Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני על סף טירוף:

כבר חודש וחצי אני מתנייד בתחבורה ציבורית, כי אני לא מצליח למצוא את מבוקשי המקורי- RUNX 2007 יד ראשונה. זה פשוט רכב נדיר ולא ניתן למציאה כמעט.

1. "הורדתי" סטנדרטים לקיה סיד 2008/2009 שמצאתי במחירים אטרקטיביים, אבל גם אז באו כל מיני ידענים שהורידו את ההתלהבות ואמרו שזה מנוע מיושן ולא מוצלח במיוחד. לא לגמרי שוכנעתי, אבל זה רובץ בפינת המוח...
  2. הרחבתי את האפשרויות להונדה ג'אז 2007 (ES עם גלגלי מגנזיום וסאן רוף+44K ק"מ) במחיר של 80K - אבל נראה לי יקר מדי לסופר מיני, לא?
  3. מאידך, ישנה המאזדה 3 5 דל' (האצ'בק) 1600, שגם כן קורצת לי ויוצאת הכי זולה, יחסית לאחרות הנ"ל.
  4. ולבסוף, עלתה גם האופציה של סיוויק LS שנת 2006 עם 50K ק"מ ב75K ש"ח (עם סאן רוף-אם זה משנה...). ואם כ ר בסיוויק עסקינן, אולי יש המלצה על דגם ושנתון מאוחר? זכור לי שמדובר ברכב טוב (כל עוד זה לא הדגם הטורקי).
  5. בקיצור- לפני אובדן שפיות, אשמח להכוונות מדוייקות ככל שניתן- איזו עדיפה? האם הג'אז הספציפית הנ"ל מצדיקה את מחירה? האם הסיד לא כזו מוצלחת?

(בגדול, ידוע לי שהRUNX אמורה להיות טובה ביותר מהנ"ל, אבל היא נדירה, כאמור.)

את תשובותיכם כוונו לפי נתוניי: אני רווק ונטול ילדים, נוסע כל יום כ-100ק"מ והתקציב נע באיזור ה80K ש"ח.

תודה רבה מראש

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם
את הג'אז הספציפית שפירטתי יש לי אפשרות מיידית.

אומרים שהג'אז נחטפות. אז אם זה כך, ומדובר ברכב מצויין, כדאי לך לסגור עניין ולקחת ולא לחכות לטיויוטה שאולי תמצא או להתפשר על קיה (!?!)

פורסם

כן, רק שלגבי הג'אז, טובה ככל שתהיה, היא נראית לי יקרה מדי לתמורה שהיא נותנת. גם מנוע 1340 (ודייקתי כי זה אפילו לא מתקרב ל1400) וגם כי היא קטנטנה ממש.

אותו שנתון (2007) בRUNX עם 1600 ניתן להשיג במחיר כמעט זהה.

פורסם

הגאז גדולה מבפנים ,תנסה ותופתע, ואם רוב הנסיעות הם בעיר אז זה יהיה גם הרכב החסכוני ביותר.

לגבי המחיר, אני כמוך חושב שמחיר הרכב מופרז לחלוטין.

דרך אגב אותו כנ"ל לגבי הטויוטה, ולא תמצא את הדגם הספציפי שאתה מחפש כיוון שנמכרו ממנו כמיות זניחות לעומת הדגם מרובע הדלתות.

בהחלט לא הייתי פוסל את ה 3 , מדובר על רכב טוב בהחלט, דרך אגב בדיוק כמו הסיד \I30 , מדובר בהחלט בתמורה מעולה לכסף , וברכבים כמעט חדשים לחלוטין.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ג'אז היא מכונית מצויינת בעלת מרחב עצום.

הצחיק אותי הקטע של מנוע מיושן בסיד. זה אחד המנועים המודרניים ביותר בקטגוריה 1600 כיום.

RUNX מאוד יקרה גם כן בגלל שמיוצרת באנגליה והייתה מאוד יקרה לקניה לכן היא נדירה.

פורסם

המנוע בסיד זה אותו מנוע בi30 וזה מנוע חזק יחסית ל1600 כ-120 כ''ס. הסיד נחשבת למכונית טובה מאוד באירופה, רק בארץ היא לא הצליחה לשנות את התדמית שלה, מבין השלוש הייתי בוחר בסיד. גם בגלל 7 שנים אחריות. אני לא מבין את הישראלים בארץ שהם לא קולטים שמותגים יכולים להשתנות ולייצר מכוניות טובות מאוד אפילו יותר מאלה שאנחנו חושבים כטובות.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

מצמץ, יש 2 2007 ביד2 ושתיהן לא רלוונטיות. ניסיתי. האמן לי.

לגבי הסיד, הנחתי שמורחים אותי בשטויות, כי משעורי הבית שעשיתי, כבר הבנתי שמדובר ברכב חדיש ומשביע רצון.

יש למישהו מושג על הסיוויק במחיר של עד 80K, ולא הטורקיות? מומלץ?

פורסם

הראן אקס רכב משפחתי ממוצע אין בו שום איכות בולטת.סיד חדשה לדעתי תתן תמורה עדיפה גם פוקוס מנוע2.0 בת שנה שנתיים יותר טובה מהטויוטה.

פורסם

למה אף אחד לא התייחס לסיוויק 2006?

זאת הצורה החדשה מנוע 1800, אוטו מאובזר.

אמרת סן רוף אם אני לא טועה סנרוף זה בדגם ה-ES.

בכל מקרה 50K קילומטר ב-3 שנים זה לא הרבה. וגם הרכב הרבה יותר מרווח מהג'אז.

גם לנסיעות שלך (ואתה נוסע הרבה) יהיה יותר נוח הסיוויק.

לי יש את הסיוויק ההיברידית ולאמא שלי יש את הג'אז. ואני נוסעת גם 100 קילומטר ביום, הסיוויק יותר נוחה למרחקים האלה.

לרק נסיעות בעיר הייתי ממליצה על הג'אז.

פורסם

האם יש שיקולים לטובת הג'אז חוץ מרוחבה הפנימי והיותה חסכנית בדלק? זה בכל זאת לא סביר בעיניי לשלם כ"כ הרבה עבור רכב כה קטן, "מפתיע" ככל שיהיה, בעוד מתחרות לא רעות עומדות על הפרק במחיר דומה. אז יש אלמנטים נוספים הראויי שקילה לטובתה?

פורסם

לא. זהו רכב טוב אבל כבר מיושן יחסית. הסיד לדעתי תהיה עדיפה בכל פרמטר מלבד צריכת דלק. פשוט רכב ברמה גבוהה יותר

...Our necessities are few but our wants are endless

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, לכל מי שהיה אכפת, וגם למי שלא (...), בשעה טובה נרכשה לה RUNX שנת 2006 יד 1 במצב מצויין.

לקח זמן, יזע ומוניות שירות רבות, אבל התוצאה מוכיחה את עצמה.

רכב שמור ומטופל, גלגלי מגנזיום, קילומטראז' סביר ומחיר נמוך מעט מהמחירון.

אכן חווית נהיגה- חזקה, מתמסרת, מפנקת ונאה. לו רק הייתי מוצא כזו בחורה...

תודה לכל המסייעים למיניהם, עזרתם לי רבות.

• תוכן חדש...