Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

STI - היה מנוע?

CX25GTI
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין, כשדיברו על בררה היו פה 15 עמודים מלאי ביקורת... STI זה לא רכב ספורט מוצהר? לא צריך לנהוג בו חזק?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רכב נסיעות המבחן של ה- STI החדשה התפגר 4 פעמים (כשלי מנוע חמורים), תוקן ונמכר. אני מאמין שהבחור נהג באגרסיביות מסויימת, אבל הרכב צריך להתמודד עם זה - בשביל זה הוא תוכנן וככזה הוא נמכר. חברות שבורחות מאחריות (ומבחינתי טרטור אדם עם כ"כ הרבה כשלים זו בריחה מאחריות) צריכות להפסיד לקוחות פוטנציאליים (ראה ערך אלפא ומקרה הבררה).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

שמעתי אישית על כמה וכמה STI עם מנועי 2.5 ל' שסבלו מתקלות כאלו ואחרות במנוע. כנראה שיש כאן בעיה באמת - אולי סובארו לא הגנו מספיק על המנוע (מבחינת מנתק ההצתה וכדומה) וסל"ד גבוה גורם לו נזק, אבל אין ספק שזו לא בעיה שנגרמה רק ללקוח אחד.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מעניין, כשדיברו על בררה היו פה 15 עמודים מלאי ביקורת... STI זה לא רכב ספורט מוצהר? לא צריך לנהוג בו חזק?

אולי תיתן לשרשור קצת יותר מרבע שעה לאסוף תגובות...:roll:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רוצה להבין - למרות שהרכב מיועד ותוכנן לנהיגה ספורטיבית, הוא דורש טיפולים גדולים יותר בזמן קצר משמעותית מרכב רגיל. אדון מ' שכנראה מאוד מתמחה בנהיגה ספורטיבית אמור היה לבצע טיפולים שוטפים לרכב, ככה אני מאמין לפחות. ההגיון שלי אומר שאחרי כל כמה פעמים בודדות של נהיגה ספורטיבית יש צורך לבצע טיפול לרכב, אולי זה לא קרה במקרה של מ' ? העובדה שלגאסי חדשה גם כן הלכה לו, והעובדה שלאחר מכן עוד שני מנועי טורבו הלכו לעולמם אצלו, אולי מצביעה על שימוש אגרסיבי ברכב, אך טיפול עוקב לא הולם (או בכלל אין-טיפול לרכב). לא ככה ? נשמע לא סביר שמנועי טורבו STI הולכים, וידוע על הבעיה ההיא, אבל העובדה ששני מנועים שכנראה אחד מהם בא לאחר שהודיעו על הבעיה במחשב המנוע הלכו לעולמם, ועוד מנוע של לגאסי (כנראה בסיסית) הלך לעולמו, מצביעים ככל הנראה לא רק על בעיה אצל סובארו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

גם רכב ספורט צריך לדעת לנהוג, במיוחד כשמדובר בטורבו.

נהיגה אגרסיבית כשהמנוע קר תביא לבעיות מהר מאוד ולא משנה איזה רכב זה, המנוע לא אמור לסבול התעללות שכזאת לצורך העניין.

אנחנו לא יודעים איך האיש נוהג ולכן אין אפשרות באמת לדעת אם הוא גרם לבעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

די מרגיז לשלם מחיר כזה על אוטו שמיועד לנהיגה ספורטיבית ותובענית (בתכלס אף אחד לא קונה STI בשביל לסוע נסיעות בינעירוניות במהירות 90 קמ"ש במסלול הימני) ובסופו של הדבר האוטו שובק חיים (מנוע תחתון אחרי כזה קילומטרז'?).

יכול להיות שיש תקלה סדרתית, ובכל מקרה יפנאוטו לדעתי מתחמקים מאחריות, ואם הייתי למשל לקוח פוטנציאלי או אדם שמתעניין ברכב שלהם, אחרי הכתבה הזו הייתי מוותר.

כל שוחרי היפניות ה"אמינות" - תלמדו לקחים:)

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

כל שוחרי היפניות ה"אמינות" - תלמדו לקחים:)

מה הקשר ?

מדהים איך סטיגמת "יפניות אמינות צרפתיות זבל" דבקה בכם. פשוט מדהים עד כדי כעס בלתי שפוי.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מה הקשר ?

מדהים איך סטיגמת "יפניות אמינות צרפתיות זבל" דבקה בכם. פשוט מדהים עד כדי כעס בלתי שפוי.

אתה פשוט מסרב להבין משמעות של משפטים.

אני שמעתי על יותר מדי בעיות תקלות ריקולים וחוסר אמינות מרכבים יפניים, הסטיגמה החיובית שדבקה ביפניות מימי הסובארו ליאונה לא נכונה, ובפורום הזה יש הרבה הוכחות.

פורסם

דווקא לאחרונה לא ראיתי שום נוכחות של "שוחרי יפניות". ויש הוכחות ל"אמינות גרועה" של יפניות ושל אירופאיות גם יחד, למה, יפנית לא יכולה להתקלקל אי פעם ?

אתה הראשון שהזכיר באשכול הזה את סטיגמת אמינות היפניות, עם כל הכבוד פה בפורום אין "שוחרי יפניות" ואני לא יודע למי אתה מכוון את המשפט הזה, אבל הוא ממש לא במקום.

פורסם

לכל מי שמאשימים את הנהג.

יכול להיות שהוא אשם ולא יודע לתחזק את הרכב כמו שצריך או לנהוג, אבל למה לא שמענו כאלה סיפורים על רכבי טורבו אחרים?

כל שאר הנהגים נוהגים רגוע\מטפלים בטורבו\ברי מזל? אני בטוח שלא.

ועם זאת, בעיות מנוע בSTI החדשה הפכו לדבר בשגרה.

אז שהיבואן לא יאשים את הנהגים.

פורסם

יש איזושהי אשליה שמכונית יפנית היא רכב אמין, דבר שהיה נכון עד לפני מספר שנים.

כל פעם התאוריה הזו שיפני זה אמין, חוטפת סטירה מצד אחר. אנשים לא רוצים להכנס למוסך עם רכב צרפתי, כי הם יוצאים פראיירים. אבל להכנס למוסך עם מאזדה? הם מוכנים, כי הם לא פראיירים, הם קנו מזדה.

פורסם

צריך לאזן את החוקים קצת יותר לטובת הלקוח.

לא יתכן שבן אדם מוציא כסף על מכונית חדשה מהחברה ויהיו בה כל כך הרבה תקלות על ההתחלה ולא יהיה איזה חוק שיחייב את היבואן להחליף לרכב חדש.

אם אני קונה טלויזיה והיא פגומה, מחליפים לי אותה, למה זה לא אותו הדבר גם עם רכב?!

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

fords - אתה טועה - אני רוצה להכנס למוסך :lol: - יש לי מאזדה 6 חדשה .

אין לי כוח ללמוד על הפעלת מחשב הדרך ורציתי הסבר מוחשי/ידני( אני ראש קשה :silly: )

ואני מחכה לבעיה קטנה ברכב , כדי להכנס למוסך - ואין בעיות .. עוד מעט עוברת שנה

אז אני אכנס לטיפול שנתי - ובטוח כמו שאני מכיר את עצמי - אני אשכח לשאול על ההסבר לתפעול המחשב .

( וכן המחשב עובד - אין לי כוח לקרוא את הספר )

מסקנה - כל רכב צריך לבקר במוסך .. או הנהג אצל רופא .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...