Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יכולות להיות הסיבות לנזילה ממשאבת הסולר בפולסוואגן בורה TDI ,ואיך אפשר לתקן את זה (לא במוסך).

תודה למגיבים.

פורסם

כמו כל נזילה שהיא - נקרע או נפרץ אטם כלשהו, צינורית נסדקה, השתחררה הברגה שמחזיקה איזה צינורית או אטם.

אני מאוד ממליץ לך לא לגעת לבד אלא אם אתה יודע מה אתה עושה, לך למוסך שמבין באוטו הזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מציע לך מנסיון, לגשת לבדיקה אצל יותר ממוסך אחד. כשהיה ברשותי רכב דיזל, היתה גם נזילה מכוון המשאבה.

במכון אחד - ישר קבעו שיש לשפץ את המשאבה (סדר גודל 3K ש"ח, כך אמרו בלי בושה מייד), ובמקום שני - אמר שצריך

לאטום (אני כבר לא זוכר מה בדיוק) - 250 ש"ח עלות.

לשמחתי (ויותר לשמחת הבוס שלי) - המוסך השני צדק, והבעיה באה על פתרונה, ביעילות ובצורה הוגנת ("מזגני הבורסה"

בר"ג. דוד : 03-5756890. אם אתה באיזור המרכז זה יכול להיות רלוונטי). בהצלחה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...