מצאו נזילת שמן בגיר ואמרו שזה לא רציני שכנראה צריך להחליף גומיה או משהו.

האם יש קשר לחוסר שמן או שמה נדפקתי חושילינג ויש מצב הגיר הלך.

האם כדאי לי לקחת את האוטו למוסך פשוט ולסדר קודם את הנזילה, אולי זה יפתור את הבעיה?

אני פשוט לא רוצה לקחת אותו למוסך מורשה ושיחברו אותו למחשב ויראו שגיאות ויגידו לי תחליף מנוע.

בדקתי בפורומים (לא באר) ומסתבר שזו בעיה נפוצה מאוד בפיג'ו שחוזרת על עצמה בתדירות גבוהה.

יש למישהו נסיום עם הבעיה הזאת? שמעתי זהיכול להסתכם בהחלפת שסתומים.

אבוייי!!!!

פורסם

במקרה הטוב שסתומים בגיר במקרה הרע-תקלה חמורה יותר בגיר.

מה הקשר בין מנוע לגיר בדיוק ? מה אתה מצפה,שמישהו ידע מה יש לרכב ללא חיבור מכשירי אבחון ?,זה לא עובד כך.

אם יש תקלה בגיר פונים לבעל מקצוע,שעוסק בגירים אוטומטיים/מוסך מורשה המתמחה ברכב,עדיפות למכון גירים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אל תכנס ללחץ , כנס למוסך ובדוק עם סורק את הסיבה לאזהרה שקבלת . יתכן ששסתום ויסות לחץ שמן תקול EVM ...

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אתה חייב להתחבר למחשב שיסרק תקלות.

מה זה מוסך פשוט? מוסך שלא לוקח הרבה כסף?

מה שעולה בזול יעלה ביוקר ובמידה ויש בעיה שצריך

לתקן כמו זו אל תשתהה יותר מידי זמן אחרת

באמת תצטרך לשלם הרבה כסף.

אני לא יודע האם שמת לב אבל בתחילת ההודעה שלך

את מתאר בעיית גיר אוטומטי ולקראת סוף ההודעה

אתה מתייחס למנוע.

אני מציע לך בחום לגשת למוסך אמין בהמלצת אנשי הפורום.

בברכה,

אייל

אהההההההה אהההההה.

פורסם

יש תקלה ואתה מסרב להגיע למוסך ולהתחבר למחשב , במקום זה אתה מחפש נחמה באינטרנט ..

ככל הנראה יש לך בעיה בסשתומי הפיקוד החשמלי בגיר, בעיה מוכרת בגיר הנ"ל, עלותה כ 2000 ש"ח.

ככל שתדחה את הטיפול, כך תגדיל את הנזק .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אני לא יודע האם שמת לב אבל בתחילת ההודעה שלך

את מתאר בעיית גיר אוטומטי ולקראת סוף ההודעה

אתה מתייחס למנוע.

בטעות :)

אני פשוט מפחד שסתם יגידו לי להחליף גיר. אתם בטח יודעים איך זה כל המערכות מחשב האלו, שבהרבה מקרים ההודעות שגיאה האלה לא מצביעות על הבעיה עצמה, לפחות לפי מה שקראתי בפורומים אחרים.

פשוט חשבתי שאולי כדאי לתקן את הנזילת שמן ולמלא כמה שחסר, לבדוק את האוטו איזה יום יומיים ואם זה לא מסתדר אז לקחת שיחברו למחשב, הרי זה משהו שבכל מקרה צריך לסדר.

וזה קורה רק כשהאוטו קר (קרה לי בלילה) היום נסעתי 300 מטר לדואר לשלם את הביטוח ולא הייתה לי את הבעיה הזאת.

ומה רע בזה שאני מחפש נחמה בפורומים? :)

אני באמת מקווה שזה לא יסתכם ביותר מ 2000 ש"ח....

פורסם

קח את הרכב למוסך מורשה שייחברו למחשב וייסדרו מה שצריך,לא צריך לצאת מפרופורציות,הרכב מעל 7 שנים על הכביש.

• תוכן חדש...